Kızlar günaydın 30+4 haftalık olduk ama hastaneye erken doğum riski var diye yatırdılar beni sizde de böyle bir durum yaşayan var mı? Durumlar nedir sizde ??
Valla hiç bir sıkıntım yada belirtim yoktu normal kontrole geldik ilk kez nst ye bağladılar dr sonuca baktı yatış dedi sancın var dedi rahim agzida 43 mmBelirtin var mıydı hiç açılma mı olmuş
Yok canım açılma rahim ağzı 43 mm geliyorÇok geçmiş olsun açılma felan mı varmış?İnşallah erken gelmez bebişin
Valla o kadar da rahat bi gebeligim oldu ki 0 stressÇok geçmiş olsun inşallah birazcık daha dayanır bebiş ama canını çok sıkma streste erken doğum sebebi sonuçta risk fark edilip yatışın yapılmış önlemleri alınmıştır.
Peki şimdi nasılsın hastane de misin tutabildikleri kadar tutmaya çalışır doktorlar yine de korkma Allah'ın izniyle bebeklerin sağlıkla gelecekYok canım açılma rahim ağzı 43 mm geliyor
Çok geçmiş olsun canım şu an nasılsın peki doktorlar bir çözüm bulabildiler miYok canım açılma rahim ağzı 43 mm geliyor
Teşekkürederim canım valla şuan hiç bir sıkıntımız yok ama hastaneden de çıkarmadılar hem ileri yaş hem ikiz gebelik biraz Misafirimiz olun dedi doktor yatıyorum nstler iyi geliyor açılma falanda yokÇok geçmiş olsun canım şu an nasılsın peki doktorlar bir çözüm bulabildiler mi
Hastanedeyiz hala canım bırakmadılar bugün ciğer geliştirici iğne yaptılar diğer dozunuda yarın yapacaklarmışPeki şimdi nasılsın hastane de misin tutabildikleri kadar tutmaya çalışır doktorlar yine de korkma Allah'ın izniyle bebeklerin sağlıkla gelecek
Biz 30+5 olduk dün bakıldı 1720gr 1780 gr dedi doktorumuz senin kaç canımİkiz hamileler bebekleriniz kaç haftalık kaç kilolar paylasirmisinz
32 haftadayim biri 1550 dgeri 1710 çok zayıf dedi LerBiz 30+5 olduk dün bakıldı 1720gr 1780 gr dedi doktorumuz senin kaç canım
Masaallh sizinkiler iyi misBiz 30+5 olduk dün bakıldı 1720gr 1780 gr dedi doktorumuz senin kaç canım
Çok çok sevindim canım zamanında gelsin miniklerTeşekkürederim canım valla şuan hiç bir sıkıntımız yok ama hastaneden de çıkarmadılar hem ileri yaş hem ikiz gebelik biraz Misafirimiz olun dedi doktor yatıyorum nstler iyi geliyor açılma falanda yok
Amin canım hepimizin bebisleri zamanında sağlıkla gelsinler inşallahÇok çok sevindim canım zamanında gelsin minikler
Olsun toparlanirlar inşallah son zamanlarda hızlı kilo alıyorlar diyor doktorlar32 haftadayim biri 1550 dgeri 1710 çok zayıf dedi Ler
Valla bende öyle bir durum yok sende de varsa sakın sıkma ilk süt önemli diyorlar ya onun için boşa gitmesinKizlar hayirli aksamlar goguslerinden sut gelmeye basliyan varmi
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsınn?Biz 30+5 olduk dün bakıldı 1720gr 1780 gr dedi doktorumuz senin kaç canım
Çok şükür iyiyim canım eve çıktım şuan için her hangi bir risk yok dedi doktorlar inşallah biraz daha sabreder benimkilerCanım çok geçmiş olsun şimdi nasılsınn?