- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Allah korusun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın gerçek pozitiftir leken damla olarak mı geldiEvet testler iki çizgi ama kimyasal geçmişim var bu da öyle olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın gerçek pozitiftir leken damla olarak mı geldiEvet testler iki çizgi ama kimyasal geçmişim var bu da öyle olabilir
Oldum canım çok şükür eve dönüyorumCookiie naptın canım tranafee oldunmu
Aminnn inşallah Yok böyle bi yerin kanar da peçeteye minicik sürülür onun gibi gelmiş ama kahverengiAllah korusun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın gerçek pozitiftir leken damla olarak mı geldi
Hayırlı olsun ınsaAllahOldum canım çok şükür eve dönüyorum
Her hastane farklı benı de bezledıler canım mesela. Nasıp tutunacagı varsa her türlü tutunur.Merhaba ben bugün transfer oldum. Sanki hiç bir şey olmamış gibi hissediyorum. Masada 5dk beklettiler sonra sedyeye alıp odaya getirdiler. Hemşire 5_10dk sonra kalk tuvalete git sonra hemen yat dedi. 15dk sonra kalktım tuvalete şimdi de pişman oldum keşke kalkmasaydim bu işin doğrusu nedir?
İnşaAllah. Rabbim o guzel duyguyu herkese tattırsın.Amin inşallah canım bizden geçti bu ay inşallah siz bebeklerinize kavuşursunuz
Az önce gene gelmiş fitille birlikte akmış gibi böyle olan oldu mu? Rengi tam kahverengi de değil açık kahverengiKızlar lekelenme yaşayanlar nasıl bir lekelenme yaşadı? Bugün çok afedersiniz iç çamaşırıma kahve rengi belli belirsiz bi leke gelmiş tuvalet kağıdı ile sildiğimde herhangi bi şey yoktu ama normal lekelenme mi yoksa başka bi şey mi anlayamadım
Sağolasın canımHayırlı olsun ınsaAllah
Benim transferden 3 gün önce bakılmıştıSağolasın canım
Kızlar progesteron bakıldımı size transfer günü
Sağolasın canım inşallah kaç çıkmıştı değerinBenim transferden 3 gün önce bakılmıştı
Transferin hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah
Önceki gün bakıldı canim >40 çıkmıştı Transferin hayırla sonuclansin inşallahSağolasın canım
Sağolasıj canım inşallah hepimiz güzels onuclar alalımÖnceki gün bakıldı canim >40 çıkmıştı Transferin hayırla sonuclansin inşallah
Hayırlı olsun canım. Şimdiden kafana bunları takip da stres yapma daha ilk gunundesin. Her hastane farklı bu konuda.Ben şehir dışından gittiğim için 1 gece hastanede yatırdılar. Transfer sonrası 15-20 dk olduğum yerde bekledim sonra odama getirdiler hiç kalkmadim 3 saat. Lavabo ihtiyacımi sürgüye yaptım. Ama ondan sonraki gün 5 saatlik yola çıktım. Tutacağı varsa Rabbim nasip ediyor sen dikkat et ilk gün hareketlerineMerhaba ben bugün transfer oldum. Sanki hiç bir şey olmamış gibi hissediyorum. Masada 5dk beklettiler sonra sedyeye alıp odaya getirdiler. Hemşire 5_10dk sonra kalk tuvalete git sonra hemen yat dedi. 15dk sonra kalktım tuvalete şimdi de pişman oldum keşke kalkmasaydim bu işin doğrusu nedir?
Test yaptım 7. Günümde negatifim daha döner mi bilmiyorum
okadar üzüldümki belki pozitif olur inşlh olur ben sizden cok umutluydumTest yaptım 7. Günümde negatifim daha döner mi bilmiyorum kısmet
Evet canım kaç cıktınsenınkiSağolasın canım
8.gün 59 du bugün 10. Günümüz 132 çıktıSağolasın canım inşallah kaç çıkmıştı değerin
11.9 çıktı canım ama iğne kullanmıyodum ben şimdide günlük iğne değilde 3günde bir depont verdi doktor acaba yeterli olurmu bilemedimEvet canım kaç cıktınsenınki