Normal deniyor canım büyüyor bebişBugün kasık ağrım var ara ara biraz tedirgin oldum ama normal sanırım oluyor bazen
Ne zaman kontrole gireceksin ben tahlil filan vermiştim kan idrar onları göstermeye gidecm gitmişken bakıcam bebişe de şalı günü 9 hafta olcakNormal deniyor canım büyüyor bebiş
Ben pazartesi gidicem doktor ilaclari azalticak sanırım hersey yolundaysa benden idrar filan almadı. Kan tahlilim de sağlık ocağında yapıldı. Ama bugün vücudumun her yerinde kaşıntılı kabarcıklar çıktı korkuyorum. Yarın cildiyeye giderim gecmezseNe zaman kontrole gireceksin ben tahlil filan vermiştim kan idrar onları göstermeye gidecm gitmişken bakıcam bebişe de şalı günü 9 hafta olcak
Prolutex . Enox. Estrofem. Ecropin. Progestan fitil.. 8.haftadayım hepsine devam ediyorum.Başka hangi ilaç kullanıyorsunuz acaba
Merhaba ben gördümherkese merhaba Prof Dr Volkan TURAN da tedavi gören var mı acaba
Yaa bana da 11+2 de kız dedi bakalım değişmezse fetal DNA sonucunda kesin belli olurKızlar grubumuzun ilk cinsiyet haberi benden gelsin 12+4 teyim dr kız geliyor dedi
Aaa doğru ya test yaptıranlar da vardır illaki ben hiç bir test yaptırmadım ultrasondan görünenYaa bana da 11+2 de kız dedi bakalım değişmezse fetal DNA sonucunda kesin belli olursağlıkla gelsinler inşallah
Merhaba canım rubella igg ve igm baktirdin mi yani kızamıkçık bunlar gebelikte önemli bi doktoruna sor görüş istersenBen pazartesi gidicem doktor ilaclari azalticak sanırım hersey yolundaysa benden idrar filan almadı. Kan tahlilim de sağlık ocağında yapıldı. Ama bugün vücudumun her yerinde kaşıntılı kabarcıklar çıktı korkuyorum. Yarın cildiyeye giderim gecmezse
Sanırım bulduk ne olduğunu eşimde de var çünkü . Evcil hayvanimizda yok ama bence pirelendik. Görsellerde arayınca aynı pire ısırığı çıkıyorMerhaba canım rubella igg ve igm baktirdin mi yani kızamıkçık bunlar gebelikte önemli bi doktoruna sor görüş istersen
Pazardan sebze meyve yumurta bişeyler aldıysanız da gelmiştir, en iyi ihtimal olmuş hiç canınızı sıkmayınSanırım bulduk ne olduğunu eşimde de var çünkü . Evcil hayvanimizda yok ama bence pirelendik. Görsellerde arayınca aynı pire ısırığı çıkıyornasıl başedicem bilmiyorum
Canım pire olsun da onun çaresi bulunur evi ilaclatirsin olup biter inşallah sıkma canınıSanırım bulduk ne olduğunu eşimde de var çünkü . Evcil hayvanimizda yok ama bence pirelendik. Görsellerde arayınca aynı pire ısırığı çıkıyornasıl başedicem bilmiyorum
Canım mayıs ayı grubu var oraya yaz istersen burası mart ayında transfer olanlar artık naya gecti üzerinden güncel bir bilgi aktarımı çok alamayabilirsinselam arkadşlar bir saat sonra transferim olucak inşaallah şistrye benid ealın 10 mayıs 5 gün embriyosu 1 tane
Merhaba elinizde ilaçlardan kalan varmi acaba prolutex veya progestan dexbenimde kızarıklık olunca doktoruma attım görüntüyü hemen dermotoğa gitmemi söyledi gittim bana dermotolog uyuza benziyo pek anlayamadım dedi ama gebelik olduğundan ben ilaç veremem diyip nemlendirici bi krem verdi. Ama hiç kaşıntım vs yoktu tüp bebek doktorumda uyuz ellerde ayaklarda başlar kaşıntı olur ve eşinde de olur bulaşır cünkü uyuz değil o dedi. Dediği gibide değildi zaten nemlendirici kremle 2 3 güne gecti.
Bende günde 5 estrofem kullanıyodum dün itibariyle 4e düşürdük haftaya daha da azaltarak bitircez estrofemi dedi. Progestan dexi bıraktık, 3 günde bir proluton depont, Duphaston günde 3, progestan fitil günde 6, folik asit, corasprin, oksapar bunlar devam şimdilik.