Yok cnm ya bulanti yapmiyor sanci yapiyor karnimda oyuzden icmek isdemiyorumbise olur diyeBirde gece içmeyi denesen canım. Ben regenesis max kullanıyorum ama doktorum içerisinde b vitaminleri falan çözülürken miğde bulantısı yapar çok o yüzden yatmadan 5 dk önce iç demişti. Belki elenatalde o tarz bişeydir
Anladım canım ya doktoruna ya eczacına bi danış istersenYok cnm ya bulanti yapmiyor sanci yapiyor karnimda oyuzden icmek isdemiyorumbise olur diye
Yarin artik oyle yapcam cnm bide cogu kisi elenatal 2 12. Haftadan sonra kulla maya baslamis icerinde A vitamini var fazlasi zarar diyolar ama ay bilemedim kafam karisdi iyiyce peki regenesisden memnun musun cnmAnladım canım ya doktoruna ya eczacına bi danış istersen
Şuan kaç haftalıksın canım ya ben bu kullandığımdan önce eczacı önerisiyle nbl pregna formula almıştım. Onun içerisindede a vitamini vardı 5-8 hafta arasında kullandım doktorumda gördü içeriğini falan bişey demedi kullan bitir sonra regenesise geçeriz dediYarin artik oyle yapcam cnm bide cogu kisi elenatal 2 12. Haftadan sonra kulla maya baslamis icerinde A vitamini var fazlasi zarar diyolar ama ay bilemedim kafam karisdi iyiyce peki regenesisden memnun musun cnm
9 hafta cnm icerinde A vitamini olani genelde 12.ci hafta oneriyorlarmis ama bilemedim tabi karnim agrimasa sorun degil karnim sancilaniyor ilac kullandikdan sonra oyle oluncada tereddut ediyorum kullanmakdaŞuan kaç haftalıksın canım ya ben bu kullandığımdan önce eczacı önerisiyle nbl pregna formula almıştım. Onun içerisindede a vitamini vardı 5-8 hafta arasında kullandım doktorumda gördü içeriğini falan bişey demedi kullan bitir sonra regenesise geçeriz dedi
canım normal. kasık ağrısı bel ağrısı gaz sancısı şişkilik mide bulantısı bunlar ilk 3 ayın olmazsa olmazlarıKızlar bende 9. Haftaya girmek üzereyim fakat dünden beri belim ağrıyor bi lekelenme vs yok çok şükür bel ağrısı normal midir bu aralar biraz fazla ayakta kaldım yoruldum biraz ondan mı oldu yoksa zaten oluyor mu bu haftalarda
Anladım teşekkür ederim. Devlet hastanesinden kadın doğumcuya çıkartmam gerekiyor değil miClexane oksapar enox hepsi aynı ilaçlar isimleri değişik. Siz en çok hangisini bulabiliyorsanız ona rapor çıkarttırın. Bana da doktorun clexane yazıyordu ama ben oksapar bulabiliyordum daha rahat oksapara rapor cıkarttım
Sen bir doktoruna falan bi danış o zaman canım için rahat değilse kullanma9 hafta cnm icerinde A vitamini olani genelde 12.ci hafta oneriyorlarmis ama bilemedim tabi karnim agrimasa sorun degil karnim sancilaniyor ilac kullandikdan sonra oyle oluncada tereddut ediyorum kullanmakda
Devlet hastanesi malesef asla çıkartmadı bana özelde kadın doğum doktoru çıkarttıAnladım teşekkür ederim. Devlet hastanesinden kadın doğumcuya çıkartmam gerekiyor değil mi
Aa öyle mi bana devletten çıkartabileceğimi söylediler bende özeldeki doktoruma söyleyim o zamanDevlet hastanesi malesef asla çıkartmadı bana özelde kadın doğum doktoru çıkarttı
