Merhaba fetal dna da bebekte allah korusun down sendromu ve benzeri hastalıklar var mı ona bakılıyor, aynı testte bebeğin cinsiyetini de öğreniyorsun. 9. Hafta ile 12 hafta arası istediğin zaman yaptırabilirsin. Muhtemelen doktorun onu kastetmiştirKızlar Fetal DNA dediğiniz nasıl bir test acaba kaçıncı haftada yapılıyor
Özeldeki doktorum daha bişey söylemedi ama bugün devlete gitmiştim oradaki doktor bana zeka testi yaptırmamı söyledi acaba fedal DNA testini mi kastediyor
Bugün ense köküm ağrımaya başladı benim de gecmezse parol kullanırım. Sen de kullan istersenMerhabalar ense ve baş arkası ağrıyan var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? 4-5 gündür çekiyorum kafamın içi patlayacak gibi oluyor. Evde tansiyon aleti ile ölçüyorum 11/6, 11/7 filan çıkıyor genelde anlayamadım bir türlü.
Umarım öyledir batma da başladı yatılı misafirlerim var bide dinlenemicem Allahim sen bebeklerimize saglik ver yarabbimBenim de yoğun hareket ile artıyordu. Doktorum rahim bağlarından kaynaklı demişti. Rahim büyüdükçe oluyormuş.
Benimde çarşamba kontrolüm var bende 9+4 üm şuan aynıyızSağol canim umarım kanama olmaz çarşamba günü kontrolüm var o zamana kadar ekstra bisey olmazsa sabretmeyi düşünüyorum
Gaz zaten hamileliğin başından beri var bende ona alıştımBenimde çarşamba kontrolüm var bende 9+4 üm şuan aynıyızhem kasık ve bel ağrım hemde karnım davul gibi benim ya gaz var sanki çok sert inşallah herşey yolundadır
İlaç kullanmak istemiyorum daha fazla aslında. Kötü bir şeyin habercisi olmasında dayanırım. Her bulduğunuz fırsatta dinlenin. Uzanın. Misafiriniz de yardımcı olur umarım yoksa zorlar baya. Bana doktorum nazlı ol, kendine dikkat et dedi. Yoksa ben de durabilen biri değilim. Rabb'im iyilik versin.Bugün ense köküm ağrımaya başladı benim de gecmezse parol kullanırım. Sen de kullan istersen
Güzel söylemiş doktorun yarın gidecekler zaten idare edicem bi sekildeİlaç kullanmak istemiyorum daha fazla aslında. Kötü bir şeyin habercisi olmasında dayanırım. Her bulduğunuz fırsatta dinlenin. Uzanın. Misafiriniz de yardımcı olur umarım yoksa zorlar baya. Bana doktorum nazlı ol, kendine dikkat et dedi. Yoksa ben de durabilen biri değilim. Rabb'im iyilik versin.
Ben de de tam o haftalarda olmuştu idrar tahlili temiz çıktı kültür verdim temiz çıktı kramp oluyordu ondan ziyade kasıklarımda yanma oluyordu her şey temiz çıktı 3 4 güne de ağrı geçti.Kızlar bugün 11 haftalık olduk çok şükür ama 2 gündür bende özellikle sağ kasigimda çok şiddetli kramp oluyor sizinde oluyor mu bu tarz kramplar ne olur bana bişey diyin çok korkuyorum dün acile gittim hiç bir proplem yok dediler idrar aldılar o da temiz çıktı şaşkınım
Valla inşallah bişey olmadan geçer kramp girdiği zaman canım çok acıyor çünküBen de de tam o haftalarda olmuştu idrar tahlili temiz çıktı kültür verdim temiz çıktı kramp oluyordu ondan ziyade kasıklarımda yanma oluyordu her şey temiz çıktı 3 4 güne de ağrı geçti.
Benide gaz ağrısı mahvetti karnım davul gibi ..Valla inşallah bişey olmadan geçer kramp girdiği zaman canım çok acıyor çünkü
Valla canım çok şükür ama onu hiç söylemiyorum ilk haftalardan beri var gaz dr bağırsaklara baskı yapıyorlar ondan oluyor demiştiBenide gaz ağrısı mahvetti karnım davul gibi ..
Bende öyle olunca acaba bi sorun mu var bi terslik mi var diye korkuyorum hep 10 haftalık oldum bu korku hiç bitmiyorValla canım çok şükür ama onu hiç söylemiyorum ilk haftalardan beri var gaz dr bağırsaklara baskı yapıyorlar ondan oluyor demişti
Devlete gittim bende rapor cikartamayiz dediler tüp bebek tedavisinde yazldgi için acaba bende özele gitsem cikartabilirmiyim çcünkü doğuma kadar kullandriyorlarmis artık zorluyor maddi olarakDevlet hastanesi malesef asla çıkartmadı bana özelde kadın doğum doktoru çıkarttı
Devlete gittim bende rapor cikartamayiz dediler tüp bebek tedavisinde yazldgi için acaba bende özele gitsem cikartabilirmiyim çcünkü doğuma kadar kullandriyorlarmis artık zorluyor maddi olarak
Bende 12 haftadayim ikili test içicn gitmiştim ama ikiz oldgu için yapilmiormus sadece ense kalınlığına bakiliormus 22haftalarda yapılan bı test varmış sadece o zmna bakarız dedi böyle olanlar varmı hiç bı test yapılmadan geri geldimArkadaşlar merhaba güzel hamile anneler bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Bizde 10+5 olduk inşallah drum 12 haftada ikili tarama yapacağını soyledi ama ikiz gebelikte ikili tarama yapılmıyormuş başka testler soylediler ikili tarama sağlıklı çıkmazmış valla kafam çok karıştı tarama yaptıran arkadaşlar ikiz gebeler bana bilgi verebilir mi sizler yaptırdıysanız nasıl oldu
Evet bende de var di bende cok korkmuştum ama muanede şükür bişey çcikmadi normal denilior sizinde öyledir umarımKızlar bugün 11 haftalık olduk çok şükür ama 2 gündür bende özellikle sağ kasigimda çok şiddetli kramp oluyor sizinde oluyor mu bu tarz kramplar ne olur bana bişey diyin çok korkuyorum dün acile gittim hiç bir proplem yok dediler idrar aldılar o da temiz çıktı şaşkınım
Yok devlete gidiorum bı kere özel muanesi olan bı doktira gittim ama ordan cikartabilirmi bilmiorum çcünkü normal rapor bile veremiordu hiçc sormak da aklıma gelmemiştiBir deneyin ben özelde cıkarttım. Takibinizi yapan doktorunuz özeldemi oda çıkartabilir
Sanmıyorum ordan cıkarabilceğini bende özel muaynehaneye gidiyorum ilaç bile yazmıyo sgkda ücretli alabiliyorum yazdıklarını hastanedennbirine git benxeYok devlete gidiorum bı kere özel muanesi olan bı doktira gittim ama ordan cikartabilirmi bilmiorum çcünkü normal rapor bile veremiordu hiçc sormak da aklıma gelmemişti