- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
Evet evet ctesi günü öğlen geçtik biz eveİnşallahsen gectın mı eve benim bu hafta zor gibi
Çatı muayenesinden sonra olabiliyormuş bebişin de iyiyse inşallah bir sıkıntı olmaz Allahın izniyleBenim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Cook sevindimİyiyiz canım çok şükür
Evet doğumu tetikliyor diye duymuştumSildikçe gelmemesi lazım canım azalması lazım bazen çatı muayenesinden sonra dogum başlayabiliyor
Benim suyum geldiğinde pecetede çok silik pembeydi canımBenim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Bebişe alıştın mı canımEvet evet ctesi günü öğlen geçtik biz evehastanede takip olayı ikiniz için de iyi olur sağlıkla çıkın da gerisi hiç mühim değil
Yaa süper aklımda bulunsun buEvet evet tam olarak o ve lansor sayesinde tek yudum gaviscon içme ihtiyacı hissetmedim resmen hayat kalitem arttı
1 hafta da ona uğraşırsınEwet bende 11 Ağustosum . Sabahtandir trendyolda eksikleri tamamliyorumama bebeğe şekere gelemedim .
Cnm bence git bugün benim doktorum lekeden bahsedince bile dedi riske atmayalim. Böyle durumularda gelelim dedi .Aradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Ayyy kasılma felan var mı belirti felanKizlar zannimca az once nisanim geldi:)
Yok canım sancı çıkmamışKızlar nstden anlayan var mı doktorum normal dedı ordakı ebeler ıdrar ıstedı ıdrarda temız cıktı samcı var dedıler ay bılmıyorum daha cok erken
Aa benimde öyleydi şuan okuyunca aklıma geldi canımBenim suyum geldiğinde pecetede çok silik pembeydi canım
Annem olmasa biraz zor acikcasi canım. Kendim nazar mı degdiriyorum bilmiyorum ama tam çözdük diyoruz mesela huyu değişiyor gibi oluyor. Bu hafta oturturuz insallah düzeniBebişe alıştın mı canım
Ay bir avazda inşallahSancilardayim
Sorayım kuzum doktoruma haftasonu teşekkür ederimCanim bugun muayeneden ciktim reflum icin rennie duo sise verdi.sabah aksam mide koruyucu lansoprol diye bise verdi.hamilelikte kullanima uygun iki ilac yazdim sana dedi gastrocu.bilgin olsun
Şaka maka doğurdun kızzzAnnem olmasa biraz zor acikcasi canım. Kendim nazar mı degdiriyorum bilmiyorum ama tam çözdük diyoruz mesela huyu değişiyor gibi oluyor. Bu hafta oturturuz insallah düzeniağlayınca ben biraz ne oluyor paniği oluyorum sonrasında çözüyoruz durumu
Yani kendinden çıkanı paylaşmıcak sonuçta örnek görsel atıcak bence sorun olmaz herkes bilinçlenirgrubumuzda dengesiz yoksa şikayet eden de olmaz diye düşünüyorum keyfi paylaşmıyoruz ya
Bana alet ile bakmadı canım çatı muayenesi yapacam dedi parmakla baktı açılmayada aynı şekil bakmışlardı banaKızlar çatı muaynesi nasıl oluyor?
Diğer kızlarımda hiç olmadım. Sadece açıklık varmı yokmu onun muaynesini biliyorum. Onunla aynımı? Yoksa alet ile mi bakıyolar
Ayy çok heyecanlıKizlar zannimca az once nisanim geldi:)
O da abartmış baya ameliyat sonuçta ne zoru varmışBen üçüncü günü halı yıkayanı duydum kızlar ben 4.günü desteksiz kalkamıyorum diye bi düşündüm bende sıkıntı mı var diye
İlk etapta silip veriyorlar, ben iki gün kaldım hastanede, çıkmadan önce yıkadılar, hatta bize de gösterdiler nasıl yıkayacağımızı.Doğumda bebeği yıkayanlar varmış kızlar böyle bi şey yaptıran var mı ya da düşünen? Bebeği doğunca nasıl temizliyorlar
Oh oh maşallahOğluşumun çikolatasını hediyeliğini ve kapı süsünü sipariş verdim bugün. Kendime terlik siparişi verdim terliksiz gitmicem doğuma inşallah ajsjs biraz da salonuma dekorasyon siparişi verdim lambader aldım orta sehpaya dekor aldım onlar ne alakaydı bilmiyorum ama canım sağolsunyarın da halı yıkamacıyı arıcam halıları alsınlar geldiklerinde de koltukları yıkatıcam bi de pilatese gidicem sanırım başka da bişi kalmadı
Esas sen anlat nasıl geçiyor günlerinKızlar ben telefondan çok uzak kaldım yadoğuran var mii, herhangi bir sorun var mı uzak kaldım gruptan
Hem nazlıyım hem acı eşiğim yüksek tezatları içimde barındırıyorumValla bacım biz aynıyız senle kimseye eyvallah yok bide acı eşiğimiz yüksek. O yüzden hiç takma en azından sezaryende 15 dk pansuman süresi yok her tuvalet sonrası
Evet bak soğukta sızlama oluyor millet ah vah diyor bende çok nadir oluyor ama olmuyo diyemem yani. Ve hala uyuşuk 9 senelik sezaryenli yengem uyuşukluğun yeni geçtiğini söylüyor mesela. Bu konularda yalanlayamıcam yani ama aman aman öldüm bittim ağrı acı yattım kalkamadım filan yok öyle bişey ya iş başa düşünce öyle bi kalkıyorsun ki sen daha iyi bilirsin zaten hatta iş başa düşeceği için bukadar ince eleyip sık dokuyosun doğum şekli meselesini
Banada öyle bakacaktır büyük ihtimalle demi.Bana alet ile bakmadı canım çatı muayenesi yapacam dedi parmakla baktı açılmayada aynı şekil bakmışlardı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?