Benim ilk transferim başarısızdı o zaman pıhtı pıhtı farklı kanama gelmişti benden deKızlar biliyosunuz transferim başarısız oldu pazartesi regl oldum, bugüne kadar kahverengi ve oldukça az oldu kanamam, fakat az önce doku gibi , nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum, bir şey geldi, nasıl desem organ parçası gibi, hani kolonoskopi görüntülerinde parlak ıslak bir yüzey görünür ya öyle bir doku parçası gibi. Başarısız olanlarda böyle bir deneyim yaşayan oldu mu?
Hayir cnm ya benjm leke degil leke olsa bukadar stres yapmam belki ama bildin bi andan kan geliyor sonra birden kesiliyor
Benim bildin kan geliyor cnm senin lekeymis benimde ayni senle 5+5 di dun bizim sukur goruldu ama dusuk riskim var benim inslh bise olmaz bebislerimize sag saglim kucamiza alirizKızlarr 6 haftaya girdim sayılır bugün lekelenmem oldu böyle pembe renk korktum acile gittim kese duruyordu etrafında kanama yoktu rahim ağzı enfeksiyonu da kanama yapar dedi enfeksiyonum biraz yüksek çıktı varmı bu durumu yaşayan bebekte tam olarak gözükmüyor dedi kesenin içinde artık görünmesi gerekmez miydi 5+5 hafta
Amin inşallah ya bende korkuyorum çokBenim bildin kan geliyor cnm senin lekeymis benimde ayni senle 5+5 di dun bizim sukur goruldu ama dusuk riskim var benim inslh bise olmaz bebislerimize sag saglim kucamiza aliriz
Yani kuzum benim boyle gelmiyo birden akiyo kirmizi kan geri kesiliyo inslh bise olmaz bebislereÖzür dilerim görsel için öncelikle bilgisi olanlar fikir verir belki diye atmak istedim yerleşme kanaması gibi mi değilmi sizce
Bence çok dikkat et ayağının altına yastık koy leke gibi durmuyor stres yapma sakın olmaya çalışÖzür dilerim görsel için öncelikle bilgisi olanlar fikir verir belki diye atmak istedim yerleşme kanaması gibi mi değilmi sizce
benimde kızarıklık olunca doktoruma attım görüntüyü hemen dermotoğa gitmemi söyledi gittim bana dermotolog uyuza benziyo pek anlayamadım dedi ama gebelik olduğundan ben ilaç veremem diyip nemlendirici bi krem verdi. Ama hiç kaşıntım vs yoktu tüp bebek doktorumda uyuz ellerde ayaklarda başlar kaşıntı olur ve eşinde de olur bulaşır cünkü uyuz değil o dedi. Dediği gibide değildi zaten nemlendirici kremle 2 3 güne gecti.
Bende günde 5 estrofem kullanıyodum dün itibariyle 4e düşürdük haftaya daha da azaltarak bitircez estrofemi dedi. Progestan dexi bıraktık, 3 günde bir proluton depont, Duphaston günde 3, progestan fitil günde 6, folik asit, corasprin, oksapar bunlar devam şimdilik.
Naptın canımHayir cnm kesdik ilk kana oldunda benim leke degil kuzum bildim kipkirmizi kan bi anda geliyo avuc ici kadar hemen kesiliyor
Benım ılk transferım başarısızdı hıc öyle bıse olmadıKızlar biliyosunuz transferim başarısız oldu pazartesi regl oldum, bugüne kadar kahverengi ve oldukça az oldu kanamam, fakat az önce doku gibi , nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum, bir şey geldi, nasıl desem organ parçası gibi, hani kolonoskopi görüntülerinde parlak ıslak bir yüzey görünür ya öyle bir doku parçası gibi. Başarısız olanlarda böyle bir deneyim yaşayan oldu mu?
Benımde bundan az dı bıraz ama böyleydı rengı benımde 6. Haftada 7. Haftada oldu
Kesil kuzum gelmedi zaten 2 gun arayla geldi ikisinde geldi gibi kesiliyor ama yinedd korkuyorunNaptın canım
Bence uzan dınlen kendını rahatlat ayakların altına yastık koy kabız olmamaya calıs 1 bardak kefir iç kabak cekırdegı ye Cevız ya Uzan dınlenKesil kuzum gelmedi zaten 2 gun arayla geldi ikisinde geldi gibi kesiliyor ama yinedd korkuyorun
Yemek konusunda hepsini yapiyorum canim hicbirsey isdeiyor normalmi bilmiyorum 6 .hftada midem hicbirsey almiyorBence uzan dınlen kendını rahatlat ayakların altına yastık koy kabız olmamaya calıs 1 bardak kefir iç kabak cekırdegı ye Cevız ya Uzan dınlen
Yani yerleşme kanaması için biraz fazla mı miktarı yoksa fotodan mı öyle görünüyor acaba?Özür dilerim görsel için öncelikle bilgisi olanlar fikir verir belki diye atmak istedim yerleşme kanaması gibi mi değilmi sizce
Kuzum benim de sevdiğim şeyleri bile istemiyor canım bulantı kusma koku hassasiyeti yok ama zorlama atıştırıyorum bir şeylerYemek konusunda hepsini yapiyorum canim hicbirsey isdeiyor normalmi bilmiyorum 6 .hftada midem hicbirsey almiyor