Çıkarınca daha rahat oluyor canım sağlık ocağına yazdırabiliyorsun rahatlıkla. Daha da uyguna geliyor tabiKızlar benim genetikte her hangi bir sorun yok pıhtı vs tüp bebek tedavisinde genelde kullanılıyormuş sanırım sulandırıcı iğne. Yarın randevum var tüp doktoruma soracağım eğer devam edilecekse rapor vs çıkaralım diye düşündüm o nedenle sordum sizlere
O zaman özelde çıkarmanız raporu daha mantıklı olur. Devlette çıkarmayabilirler. Özelde ki doktorunuza söyleyin. Sekreteri bile rahatlıkla hemen çıkarır raporunuzu. Benim pıhtılaşma ve bağışıklık testlerim sıkıntılı olduğundan mecbur kullanıcam o yüzden devlette de çıkarıyorlar hemen. Özelde hazır gitmisken burdan halledelim deyip çıkarmıştık. O kadar probleme rağmen fark çıktı. Mecbur kullanıcam deyip razı geldik.Kızlar benim genetikte her hangi bir sorun yok pıhtı vs tüp bebek tedavisinde genelde kullanılıyormuş sanırım sulandırıcı iğne. Yarın randevum var tüp doktoruma soracağım eğer devam edilecekse rapor vs çıkaralım diye düşündüm o nedenle sordum sizlere
Evet öyle. 2 aylık iğne için 700 lira ödedim. Gerçi tedavi masrafları derken zaten problem edilecek bir meblağ değil yani. Tek istediğim sağlıkla kucağımıza alalım da gerisini gözümüz görmüyor artık.Raporla çok çok az veya hiç fark almıyor diye biliyorum ben
Raporlumu o şekilde ödedin. İğneden iğneyede değişebilir belki ben 6000lik kullanıyorum. Bir önceki tedavimde 4000lik kullanıyordum onu 2 3 aylık veriyordu 6binliği sadexe 1 aylık veriyorEvet öyle. 2 aylık iğne için 700 lira ödedim. Gerçi tedavi masrafları derken zaten problem edilecek bir meblağ değil yani. Tek istediğim sağlıkla kucağımıza alalım da gerisini gözümüz görmüyor artık.
Çıkarınca daha rahat oluyor canım sağlık ocağına yazdırabiliyorsun rahatlıkla. Daha da uyguna geliyor tabi
Teşekkür ederim kızlar. Sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah her birimizO zaman özelde çıkarmanız raporu daha mantıklı olur. Devlette çıkarmayabilirler. Özelde ki doktorunuza söyleyin. Sekreteri bile rahatlıkla hemen çıkarır raporunuzu. Benim pıhtılaşma ve bağışıklık testlerim sıkıntılı olduğundan mecbur kullanıcam o yüzden devlette de çıkarıyorlar hemen. Özelde hazır gitmisken burdan halledelim deyip çıkarmıştık. O kadar probleme rağmen fark çıktı. Mecbur kullanıcam deyip razı geldik.
Evet raporlu 4000 lik. İlk alışta 1 aylık dediler ama sonra 2 aylık verdiler. Sonra 3 ay olarak verilecekmis. 3 ay sonra rapor yenilenecek denildi. Raporda 1 senelik yazıyor fakat değişmiş galiba bazı şeyler.Raporlumu o şekilde ödedin. İğneden iğneyede değişebilir belki ben 6000lik kullanıyorum. Bir önceki tedavimde 4000lik kullanıyordum onu 2 3 aylık veriyordu 6binliği sadexe 1 aylık veriyor
anladım canım bilemedim şimdi benim raporum 1 yıllık. 3 aydır Sağlık ocağından yazdırarak alıyorum bir sorun yaşamadımEvet raporlu 4000 lik. İlk alışta 1 aylık dediler ama sonra 2 aylık verdiler. Sonra 3 ay olarak verilecekmis. 3 ay sonra rapor yenilenecek denildi. Raporda 1 senelik yazıyor fakat değişmiş galiba bazı şeyler.
Doğrudur. Bakalım belki sonra değişir olmazsa da yapacak bir şey yok. Sağlıkla doğsunlardaanladım canım bilemedim şimdi benim raporum 1 yıllık. 3 aydır Sağlık ocağından yazdırarak alıyorum bir sorun yaşamadım
Transfer tarihiniz ne zaman. Belki son adet tarihi ile ultrason aynı ilerlemeye bilir yerleşme zamanına göre. Bir de hastaneden hastaneye de değişiyor. Benim devlette 5+6 çıkmıştı ilk muayene, özelde 5 haftalık demişti Dr. Şuan ne durumda bilemiyorum tabi.Kızlarr ya benim transfere göre şuan 9+4 olmam lazm ama ultrasonda 8+6 çıkıyor yani beş gün geriden geliyor bu sorun mu benim gibi olanlar varmı acaba
Benim de aynı canım dün doktor 8+5 dedi ama normalde takvimde 9+4 görünüyorKızlarr ya benim transfere göre şuan 9+4 olmam lazm ama ultrasonda 8+6 çıkıyor yani beş gün geriden geliyor bu sorun mu benim gibi olanlar varmı acaba
Cnm sonucun çıkmadı mıYaa bana da 11+2 de kız dedi bakalım değişmezse fetal DNA sonucunda kesin belli olursağlıkla gelsinler inşallah
Ay yok delircem 10-14 gün dediler bugün 14. Gün hala sonuç yok kafamda kurmaktan göğsüm sıkışıyor valla hayırla gelseydi sonuç inşallah kızlar herkesten dua bekliyorumCnm sonucun çıkmadı mı
Peki bu normal mi sıkıntı oluyor muymuş doktor bişi dedi miBenim de aynı canım dün doktor 8+5 dedi ama normalde takvimde 9+4 görünüyor
Benim de aynı canım dün doktor 8+5 dedi ama normalde takvimde 9+4 görünüyor
Sorun yok 10 güne kadar normal dediPeki bu normal mi sıkıntı oluyor muymuş doktor bişi dedi mi
Ben de düşünüyorum fetal dna . Doktor 2 li tarama yapicaz eğer riskli çıkarsa fetal yapılır dediFetal dna hakkında düşünceleriniz neler kızlar kimler yaptırdı kimler yaptırmayı düşünüyor birde yaptıranlar ne kadara yaptırdı bizleri de aydınlatsın lütfen
sevindim bunaSorun yok 10 güne kadar normal dedi
Mantıklı benimde düşüncem bu şekildeydiBen de düşünüyorum fetal dna . Doktor 2 li tarama yapicaz eğer riskli çıkarsa fetal yapılır dedi