- 1 Ağustos 2024
- 102
- 39
Merhaba. Rutinleri denediniz mi acaba? İkizlerim olduğu için çok zorlanmıştım. Uyku saatlerini düzenleme konusunda baya yardımcı olmuştu. Bir de ben çocukları oyun oynayarak olabildiğince yormaya çalışıyorum. Böylece saati geldiğinde daha kolay uykuya dalıyorlar. Ses konusunda artık gürültüye alışmaları için çaba sarf ediyorum. Geçenlerde birini AVMde uyutmaya çalıştım. Eğer uyutmazsam tüm yorgunluğu bir krize dönüşecekti. Sonra olarak tünelin ucunda ışık yok sanırım. Çünkü bu aralar tekrar bir atak içindeyiz ve düzenimiz bozulduMerhabalar herkese. Benim bebeğim de yakinda 5 aylık olacak ama halen uyku sorunlarini atlatamadik. Yaklaşık 1 aydır mahvolmuş vaziyetteyim. Gündüzleri bir türlü dalamiyor, uykuları 20-30 dk arasına düştü nerdeyse. Çok huysuz, elleri hep ağzında muhtemelen dişlerin etkilesiyle uyku gerilemesi atağı birleşti. Birkaç güne kadar moralimi yüksek tutuyordum ama bugünlerde gerçekten çok yoruldugumu hissediyorum. Aksi gibi komşulardan da çok ses geliyor uyarmamiza rağmen asla toplu yaşam kurallarına uygun davranmiyorlar. Bebeğim uyudugunda da ha uyandı ha uyanacak diye panik atak oldum. Umarım tünelin ucunda hepimiz için bı ışık vardır