2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım kan uyuşmazlığı testi yaptırmadıysan muhtemelen ondan dolayı çağırmıştır çünkü benide perşembe günü çağırdı bu test için 28 haftada benim bebiş 1000 kg geldi sizin bebişlerin kilo ve boyları ne durumda

Bilmiyorumki bise demedi sormadi benim pozitif oldu icin kan bide akrabalikda yok bebisde 1 kilodan fazlaydi ama kusurati hatirlamiyorum boyda hic sormadim unutdum zaten 30 hafta diyince beyin direk oraya gitti

Vakti gelmeyen bebeği kilolu diye erken almaz hiçbir yer çünkü önemli olan kilosu değil ciğer gelişimi. Planlı sezaryense 38+da normal doğumsa zaten kendi geliyor.
Yok kuzum onun icin demedim simdi özelde 28 cikiyor ama devletde 30 hafta cikiyor ya mesala ozmn devlet gore 2 hafta ondeyse 2 hafta özele gore erken dogmus olmuyormu

Ay kizlar bide aklima geldi ya ben ayrintili ultrasyona girdimde orda da uyumlu cikmisdi 3 4 gun onde cikmisdi simdi nasil 2 hafta onde cikdi ya

Bilmiyorumki bise demedi sormadi benim pozitif oldu icin kan bide akrabalikda yok bebisde 1 kilodan fazlaydi ama kusurati hatirlamiyorum boyda hic sormadim unutdum zaten 30 hafta diyince beyin direk oraya gitti
28 iken 30 mu dedi bence normal cihaz farkından da kaynaklı olabilir demek ki bebişler bu haftalarda hemen hemen aynı kiloda oluyorlar bizimkinin kilosuna bişiy demedi ama boyu uzunmuş beyefendinin:)

28 iken 30 mu dedi bence normal cihaz farkından da kaynaklı olabilir demek ki bebişler bu haftalarda hemen hemen aynı kiloda oluyorlar bizimkinin kilosuna bişiy demedi ama boyu uzunmuş beyefendinin:)
Evet cnm normalde 28+1iz ama 30 cikdi bugun ya cok kafama takildi fazla cikmasi skmti oluyor mu acaba

:)) Bizim Anneler geldi aklıma şimdiden o duygu yüklendi bize ben de kış bebeği sarıp saçmalarım diye yeni doğan 4 5 takım aldım gerisi hep 6 9 12 ay aldım :))

:)) Bizim Anneler geldi aklıma şimdiden o duygu yüklendi bize ben de kış bebeği sarıp saçmalarım diye yeni doğan 4 5 takım aldım gerisi hep 6 9 12 ay aldım :))
Valla annelik böyle bir şey demek ki :) birde kızlar ayağı patikli kıyafet almayın diyorlar bebişlerin boyu uzayınca olmuyormuş ben bilmediğim için hep patikli aldım boyu uzarsa makasla halledicem

Valla annelik böyle bir şey demek ki :) birde kızlar ayağı patikli kıyafet almayın diyorlar bebişlerin boyu uzayınca olmuyormuş ben bilmediğim için hep patikli aldım boyu uzarsa makasla halledicem
Evet canm ayaksız almak daha iyi kisalirsa da giydirebilirsin ayağına çorap giydirdim mi tamdır sadece biraz kısa duracak pijamalar tutumlar :)

Yok kuzum onun icin demedim simdi özelde 28 cikiyor ama devletde 30 hafta cikiyor ya mesala ozmn devlet gore 2 hafta ondeyse 2 hafta özele gore erken dogmus olmuyormu
Olmaz bebeğin haftası adet gününe göre hesaplanıyor ya ölçümlerin doğum açısından önemi yok. 38. Haftada 2 buçuk kilo doğan bi bebek haftasına göre düşük kiloda geri olabilir 35. Haftayla uyumlu olabilir ama önemli değil veya tam tersi 38. Haftada 4 kg doğup 40. Haftayla uyumlu olabilir yani önemli olan adet tarihi iki bebekte vaktinde doğmuş oluyor. Sezaryende adet tarihine göre hesaplanır ama çok çok iri bi bebekse belki 3 5 gün önce yapılabilir ama yine sanmıyorum yani önemli olan ciğer gelişimi organ gelişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…