Belki çıkarırlar senin oradakiler canım. Birde eğer ciddi bir pıhtı sorunun varsa cıkarırlar bana devlet hastaneaindede üni hastanesindede hep cıkaramayız ne tanı girip çıkarcaz dediler özelde saniyede venöz yetmezliği tanısıyla cıkardıAa öyle mi bana devletten çıkartabileceğimi söylediler bende özeldeki doktoruma söyleyim o zaman
Omegrav kullanıyorum. Fiyatı yüksek bir vitamin. O yüzden her gün değil de haftada 3 kez filan alıyorum. Folat alıyorum ayrı olarak. Ama multivitamin aldığım zaman folat almıyorum.Kizlar hangi multivitamin kullaniyorsunuz acaba fikir verirmisiniz hangisini kullanmaliyim elenatal 2 aldim ama pek memnun klmdim ve cogu 12.haftadan sonra kullanmis sizler hangisini kullaniyorsunuz ve memnunmusunuz
Fark ödüyor musunuz?Belki çıkarırlar senin oradakiler canım. Birde eğer ciddi bir pıhtı sorunun varsa cıkarırlar bana devlet hastaneaindede üni hastanesindede hep cıkaramayız ne tanı girip çıkarcaz dediler özelde saniyede venöz yetmezliği tanısıyla cıkardı
Yani 1 aylık yazdırıp alıyorum. Çok minimum birşey baze ödüyorum sanırım. Yanında her zama başka ilaçlarda aldığıma çok anlayamıyorum ama. Bu ay yazdırdığıma fark cıkmadı mesela. Cıksada en em fazla 40 50 gibi bir rakam cıkarFark ödüyor musunuz?
Oksapar da kullanabilirsin canım hastanede doktoruna rapor cikarttir sonra hep saglik ocağına yazdirirsinMerhababen de tüp bebek hastasıyım çok şükür tuttu kan sulandırıcı cleaxsane kullanıyorum acaba ona da rapor çıkıyor mu bilgin var mı ?
Sanırım çıkarılan rapor ile alakalı durum. Anladım teşekkür ederim.Yani 1 aylık yazdırıp alıyorum. Çok minimum birşey baze ödüyorum sanırım. Yanında her zama başka ilaçlarda aldığıma çok anlayamıyorum ama. Bu ay yazdırdığıma fark cıkmadı mesela. Cıksada en em fazla 40 50 gibi bir rakam cıkar
Benim clexan rapor çıkıyor. Ama rapor çıkarırsanız, raporda gebelik ibaresi olduğu zaman fark ödüyorsunuz. Venöz yetmezlik olarak yazdırın direk. Özelde doktorum o çıkardı. Sonradan düzelttik fakat durum yine değişmedi. İğne ile alakalı da olabilir. Benim genetik testlerin için prof clexan önermişti o yüzden bu markadan devam ediyorum.Merhababen de tüp bebek hastasıyım çok şükür tuttu kan sulandırıcı cleaxsane kullanıyorum acaba ona da rapor çıkıyor mu bilgin var mı ?
Belki çıkarırlar senin oradakiler canım. Birde eğer ciddi bir pıhtı sorunun varsa cıkarırlar bana devlet hastaneaindede üni hastanesindede hep cıkaramayız ne tanı girip çıkarcaz dediler özelde saniyede venöz yetmezliği tanısıyla cıkardı
Kızlar benim genetikte her hangi bir sorun yok pıhtı vs tüp bebek tedavisinde genelde kullanılıyormuş sanırım sulandırıcı iğne. Yarın randevum var tüp doktoruma soracağım eğer devam edilecekse rapor vs çıkaralım diye düşündüm o nedenle sordum sizlereBenim clexan rapor çıkıyor. Ama rapor çıkarırsanız, raporda gebelik ibaresi olduğu zaman fark ödüyorsunuz. Venöz yetmezlik olarak yazdırın direk. Özelde doktorum o çıkardı. Sonradan düzelttik fakat durum yine değişmedi. İğne ile alakalı da olabilir. Benim genetik testlerin için prof clexan önermişti o yüzden bu markadan devam ediyorum.
Raporla çok çok az veya hiç fark almıyor diye biliyorum benSanırım çıkarılan rapor ile alakalı durum. Anladım teşekkür ederim.