- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
Tatlım bende de var panik yapmaHanımlar hayırlı bayramlar. Şeker haberini alanlara ayrıca şeker bayramları kutlu olsunözellikle hamile arkadaşlar birşey sorucam bugün göbekten iğnemi yaparken birşey farkettim hergğn Protestan dex yapıyorum. gün aşırıda aslında oksapar vuruyorum ama bugün sol kasığım şiş gibi geldi ve hemen elimle iki kasığımı birden yokladım solda var sağda yoktu ilaçtan mı desem sonuçta ilaç sertleşme yapmasın diye bir gün sağa bir gün sola da vuruyordum imkansız yani böyle değişik bir sertlik hissettim çünkü transfer olurken başka hemşirede ultrasonla karnımızda geziyor ya işte transfer olurken o ultrasonun gezdiği yerde bir şişlik hissettim garip bir şekilde böyle olan var mı yani hamilelikleri kesin olanlar bir bakarsa daha çok sevinirim aslında böyle bir değişiklik var mı kasıklarında karın çevrelerinde
Progestan da oksaparda o şekilde kitle yapıyor ben kasıktan değil göbek çevresinden vuruyorum vurduğum yerde yumru oluyor bazenHanımlar hayırlı bayramlar. Şeker haberini alanlara ayrıca şeker bayramları kutlu olsunözellikle hamile arkadaşlar birşey sorucam bugün göbekten iğnemi yaparken birşey farkettim hergğn Protestan dex yapıyorum. gün aşırıda aslında oksapar vuruyorum ama bugün sol kasığım şiş gibi geldi ve hemen elimle iki kasığımı birden yokladım solda var sağda yoktu ilaçtan mı desem sonuçta ilaç sertleşme yapmasın diye bir gün sağa bir gün sola da vuruyordum imkansız yani böyle değişik bir sertlik hissettim çünkü transfer olurken başka hemşirede ultrasonla karnımızda geziyor ya işte transfer olurken o ultrasonun gezdiği yerde bir şişlik hissettim garip bir şekilde böyle olan var mı yani hamilelikleri kesin olanlar bir bakarsa daha çok sevinirim aslında böyle bir değişiklik var mı kasıklarında karın çevrelerinde
İşte siz beni yanlış anlamışsınız benimde umutlandıpım şey bu iğne vurundupum yerler değil bende göbek çevremden yapıyorum ama benim kaşığım yani alt karnım da bi şişlik var acaba gebelik mi diye düşünüyorum işte..Progestan da oksaparda o şekilde kitle yapıyor ben kasıktan değil göbek çevresinden vuruyorum vurduğum yerde yumru oluyor bazen
Bahsettiğin sertlik gebelik mi yoksa iğne sertliği mi ben anlamadım canım yaa.Tatlım bende de var panik yapmabende her gün göbekten igne vuruyorum bir gun sag birgun sol ama bende baktığımda sag kasigimda sertlik var canım hatta sabah erken ac karnına bacaklarını karnına çekip bakarsan daha net belli oluyor ama sakın sert basma çok belli oluyor
Ben biraz evhamli biriyimdir. Bunu dusunun okurken. :) O igne sertlikleri 1-2 gun icerisinde geciyor. Sizde kac gundur var? Ayrica igneyi gobekten yapiyorsunuz ve yumru kasikta mi? Deri ustunde oldugunu anlarsiniz zaten, yag bezesi gibi birsey olabilir mi? Bence ilk randevunuzda doktorunuza sorun. O bir fikir verecektir.Bahsettiğin sertlik gebelik mi yoksa iğne sertliği mi ben anlamadım canım yaa.ben çok zayıf olduğum için iğne sertliği farkını yapabiliyorum ama bu iğne sertliği değil yaa
Kuzum iğne sertliği bende de var ama göbek deliği çevresinde benim sertlik sağ kasıkta ben şuan 5+5 hamileyimBahsettiğin sertlik gebelik mi yoksa iğne sertliği mi ben anlamadım canım yaa.ben çok zayıf olduğum için iğne sertliği farkını yapabiliyorum ama bu iğne sertliği değil yaa
Çok şükür benim iğne sertliğim birkere oldu en başta artık olmuyor iğnelerimi çok rahat vuruyorum burada yazmıştım iğnemi yaptıktan sonra kolonyalı mendille biraz bastırıyorum çok şükür ne sertliğim ne morarma ne kızarma şuan hiç bişiyim yok şükür. Ya nasıl anlatayım size hamileler fotoğraf çekilirken hep ellerini karın altına koyarlar ya ya öyle bişi hamileler şuan karın altınızda şişlik var mı yani gebe olduğunuzu anlayacak şekilde.Ben biraz evhamli biriyimdir. Bunu dusunun okurken. :) O igne sertlikleri 1-2 gun icerisinde geciyor. Sizde kac gundur var? Ayrica igneyi gobekten yapiyorsunuz ve yumru kasikta mi? Deri ustunde oldugunu anlarsiniz zaten, yag bezesi gibi birsey olabilir mi? Bence ilk randevunuzda doktorunuza sorun. O bir fikir verecektir.
Evet işte anlaşıldığımı anladığım cevap.Kuzum iğne sertliği bende de var ama göbek deliği çevresinde benim sertlik sağ kasıkta ben şuan 5+5 hamileyim
Bence o bebekler dokunup bastırma iyi değildir belkiBahsettiğin sertlik gebelik mi yoksa iğne sertliği mi ben anlamadım canım yaa.ben çok zayıf olduğum için iğne sertliği farkını yapabiliyorum ama bu iğne sertliği değil yaa
senin de bayramın mübarek olsun merryKIZLAR HERKESİN BAYRAMI ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN AİLENİZLE BEBİŞLERİNİZLE EN GUZEL BAYRAMLARAA
Çok teşekkürler canım.. Yaaa harika çok şükürCanımm çok geçmiş olsun, umarım anne bir an önce sağlığına kavuşurbebeğin için de çok sevindim bizde dün duyduk ikizlerin kalp atışını hemen gözyaşım pıt
Evet sizi hatirliyorum. Ne zor sey atlatmissiniz. Ins daha sa iyiye gider.
Anladım ben kuzum seniEvet işte anlaşıldığımı anladığım cevap.kaşığında hissediyorsun bir gerilme demi. Evet demem istediğim göbek çevresi değiş zaten bu
Hiç bastırmadım canım sadece elime öyle bir dolgunluk geldi belki de öyle olsun istiyorumdur test günüm yaklaştıkçaBence o bebekler dokunup bastırma iyi değildir belki