2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Çatı muayenesinden sonra olabiliyormuş bebişin de iyiyse inşallah bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Benim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Benim suyum geldiğinde pecetede çok silik pembeydi canım

Aradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Cnm bence git bugün benim doktorum lekeden bahsedince bile dedi riske atmayalim. Böyle durumularda gelelim dedi .

Bebişe alıştın mı canım
Annem olmasa biraz zor acikcasi canım. Kendim nazar mı degdiriyorum bilmiyorum ama tam çözdük diyoruz mesela huyu değişiyor gibi oluyor. Bu hafta oturturuz insallah düzeni ağlayınca ben biraz ne oluyor paniği oluyorum sonrasında çözüyoruz durumu

Kızlar çatı muaynesi nasıl oluyor?
Diğer kızlarımda hiç olmadım. Sadece açıklık varmı yokmu onun muaynesini biliyorum. Onunla aynımı? Yoksa alet ile mi bakıyolar

Şaka maka doğurdun kızzz ay bizde doğururmuyuz ya

Kızlar çatı muaynesi nasıl oluyor?
Diğer kızlarımda hiç olmadım. Sadece açıklık varmı yokmu onun muaynesini biliyorum. Onunla aynımı? Yoksa alet ile mi bakıyolar
Bana alet ile bakmadı canım çatı muayenesi yapacam dedi parmakla baktı açılmayada aynı şekil bakmışlardı bana

Kizlar zannimca az once nisanim geldi:)
Ayy çok heyecanlı
Ben üçüncü günü halı yıkayanı duydum kızlar ben 4.günü desteksiz kalkamıyorum diye bi düşündüm bende sıkıntı mı var diye
O da abartmış baya ameliyat sonuçta ne zoru varmış
Doğumda bebeği yıkayanlar varmış kızlar böyle bi şey yaptıran var mı ya da düşünen? Bebeği doğunca nasıl temizliyorlar
İlk etapta silip veriyorlar, ben iki gün kaldım hastanede, çıkmadan önce yıkadılar, hatta bize de gösterdiler nasıl yıkayacağımızı.
Oh oh maşallah ben de çikolata ve hediyelik siparişi verdim 15 gün oldu hala ses yok inşallah yetişir araya bayram girince uzadı heralde. Bir temizlik işim kaldı onu da haftaya yapıcam inşallah
Kızlar ben telefondan çok uzak kaldım ya doğuran var mii, herhangi bir sorun var mı uzak kaldım gruptan
Esas sen anlat nasıl geçiyor günlerin
Hem nazlıyım hem acı eşiğim yüksek tezatları içimde barındırıyorum sızlama benim normal doğum sonrası da oldu 4 senede falan geçti ona çok takılmıyorum o yüzden. Uyuşukluk da sorun değil bence. Acı olmasın da
Aynen canım ya inşallah kolaylıkla geçer gider ikinci olunca insan daha bir tedirgin oluyor sonuçta sana muhtaç bir çocuğun daha var

Bana alet ile bakmadı canım çatı muayenesi yapacam dedi parmakla baktı açılmayada aynı şekil bakmışlardı bana
Banada öyle bakacaktır büyük ihtimalle demi.
37 de vajinal muayne kemik yapına bakacam dedi ama anlamadım korkma vs dedi araya başka kelimeler girdi ayrıntılı soramadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…