Merhaba kızlar
Bu gün elhamdülillah kalp atışını duyduk 6+1 olarak söyledi
Geçen hafta tek kese görüldü bu hafta 2 kese biri diğerinden büyük
Küçük olanda yolk sac ve bebek görüldü ama kalp atışı daha belli değildi 10 gün sonraya tekrar 2. Bebeğimin kalp atışı için gideceğim
Tüp bebekte böyle olabiliyor mu acaba ikiside aynı anda transfer edildi ve 5. Gün embriyosuydu
Aralarında bir kaç gün var galiba
Benim test tarihim 13’ündeİkimiz aynı günde transfer olduk diye biliyorum 8 Nisan dimi test tarifin yani bugün 7. Günümüz o yüzden çok yeni değil bence
Yani biraz alsam sanki daha iyi olurYok tatlım bende hiç kiloda artış yada kilo verme olmadı hep aynı kiloda kaldım sen kilo mu almak istiyorsun kuzum
Hadi ya nasıl aldınız onu ben 15 kg alsam ama gerçi ben de göstermez keşke alabilsemMaşallah ben de tedavinin en başından beri 15 16 kilo aldım kortizon bana yaramadı ben de hiç dikkat etmedim valla
Sağolun yapanları görünce umutlandım ilk olunca insan duramıyor işte hastaneden aradılar ilaçlara davam edin dedilerÇok erken değil mi kan vermek için.Hastane kan testi için 11.gün veya 12.gün çağırıyo. Neden erken yapıp böyle bi duruma düşürdünüz kendinizi. Hadi meraktan evde idrar testini anlarımda. Valla kan testi vermek büyük bi cesaret. Ben bu cesarete hiç sahip olamadım. Ben Hep evde erken tarihlerde idrar testi yapıp bekledim. Olan oldu bekleyin desek içiniz içinizi yiyecek inşallah değerler artar da pozitif olur. Tüp bebek Olmazsa da eğer bi daha denersiniz.
Benimde içime sinmiyor yol yapmak vazgeçtim artık. Buralarda vakit geçiririm.Valla bizde köye kayınvalidemlere gidiyoruz bayramlarda ama bu sefer gitmicez riske girmek istemiyor eşim
6.günüm evde negatif çıktı sonra kan verip iyice negatifle yüzleşmek istedim bide bir kaç kişi kanda az da olsa değer gördüğünü okudum sanırım hastaneye haber verdim ilaçlara devam edin gününüz de yinele dedilerYa çok erken değil miydi kan testi için kaçıncı gundesin
Evet geçen hafta tek keseydi bu hafta ikinci kesede göründü ama diğerinden küçük bebekte yolk sac da görüldü inşallah sağlıkla devam eder iki bebeğimde doğurmak kucağıma almak nasip olur çok farklı bir duygu şuan 3 kişiyimyaaaaa MAŞALLAH önce tek mi görülmüştü acaba diğeri sonra mi tuttu ❤❤ ya resmi varsa paylaşır mısın canım istersen tabiki ben bunları duydukça çok heyecan yapıyorum
Bak küçük olan zaten belli alt 2 foto büyük olana aityaaaaa MAŞALLAH önce tek mi görülmüştü acaba diğeri sonra mi tuttu ❤❤ ya resmi varsa paylaşır mısın canım istersen tabiki ben bunları duydukça çok heyecan yapıyorum
Canım benim bugün itibariyle 6+2 yim, doktor ilaçlara aynen devam dedi. Bayramdan sonra bi kaçını bıraktırıcam dedi.Kizlar bise sorcam lutfen cvplar misjniz ilaclarinizi nemzn birakddiniz gebelin kacinci haftasinda yada birakdinjz mi acaba
Benim çikolata kisti var canım bu yüzden tek tüpüm alındıSizin sorun neydi acaba
Allahım bizede nasip et inşallah yatabbimBak küçük olan zaten belli alt 2 foto büyük olana ait
Bende 6.gün hem kaset hem kan negatif sizin sonuç ne oldu acabaKızlar merhaba 6 martta transfer olsun 5. Gün embriyosu 2 adet bugün 6. Günüm test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu erken mi sizce
Çok tşk ederm yarın kan vereceğimOoohhh MAŞALLAHartar artar annesi sen dikkat et kendine canım ❤
AA o zaman daha çok yeni hakikatenBenim test tarihim 13’ünde
Neler kullaniyosunuz peki hangi ilacCanım benim bugün itibariyle 6+2 yim, doktor ilaçlara aynen devam dedi. Bayramdan sonra bi kaçını bıraktırıcam dedi.
Bana 15 gün verdi bu sefeee doktor neden analamafım ilkinde 10. Gün yapmıştımAA o zaman daha çok yeni hakikaten
Benimde 29’uydu. 5.gün dondurulmuş embriyo pazartesi 10.gün test günüm canımBana 15 gün verdi bu sefeee doktor neden analamafım ilkinde 10. Gün yapmıştımsizin transfer ne zamandı ki benim 29. Daydı
Ayın 29’u di mi sizin de. Pazartesi test yapacağız hayırlısı inşallahBana 15 gün verdi bu sefeee doktor neden analamafım ilkinde 10. Gün yapmıştımsizin transfer ne zamandı ki benim 29. Daydı