Yaa ben de diyorum sanırım bi ben çok takıntılıyım ufacık bi histe tuvalete koşuyorum hep böyle korku içindeyim Rabbim bebeklerimizi korusunBen de ya ben de ıslaklık hissettiğimde tuvalete koşuyorum peşime eşim hafiften delirdik sanırıminşallah kimsede olmaz bidaha ya
Hiç lekelenme oldu mu? Olmadıysa hiç düşünüp çağırma bence ben pozitiften beri çok korktum hep beyaz çamaşır giyiyordum lekeleknme olursa belli olsun diye bildiğim çağırdım yaniYaa ben de diyorum sanırım bi ben çok takıntılıyım ufacık bi histe tuvalete koşuyorum hep böyle korku içindeyim Rabbim bebeklerimizi korusun
Kesinlikle buna bende çok inanıyorum. Önceki gebeliklerim hep lekelenme, kanama olurdu. Birkaç gün önce dedim çok şükür bunda birşey yok diye. 1 2 gün somra sabahı kanamayla uyandımHiç lekelenme oldu mu? Olmadıysa hiç düşünüp çağırma bence ben pozitiften beri çok korktum hep beyaz çamaşır giyiyordum lekeleknme olursa belli olsun diye bildiğim çağırdım yani
İnşallah sağlıkla doğurup sağlıkla büyütürüz bu korku ve stres doğurana kadar geçmeyecek sanırımKesinlikle buna bende çok inanıyorum. Önceki gebeliklerim hep lekelenme, kanama olurdu. Birkaç gün önce dedim çok şükür bunda birşey yok diye. 1 2 gün somra sabahı kanamayla uyandımhatta o gün dediğimde eşimde dedi tabi açtın ağzını şimdi görcez yakında diye dediği gibide oldu
TebriklerKızlar sonucum 89 çıkmış
Hayirli olsun cnm ayin kacinda transfer olmusdunKızlar sonucum 89 çıkmış
Yaaa aynen öyle bende açtım ağzımı olmadı kanama diye bende de olduKesinlikle buna bende çok inanıyorum. Önceki gebeliklerim hep lekelenme, kanama olurdu. Birkaç gün önce dedim çok şükür bunda birşey yok diye. 1 2 gün somra sabahı kanamayla uyandımhatta o gün dediğimde eşimde dedi tabi açtın ağzını şimdi görcez yakında diye dediği gibide oldu
Hadi gözümüz aydın canım benimKızlar sonucum 89 çıkmış
Teşekkür ederim ama önemli olan ikinci değerim inşallah yükselirTebriklersağlıkla kucağına alırsın umarım
Amin inşallah canım pazartesi tekrar kan vericem ilaçlara devam yükselirse artık bende aranızda olucam Allahın izniyleHadi gözümüz aydın canım benimsağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım Benim 6+5de kalp atımını vajinal ile duymuştum 10 gün sonra başka doktora tekrar gittiğimde karından duyduk o da 7+6 dedi idrar sıkışıklığına gerek yok direk karından duyduk şu an 9+1 olduk bi sonra ki randevumu 4 hafta sonra dedi doktorum beklemek çok zorKızlar hiç karından ultrasonla kalp atışı dinleyen var mı 6+3de karından görememişti kendimi sıkıyorum diye bir de rahmim geriye dönükmüş zor görünür karından dedi acil doktoru. Şimdi tam 8. Haftada kan testi için gideceğiz ultrasonlada baktırmak istiyorum ama kendi doktorum değil o yÜzden karından baktırırım artık görünür mü sizce? Bir de idrara sıkışık mı olmak lazım?
vajinal olarak kalp atışı dinliyoruz ama karından sadece kese gördük küçük olduğu için
Bende de tam olarak öyle olacak 6+4de vajinal duyduk bir gün sonra lekelenme yüzünden acilde karından baktı çok sıkmışım kendimi göremedi vajinal bakmıştı. Bizde tam 10 gün sonra gitmiş olucaz inşallah karından görünürcanım Benim 6+5de kalp atımını vajinal ile duymuştum 10 gün sonra başka doktora tekrar gittiğimde karından duyduk o da 7+6 dedi idrar sıkışıklığına gerek yok direk karından duyduk şu an 9+1 olduk bi sonra ki randevumu 4 hafta sonra dedi doktorum beklemek çok zorherkese sabır diliyorum güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim
Sağol canım 15. Gün bugün benimHayirli olsun cnm ayin kacinda transfer olmusdun
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla yükselirKızlar sonucum 89 çıkmış
Sen ne zaman transfer oldunSağol canım 15. Gün bugün benim
İnşallah canım bana da çok dua edinHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla yükselir