2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

MAŞALLAH canım allah'ım sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin o değilde şaka maka iyice yaklaşıyor doğumlar

Yaa evet ne kadar da hızlı zaman keseyi gördük kalp atışı derken çok şükür bugünlere geldik sağlıkla kucağımıza da alalım
Aynen valla kese kalp derken inşallah zamanında kucaklarimizda olacak yavrularımız
Kızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu artık çok düzensiz alakasız kasık ağrısı başladı ve bebişin hareketleri vurma şeklinde değilde kayma şeklinde hep ve azaldı eskisi kadar hareketli de değil geçen çarşamba her şey yolundaydı bu cuma yine kontrol var. Bazı doktorlar günde 8 hareket sayarsan normal diyor bazıları 2 saatte 10 diyor sizinki nasıl? 34. Haftaya girdim bu arada tek bebek

Ben de 32deyim hareketleri canımı acıtıyor bazen tekme değil yani geriyor sanırım kendini ve canımı acıtıyor yerleri daralıyor sanırım ondan oluyor

Ben de 32deyim hareketleri canımı acıtıyor bazen tekme değil yani geriyor sanırım kendini ve canımı acıtıyor yerleri daralıyor sanırım ondan oluyor
Ay evet kasılma sanıyorum bazen karnım geriliyor içerden karnıma sırtını dayayıp belime doğru vurunca felaket acıtıyor. Yer kalmadı bence artık karnım davul gibi

Ay evet kasılma sanıyorum bazen karnım geriliyor içerden karnıma sırtını dayayıp belime doğru vurunca felaket acıtıyor. Yer kalmadı bence artık karnım davul gibi
Kaç kilo aldın şimdiye kadar ben 10 kilo aldım doktorum iyi kilo alimin dedi sadece karnım şişti

ben Ikiz gebeyim 31+haftalık olduk ama hareketleri bazen tekme şeklinde bazende kayma gerilme toplanma gibi oluyor bende de

Kaç kilo aldın şimdiye kadar ben 10 kilo aldım doktorum iyi kilo alimin dedi sadece karnım şişti
Ben 30 kilo aldım gebelik şekeri vs çıkmamasına rağmen ilk 5 ay yattım kanamalar yüzünden progesteronu filan 32de bıraktım pekte dikkat etmedim açıkçası ama doktorum bişey olmaz boyun çok uzun dedi benim de göbeğim çok çıkmadı 7. Ayda çıktı biraz ama ayına göre küçük hala popom çok çıktı aman zor kavuştuk zaten kızım sağlıklı olsun sporu çok seven çocukluktan beri bırakmamış biriydim doğumdan sonra tekrar döner kiloları veririm diye düşünüyorum sağolsun eşime kalsa daha fazla alırdım o da takmıyor.

ben Ikiz gebeyim 31+haftalık olduk ama hareketleri bazen tekme şeklinde bazende kayma gerilme toplanma gibi oluyor bende de
Bizimkinin hareketleri hiç düzenli olmadı haftanın 5 günü hiç uyumadan kımıl kımıl 2 günü zor hareket sayıyorum her şey normal ama kızımızın huyu bu demek ki

MaşaAllah bayaaaa almışsın :) bebişlerin canı sağolsun gelişimi nasıl peki 30da gittim bir hafta gibi önden gidiyor dedi

MaşaAllah bayaaaa almışsın :) bebişlerin canı sağolsun gelişimi nasıl peki 30da gittim bir hafta gibi önden gidiyor dedi
Kiloyu kendime aldım ben bizimkide 1 hafta önde ya boyum 182 100ü gördüm hala hamile kıyafeti veya yeni kıyafet almadım açıkçası elbiselerimi filan giyiyorum ama kilo insanı çok ağırlaştırıyor nasip olurda ikinci olursa inşallah kanama olmaz ve hiç yatmam çünkü kilo bebeğe sıkıntı değil doktorda sıkıntı yok diyor ama inan ben hiç alışık değilim çok zorlanıyorum

Ben normal kilo aldım ama inan o kadar zorlanıyorum ki yürümekte oturup kalkmakta yani karnım zorluyor çok kısıtlandım

Ben normal kilo aldım ama o kadar zorlanıyorum ki yürümekte oturup kalkmakta yani karnım beni zorluyor baya

Ben 61 kiloyla hamile kaldım ikiz gebelik boy 167cm şuan 82 kiloyum nasıl acaba herkes kilo almadın diyor bebeklerin kilosuda iyi diyor doktorum

Ben 61 kiloyla hamile kaldım ikiz gebelik boy 167cm şuan 82 kiloyum nasıl acaba herkes kilo almadın diyor bebeklerin kilosuda iyi diyor doktorum
İkiz gebelik ya normal ya bizimki doğal gebelikte değil kullandığımız ilaçlarda aldırıyor zaten zor kavuşuyoruz takılma kiloya sen de hem iki taneymiş peşlerinde koşarken gider kilolar haberin olmaz sağlıklı olsunlar da

Aynen doğru diyosun peşlerinden koşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…