MaşallahKızlaaar ben bugün gene test yaptım çok şükür ki çizgi koyulaşmış bugün 8. günüm. hala inanamıyorum ama bu mor testlerde bi sıkıntı yoksa pozitif galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahKızlaaar ben bugün gene test yaptım çok şükür ki çizgi koyulaşmış bugün 8. günüm. hala inanamıyorum ama bu mor testlerde bi sıkıntı yoksa pozitif galiba
Maşallah canım gayet belli saglikla ilerler inşallah ilk denemen miydi? Listede adını göremedim. İlk yaptığın kaçıncı gün ?Kızlaaar ben bugün gene test yaptım çok şükür ki çizgi koyulaşmış bugün 8. günüm. hala inanamıyorum ama bu mor testlerde bi sıkıntı yoksa pozitif galiba
Canım listeye ekletmemiştim kasımdan beri listelere ekletip duruyordum dedim martta ekletmeyeyim bu ikinci transferim öncesinde bir de aşılama denemiştik. İlk testimi de cuma günü yapmıştımMaşallah canım gayet belli saglikla ilerler inşallah ilk denemen miydi? Listede adını göremedim. İlk yaptığın kaçıncı gün ?
Kalp atisinida keseyide gorduk sukur cok saglikli suan 7+3 haftalik gebeyimKan degerlerinizin olcumu mumkun oldugunca ayni hastanede yapilmali.
2 gün ara ile takip edilir ; en az %60 degerde artmasi beklenir. Ilk 2 deger gayet normal fakat 17.gün degeriniz dusmus. Dusuk yapiyor olabilirsiniz. Veya tek yumurta ikizi olup; biri devam ediyor olabilir. Umarim ikinci secenektir.
Moralinizi bozmayın iyi düşünün inşallah kan testi pozitif çıkar1 martta oldum bugün 9.gündü
Merhabaa bende 7 martta bahçecide transfer oldumm banada 19 mart test vermemi söylediler 2.transferim ilki nefatifti 2 ay önce denemiştik inşallah bu sefer olurAa 12 gun sonramı
Bende 7 martta oldum 17 martta vermemı soyledı 10. Gün
Bende 17 sinde veririm ozamanAa 12 gun sonramı
Bende 7 martta oldum 17 martta vermemı soyledı 10. Gün
Arada öyle oluyor insan bi çok umutlu bir de negatif düşünüyor elimizde olan bi şey değil. Kendini oyalayacak şeylerle uğraş komik videolar izle bence yoksa geçmiyorBen bugün kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum kızlar. Transferim perşembe günüydü, hep pozitiftim ama bu sabah uyandığımdan beri modum çok düşük
Ben fitille iğnenin dışında öğlen estrofem alıyorum mecburen tutamamKızlar oruç tutacak mısınız? İğne ve fitiller oruca engel değilmiş ama su olayını düşündüğüm için kazaya mı bıraksam diyorum, bu konuyu doktora soranınız oldu mu?
Benim sabah 3 öğle 4 ayrı hap var. Tutmam malesef imkansızKızlar oruç tutacak mısınız? İğne ve fitiller oruca engel değilmiş ama su olayını düşündüğüm için kazaya mı bıraksam diyorum, bu konuyu doktora soranınız oldu mu?
Bütün gün uyudum valla, sadece ilaç saatlerimde kalktım. Belirsizlik çok zor gerçekten, Allah hepimize kolaylık versinArada öyle oluyor insan bi çok umutlu bir de negatif düşünüyor elimizde olan bi şey değil. Kendini oyalayacak şeylerle uğraş komik videolar izle bence yoksa geçmiyor
Ben fitille iğnenin dışında öğlen estrofem alıyorum mecburen tutamam
Evet sizin net en azından ben çok kararsız kaldım. O kadar da uğraş veriyoruz aslında sonradan da tamamlayabiliriz diye düşünüyorum ama bilemiyorum işteBenim sabah 3 öğle 4 ayrı hap var. Tutmam malesef imkansız
Hayırlı olsun inşallah doktorunuz kimdi bende orada tedavi oldumMerhabaa bende 7 martta bahçecide transfer oldumm banada 19 mart test vermemi söylediler 2.transferim ilki nefatifti 2 ay önce denemiştik inşallah bu sefer olur
Belirsizlik insanı yıpratıyor gerçekten ben bugün 7de kalktım uyuyamadım 11e kadar bulmaca çözdüm oyalanayım diyeBütün gün uyudum valla, sadece ilaç saatlerimde kalktım. Belirsizlik çok zor gerçekten, Allah hepimize kolaylık versin
Bugun tam olarak boyleydim. Belirtilerin gitti akıntı kesildi. Birden boşluğa düştüm sanki. O ağrılara tutunuyordum. Şimdi de bir şey yok artık sadece bekliyorumBen bugün kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum kızlar. Transferim perşembe günüydü, hep pozitiftim ama bu sabah uyandığımdan beri modum çok düşük
Benim doktorum nane limon ve zencefil çayına izin verdi, belki sıcak sıcak iyi gelir midene. Ya da yayla çorbası da iyi gelebilirAyy kızlar bugün dışarı çıktım üşüttüm sanırım bir anda bir mide bulantısı geldi içim dışıma çıktı istifra ettiriyor sürekli kaşıklarım ağrıyor ne yapacağımı bilemedim ilaçta alamıyorum
İnşallah müjde verdiren belirtilerdir geçmiş olsun bile demek istemiyor insan bazenAyy kızlar bugün dışarı çıktım üşüttüm sanırım bir anda bir mide bulantısı geldi içim dışıma çıktı istifra ettiriyor sürekli kaşıklarım ağrıyor ne yapacağımı bilemedim ilaçta alamıyorum