Ben normalde hiç yemezdim ama hamilelikte benimde canım istiyor abartmadan yiyorumKizlar ya size bise sorabilir miyim abur cubur cips yiyeniniz varmi dondurma felan acaba ben yiyorum acaba sorun olurmu ya yiyorum ama aklimada takiliyo sonrae canimda isdiyor cips felan sizler yiyomusunuz
Ya bende arada yiyorum ama bilmiyorum yemekleri de pek cnm isdemiyor tatli da isdemiyorum ekşi ve tuzlu seyler yemek isdiyorum acur cubur isdiyorum ne bilim bise olmaz inslh oyuzden sizlerede sormwk isdedim sizlerde yiyomusunuz doyeBen normalde hiç yemezdim ama hamilelikte benimde canım istiyor abartmadan yiyorum
Şekeriniz tansiyonunuz yoksa suyu çok içip genel olarak güzel besleniyorsanız bişey olmaz bence vücut o kadarı tolere ederYa bende arada yiyorum ama bilmiyorum yemekleri de pek cnm isdemiyor tatli da isdemiyorum ekşi ve tuzlu seyler yemek isdiyorum acur cubur isdiyorum ne bilim bise olmaz inslh oyuzden sizlerede sormwk isdedim sizlerde yiyomusunuz doye
11 mart transfer tarihim canım. Biz kanama yaşayanlar olarak bence progestanlara duğhastona devam etmeliyiz yaEvet 2 gün önce kestim yarın doktoruma yazayım bi ne diyecek. İş yapmıyorım ya ama üç gündür biraz gezdim evetsenin transfer tarihin neydi
Doktorum progestanı da bıraktıracaktı bırakmaya korkuyorum diyince sabah akşam devam et azalt o zaman dedi. Eşime leke var diyince dükkanı müşteriyle kitleyip gelmiş şimdi geri gitti11 mart transfer tarihim canım. Biz kanama yaşayanlar olarak bence progestanlara duğhastona devam etmeliyiz ya
Canım senin şu an ne kadarlık? İkimizinde transferi 29 martti galiba dimiKızlarrr duphastonu kaçıncı haftaya kadar kullandınız acabaaa
Ay korkuyo onlarda valla napsınlarDoktorum progestanı da bıraktıracaktı bırakmaya korkuyorum diyince sabah akşam devam et azalt o zaman dedi. Eşime leke var diyince dükkanı müşteriyle kitleyip gelmiş şimdi geri gittigelince bide proluton vurdurmak istiyorum veya yarını beklerim bilmiyorum çok şükür hemen kesildi ama insan korkuyor.
Evet cnm benimde 28 marttı 8 haftalığım şuanda bazen sol tarafıma bi kramp giriyor sizde de oluyor mu acabaCanım senin şu an ne kadarlık? İkimizinde transferi 29 martti galiba dimi
Evet cnm benimde 28 marttı 8 haftalığım şuanda bazen sol tarafıma bi kramp giriyor sizde de oluyor mu aCanım senin şu an ne kadarlık? İkimizinde transferi 29 martti galiba dimi
Bende 6. 7. 8. Hafta başlarında oldu hep yeni haftaya girerken oldu sonra doktorum coasprini kesip oksaparla devam edelim dedi çok şükür 3 haftadır yoktu şimdi oldu ben de bugün iğneyi yapmıycam. Bebek için iyiymiş kan cıvıtıcılar rahme giden kanı arttırıyormuş ama bizimkilere yaramıyor sanırımAy korkuyo onlarda valla napsınlarAman aman birdaha gelmesin canım artık bitsin gitsin şu lekeler. Benim 7 8 haftası oldu hep. Ben geldikce 1 2 gün kestim asprini sonra kesilince hemen içtim. Doktora sormadan o şekilde yaptım valla
İğne değilde asprin yapıyo dedi bana kanamayı hep doktorlar canım. Komple kesmede sen yine bir günden bişey olmazdırBende 6. 7. 8. Hafta başlarında oldu hep yeni haftaya girerken oldu sonra doktorum coasprini kesip oksaparla devam edelim dedi çok şükür 3 haftadır yoktu şimdi oldu ben de bugün iğneyi yapmıycam. Bebek için iyiymiş kan cıvıtıcılar rahme giden kanı arttırıyormuş ama bizimkilere yaramıyor sanırım
Giriyor canım dünden beri bide belim ağrıyor. Bulantin var mi ? 8+0 olmalıyım ben bugün sen kaçtasın?Evet cnm benimde 28 marttı 8 haftalığım şuanda bazen sol tarafıma bi kramp giriyor sizde de oluyor mu a
Doktorum en son kanama olunca ikisini de kesip 1 hafta sonra iğneye başlattı o yüzden bi gün ara vereyim bugün de fazladan fitil kullanıp yarın doktorumun önerisine göre iğne yaptırırım diyorum.İğne değilde asprin yapıyo dedi bana kanamayı hep doktorlar canım. Komple kesmede sen yine bir günden bişey olmazdır
Olur canım bence de. İnşallah bu son kanama oldu bitmiş gitmiştir artıkDoktorum en son kanama olunca ikisini de kesip 1 hafta sonra iğneye başlattı o yüzden bi gün ara vereyim bugün de fazladan fitil kullanıp yarın doktorumun önerisine göre iğne yaptırırım diyorum.
Ayy inşallah canım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızOlur canım bence de. İnşallah bu son kanama oldu bitmiş gitmiştir artık
8+1 bende bugün cnmGiriyor canım dünden beri bide belim ağrıyor. Bulantin var mi ? 8+0 olmalıyım ben bugün sen kaçtasın?
Çok aşırı bulantım yok bazen oluyo ara araGiriyor canım dünden beri bide belim ağrıyor. Bulantin var mi ? 8+0 olmalıyım ben bugün sen kaçtasın?
Benim mide hassasiyetim çok fazla sürekli gaz çıkarma ihtiyacı var ama benim de bulantim yokÇok aşırı bulantım yok bazen oluyo ara ara
Bugün kasık ağrım var ara ara biraz tedirgin oldum ama normal sanırım oluyor bazenBenim mide hassasiyetim çok fazla sürekli gaz çıkarma ihtiyacı var ama benim de bulantim yok