2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar özellikle de gece mide gurultusu oluyor mu sizde de benim dışarıdan bile duyulacak kadar fazla ses çıkıyor

Ne zaman kontrole gireceksin ben tahlil filan vermiştim kan idrar onları göstermeye gidecm gitmişken bakıcam bebişe de şalı günü 9 hafta olcak
Ben pazartesi gidicem doktor ilaclari azalticak sanırım hersey yolundaysa benden idrar filan almadı. Kan tahlilim de sağlık ocağında yapıldı. Ama bugün vücudumun her yerinde kaşıntılı kabarcıklar çıktı korkuyorum. Yarın cildiyeye giderim gecmezse

Merhaba canım rubella igg ve igm baktirdin mi yani kızamıkçık bunlar gebelikte önemli bi doktoruna sor görüş istersen

Merhaba canım rubella igg ve igm baktirdin mi yani kızamıkçık bunlar gebelikte önemli bi doktoruna sor görüş istersen
Sanırım bulduk ne olduğunu eşimde de var çünkü . Evcil hayvanimizda yok ama bence pirelendik. Görsellerde arayınca aynı pire ısırığı çıkıyor nasıl başedicem bilmiyorum

Kızlar benim hiç kanamam olmamıştı ama tüp bebek doktorum progestan fitile, coraspin ve oksapara 35. Haftaya kadar devam ediceksin dedi. Progestan için doktora yeniden sorucam pazartesi 12. Hafta kontrolüm var. 35. Haftaya kadar biraz uzun geldi bana

Sanırım bulduk ne olduğunu eşimde de var çünkü . Evcil hayvanimizda yok ama bence pirelendik. Görsellerde arayınca aynı pire ısırığı çıkıyor nasıl başedicem bilmiyorum
Pazardan sebze meyve yumurta bişeyler aldıysanız da gelmiştir, en iyi ihtimal olmuş hiç canınızı sıkmayın

Canım pire olsun da onun çaresi bulunur evi ilaclatirsin olup biter inşallah sıkma canını

selam arkadşlar bir saat sonra transferim olucak inşaallah şistrye benid ealın 10 mayıs 5 gün embriyosu 1 tane
Canım mayıs ayı grubu var oraya yaz istersen burası mart ayında transfer olanlar artık naya gecti üzerinden güncel bir bilgi aktarımı çok alamayabilirsin

Merhaba elinizde ilaçlardan kalan varmi acaba prolutex veya progestan dex

Kızlar 9+6 oldum her şey yolunda şükür ama midem bitirdi beni . sürekli ağzımda kötü bir tat var karnımda şişkinlik. kabızlıkda olmazsa olmaz tabi. hiç ilaç kullanmıyorum doktorum kalp atışı ile beraber her şeyi bıraktırdı. midesi böyle olan var mı öneriniz nedir. doktora söyledim mide bulantısı için prilam verdi ama bulantı değilde midem başka tuhaf adını koyamıyorum. hiç kusma olmadı şimdiye kadar ama midem tüm günümü kötüleştiiryor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…