Öyle yapiyimSanmıyorum ordan cıkarabilceğini bende özel muaynehaneye gidiyorum ilaç bile yazmıyo sgkda ücretli alabiliyorum yazdıklarını hastanedennbirine git benxe
Benimde haftaya randevum var ikili tarama banada dendi yapılmıyor diye ne yapacaklar bende merakla bekliyorumBende 12 haftadayim ikili test içicn gitmiştim ama ikiz oldgu için yapilmiormus sadece ense kalınlığına bakiliormus 22haftalarda yapılan bı test varmış sadece o zmna bakarız dedi böyle olanlar varmı hiç bı test yapılmadan geri geldim
Aynen öyle normal dendi rahim kasları geriliyormuş rahim büyüdükçe yukarı çıkıyormuş ama Tabi yinede tedirgin oluyor insan allah'a emanet yavrularımızEvet bende de var di bende cok korkmuştum ama muanede şükür bişey çcikmadi normal denilior sizinde öyledir umarım
Merhaba bende de ecopirin kullanıyorum doktor ne derse oHanımlar kan sulandırıcıyı herkese tedbir amaçlı mı başlatıyorlar. Ben de pıhtılaşma sorunu var mı yok mu bilmiyorum. Şuan takibi mi başka doktor yapıyor. O da neden 9.hafta da bıraktın dedi ( iğne ve aspirin kullanıyordum.). Ben de tüp bebek doktorum öyle demişti dedim. Aspirine devam edebilirsin dedi. Eğer sıkıntı varsa aspirin yeterli olur mu? Sıkıntı yoksa boşuna ilaç kullanmanın bir zararı var mı? Kafamda deli sorular var. Bu konuda doktorundan detaylı bilgi alan var mı?
Canım sen fetal dna Hangı hastanede ne kadar yaptırdın Ilerıde lazım olursa banaKız dedi ama ben hala erkek hissediyorumtüm hurafeler erkeğe uyuyordu midem bulanmadı sürekli tatlı yedim hatta erkek bebekte lekelenme olurmuş o da oldu çin takvimi erkek diyordu vs vs tabi her türlü çok seviniriz sağlıklı olsun yeter. Bu hafta fetal DNA sonucu çıkacak inşallah sağlıklı çıksın da cinsiyeti de orda öğreniriz
Canım selam ben de ikinci transferimde bunu çok düşünmüştüm ama diğer hastanedeki doktorlar da çok önermedi orada deneyin burada sıfırdan başlayalım demeye getirdiler tekrar kendi hastanemde denedim çok şükür bu sefer sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba hanımlar size bir sorum olacak embrıyolarını baska hastaneye taşıyıp olumlu sonuc alan varmı?
Bende kararsızım aslında cok kalitesı ıyı degıl embrıyolarımın Genetıge gonderecegım ama baska hastanedemı gondersem aceba dıye tereddutte bulundum. Buraya sormak ıstedım.Canım selam ben de ikinci transferimde bunu çok düşünmüştüm ama diğer hastanedeki doktorlar da çok önermedi orada deneyin burada sıfırdan başlayalım demeye getirdiler tekrar kendi hastanemde denedim çok şükür bu sefer sağlıkla gelsinler inşallah
Bilmiyorum doktor ne zaman bırak derse o zman bırakıcam sormak aklıma gelmedi ne kadar kullanacağımı tedbir amaçlı devam ettiriyor evetOnları ne zamana kadar kullanacaksınız. Tedbir amaçlı mı kullanıyorsunuz.
Sanki en içini rahat ettirecek durum bu olur gibi inşallah istediğin gibi olacak bebeğini kucağına alacaksın çok inanıyorumBende kararsızım aslında cok kalitesı ıyı degıl embrıyolarımın Genetıge gonderecegım ama baska hastanedemı gondersem aceba dıye tereddutte bulundum. Buraya sormak ıstedım.
neyse orada genetıge gonderırım saglam gelmese belkı baska hastanede baslarım Daha Tabı baslanmadıda hıc bırşeye
Merhaba benim doktorum oksapar devamlılığı durumunu tespit etmek için bana ekteki testleri yaptı ve ben de pıhtılaşma geni olduğu bu testler sonucu ortaya cıktı dolayısıyla gebeliğimin son 1 haftasına kadar ben kullanacağım beraberinde corasprin de hergün içiyorumHanımlar kan sulandırıcıyı herkese tedbir amaçlı mı başlatıyorlar. Ben de pıhtılaşma sorunu var mı yok mu bilmiyorum. Şuan takibi mi başka doktor yapıyor. O da neden 9.hafta da bıraktın dedi ( iğne ve aspirin kullanıyordum.). Ben de tüp bebek doktorum öyle demişti dedim. Aspirine devam edebilirsin dedi. Eğer sıkıntı varsa aspirin yeterli olur mu? Sıkıntı yoksa boşuna ilaç kullanmanın bir zararı var mı? Kafamda deli sorular var. Bu konuda doktorundan detaylı bilgi alan var mı?
Ben de bunu merak ediyordum bu testleri bende yaptırmak istesem nereye başvurmam gerekiyor. Ücreti yüksek mi acaba ?Merhaba benim doktorum oksapar devamlılığı durumunu tespit etmek için bana ekteki testleri yaptı ve ben de pıhtılaşma geni olduğu bu testler sonucu ortaya cıktı dolayısıyla gebeliğimin son 1 haftasına kadar ben kullanacağım beraberinde corasprin de hergün içiyorum
InsaAllah Allah Nasıp ederse rabbom kımsenın Kucagını Boş bırakmasınSanki en içini rahat ettirecek durum bu olur gibi inşallah istediğin gibi olacak bebeğini kucağına alacaksın çok inanıyorum
Özel hastaneler yapıyor ancak bunları sigorta karşılamıyor. Maalesef yüksek ücreti gen testi olduğu için. Biz önce bi ihtimal sigorta karşılar mı diye şansımızı denemek için özel de yaptırmak istedik 5.250 tl fiyat cıktı. Sonra tedavi gördüğümüz tüp bebek merkezine sorduk 4.500 tl dediler. Merkezde yaptırdıkBen de bunu merak ediyordum bu testleri bende yaptırmak istesem nereye başvurmam gerekiyor. Ücreti yüksek mi acaba ?
Teşekkür ederimÖzel hastaneler yapıyor ancak bunları sigorta karşılamıyor. Maalesef yüksek ücreti gen testi olduğu için. Biz önce bi ihtimal sigorta karşılar mı diye şansımızı denemek için özel de yaptırmak istedik 5.250 tl fiyat cıktı. Sonra tedavi gördüğümüz tüp bebek merkezine sorduk 4.500 tl dediler. Merkezde yaptırdık