2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah normaldir canım. Doktoruna söyledin mi hiç ben bir sorucam bunu
Bu defa fitil vermemisti iğnenin ağrısına da alışkınim diye sormadım canım. Benim transferin 4. Günü adet gunumdu öncesinde kanama vs olmadı zaten ilaçlar baskiliyor. Seninki doğal mi?
 
Merhaba günaydın kızlar dün bende üşüme çok oldu gün boyu el ve ayaklarım buz kesiyordu yatağa yattığımda da çok üşüdüm sonra ısındım biraz terledim, karnımda garip bi his oluyo transferden beri her zaman değil ama nadiren ara ara sanki böyle yorulursunuz dalağınız şişer hafif ağrı yapar onun gibi, dün gece aynı zamanda ilk defa biraz mide bulantısıda yaşadım ama kusma durumum olmadı bu tarz durumlar yaşadınız mı?
 
Günaydın neşem doğal hamile kaldığım da hamile olduğumu bilmeden üşüme terleme olmuştu bende, mide bulantısı 6. Haftada başlamıştı.
 
Günaydın. Bende olmustu ilk 3 gunden sonra doktorum normal ve hamilelik belirtisi dedi korkmana gerek yok birkac gun ateşini ölç ve not al dedi. Ateşim hala var hala üşüyorum 37,3 en yuksek gordugum sıcaklık. Mide bulantisi benim de oldu heycandan olduğunu söyledi. Hayirli sonuclarin olsun. Ne zaman transfer oldunuz?
 

Günaydın Bende de dün gece üşüme oldu balkona kadar çıktım yatak odasına zor attım kendimi soğuktan,zor ısındım kendimi komple yorganınla örttüm nefesimle ısındım sabah da uyandığımda ter su içinde kalktım.Benim tes gününe daha 6 gün var ama acayip yorgunluk hafif bel ağrısı var,inşallah güzel sonuçlar alırız
 
Merhaba transfer 4 martta oldum. Ateş ölçücek kadar titreme olmadı ama üşüdüm epey inşallah tutunmuşlardır
 
Amin inşallah hep birlikte seviniriz inşallahbenim ayaklarım zor ısınıyor kışlık çorap terliklerle oturuyorum
 
Henüz hiç bir şey hissetmiyorum neşem şimdi istanbuldan yola çıktık bodruma doğru gidiyoruz yavaş yavaş evim beni bekler azcık anneme nazlanayım
Oh ne güzel keyif yap :) bodrum cok güzel ya cennette yaşıyorsun biz de her yaz akyarlar a geliyoruz. Benim ailem bilmiyor hamilelik olursa baya sürpriz olacak onlara:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…