- 12 Ekim 2023
- 358
- 762
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayuy amınnnn Coo sevındımmm canımmmm benımmm Kaç cıktı beta kaçıncı gununKızlar iğne için acile gittim. Dayanamadım ve test verdim. Testim pozitif çıktı. Şuan çok karmaşık duygular içersindeyim. Sürekli ağlıyorum, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Allah herkese nasip etsin bu anı.
Sağlıkla kucağına al canım. AmiiiiinnnnnKızlar iğne için acile gittim. Dayanamadım ve test verdim. Testim pozitif çıktı. Şuan çok karmaşık duygular içersindeyim. Sürekli ağlıyorum, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Allah herkese nasip etsin bu anı.
Teşekkür ederim canım benim 3. Gün embriyosu çift transfer 8. Günüm beta 59.7 çıktıAyuy amınnnn Coo sevındımmm canımmmm benımmm Kaç cıktı beta kaçıncı gunun
Evet yaa sorunca söylüyor ama ben en iyisini yaptığına inanıyorum o yüzden meraklarımı gidericek kadar sordum o kadar hayır hiç regl olmadım tranaferim adetle denk geldi hiç oralara takılmadan koyuyor yavrucakları siz benimle kendinizi mukayese etmeyin bence bizim genetik praoblem ilk denemede bilmiyorum tutar mı biraz ümitsizim sanki yani iki saat ümitli 2 saat ümitsiztek sıkıntı ney biliyormusum sormazsan hiçbirşey söylemiyor Erbil bey benim yumurtalar 3. gün yumurtası dondurdular
Teki mi tuttu demek bu canım çok sevindimTeşekkür ederim canım benim 3. Gün embriyosu çift transfer 8. Günüm beta 59.7 çıktı
Hiç bilmiyorum ki canım. Çok erken, henüz 8.gününde pazartesi kan vereceğim tekrarTeki mi tuttu demek bu canım çok sevindim
Ayy canımm cok guzell demekkı 10. Gun verseydın 100 lerde cıkardıTeşekkür ederim canım benim 3. Gün embriyosu çift transfer 8. Günüm beta 59.7 çıktı
Ben de son cumlendeki gibiyim olumsuz olanları görünce içim bir kararıyor sonra diyorum ki bu kadar insan tüp bebekle gebe kalmış hem de ilk denemede, sonra biraz zaman geçiyor ağlamaya başlıyorum özellikle ağlama zamanlarimi iğne olacağım zamana denk getiriyorum boşa gitmesin diyeEvet yaa sorunca söylüyor ama ben en iyisini yaptığına inanıyorum o yüzden meraklarımı gidericek kadar sordum o kadar hayır hiç regl olmadım tranaferim adetle denk geldi hiç oralara takılmadan koyuyor yavrucakları siz benimle kendinizi mukayese etmeyin bence bizim genetik praoblem ilk denemede bilmiyorum tutar mı biraz ümitsizim sanki yani iki saat ümitli 2 saat ümitsiz
Ben bazen esıme dıyorum gel bı ığnede sana yapalım shshshshBen de son cumlendeki gibiyim olumsuz olanları görünce içim bir kararıyor sonra diyorum ki bu kadar insan tüp bebekle gebe kalmış hem de ilk denemede, sonra biraz zaman geçiyor ağlamaya başlıyorum özellikle ağlama zamanlarimi iğne olacağım zamana denk getiriyorum boşa gitmesin diye
tutar inşallah çabalarınızın karşılığını alırsınız inşlh transverim adete denk geldi demişsiniz ilacmı verdi tekrardan regl oldunuzEvet yaa sorunca söylüyor ama ben en iyisini yaptığına inanıyorum o yüzden meraklarımı gidericek kadar sordum o kadar hayır hiç regl olmadım tranaferim adetle denk geldi hiç oralara takılmadan koyuyor yavrucakları siz benimle kendinizi mukayese etmeyin bence bizim genetik praoblem ilk denemede bilmiyorum tutar mı biraz ümitsizim sanki yani iki saat ümitli 2 saat ümitsiz
Ona kalsa diyor yap ama kıyamıyorum. Zaten kan sulandırıcıyı yapınca benden beter oluyorBen bazen esıme dıyorum gel bı ığnede sana yapalım shshshsh
Tebrik ediyorum canımmm çok mutlu oldum hepimiz pozitifleri görürüz inşallahKızlar iğne için acile gittim. Dayanamadım ve test verdim. Testim pozitif çıktı. Şuan çok karmaşık duygular içersindeyim. Sürekli ağlıyorum, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Allah herkese nasip etsin bu anı.
Ben sabah progestanı yaptırmaya gidince kan sulandırıcıyı da yaptırıyorum. Diğerlerini çatır çutur yapıyordum ama bunu enjekte edemiyorumOna kalsa diyor yap ama kıyamıyorum. Zaten kan sulandırıcıyı yapınca benden beter oluyor
Ben hiç yapamadım kendime iğne. Elim gitmiyor. Ama yani Allah var insan o enoxu yaparken eli gitmez yarıda çıkarır iğneyi başkasının yapması daha makulBen sabah progestanı yaptırmaya gidince kan sulandırıcıyı da yaptırıyorum. Diğerlerini çatır çutur yapıyordum ama bunu enjekte edemiyorum
Kendim sağlıkçı olmama rağmen enjekte edemedim bir kere ilk transferimde oksapar denedim ucu girmedi takıldı, bunda enoxBen hiç yapamadım kendime iğne. Elim gitmiyor. Ama yani Allah var insan o enoxu yaparken eli gitmez yarıda çıkarır iğneyi başkasının yapması daha makul
Ayy içim gitti deme oylee akşam olunca bi kararıyor içim saati yaklaşıyor enoxun göbeğinde morluk yaptı mı enox ? Ben sadece koluma vurdurdum şimdiye kadar. Sağolsun hastanedeki hemsirenin ilk yaptigi damga gibi mosmor. Eşimin yaptıklarında da ufak morluklar varKendim sağlıkçı olmama rağmen enjekte edemedim bir kere ilk transferimde oksapar denedim ucu girmedi takıldı, bunda enox
kullanıyorum hiç denemedim zorlamadım eşim de asla yapamıyor bakamıyor bile
Ben de her gün kısım kısım kabak çekirdeği yiyorumBen Hemsıreme sordumda Anannas yıyeblrsın dedı Önerıypruz dedı Herkes farklı seyler soyluyo bugun ıcım dışıma cıktı tutunsun dıye herşey yedım ahahahahhaha
Amin canım benim amiiin Çok teşekkür ederimTebrik ediyorum canımmm çok mutlu oldum hepimiz pozitifleri görürüz inşallah
Ohh çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah amin inşallahKızlar iğne için acile gittim. Dayanamadım ve test verdim. Testim pozitif çıktı. Şuan çok karmaşık duygular içersindeyim. Sürekli ağlıyorum, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Allah herkese nasip etsin bu anı.