Gebelik testi yapsam kendim negatif çıkarsa belki bi umut kanda cikicakti dicem o yüzden direkt kan verip acaba mi demek istemiyorum . Sence ?Gitmeden evde test yapmayo düşünmüyor musunuz ay nolur bana da haber verin ben bugün kaset test alıcam kan gününe kadar her gün yapıcam en azından negatifse kendimi hazırlayayım
Kizlar bugün keseleri gördüm çift emriyoydu ikiside tutmus
Eki Görüntüle 3411509
Transferin 9.gunu 420 10 gün 532 14.gun 2045 di artış iyi deyince doktorum bırakmistim kan vermeyi bugün de kese gordumYaaa MAŞALLAH sübhanallah canım çok güzel bir görüntü yaaa
Tatlım değerlerini yazabilir misin rica etsem
Merhaba kızlar bugun transferımın uzerınden 28 gun gectıVe minik mucizemın kalp atışını duyduk cok sukur, vajınal ultrasonla duyduk Gobekden duyulmadı Hamd olsun rabbım ısteyen herkese bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Seninle aramızda 1 gün var benim bugün 5.gün negatif çıktı 3 tane test aldım 6,7,8 günler yapacağım 10. Gün kan testi günüm zaten en azından negatifse çok unutlanmamış olurum sen gönlünden geçeni yap bence umut her zaman varGebelik testi yapsam kendim negatif çıkarsa belki bi umut kanda cikicakti dicem o yüzden direkt kan verip acaba mi demek istemiyorum . Sence ?
Seninle aramızda 1 gün var benim bugün 5.gün negatif çıktı 3 tane test aldım 6,7,8 günler yapacağım 10. Gün kan testi günüm zaten en azından negatifse çok unutlanmamış olurum sen gönlünden geçeni yap bence umut her zaman var
Haklısınız Allah’a sığındım neylerse güzel eyler artık herşey kabulümcanım kaset testte çıkması daha oluyor, erken gebelik testi alsaydın keşke yada kan ver şekil kendini daha çok strese sokuyorsun
Çok erken bakmışsın sakın ümitsiz olma her sey güzel olsun rabbim isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasınSeninle aramızda 1 gün var benim bugün 5.gün negatif çıktı 3 tane test aldım 6,7,8 günler yapacağım 10. Gün kan testi günüm zaten en azından negatifse çok unutlanmamış olurum sen gönlünden geçeni yap bence umut her zaman var
Uzulme bazilarinin gec cikiyo kuzum gec tutunuyor5.gün silik görenler olduğu için üzüldüm biraz 3 tane test aldım her sabah yapıcam
Ay insalhh ediyorum etmezmiyim hic AminTatlım benim bak benim 11.833 dü 14 gün 3050 ya bak MAŞALLAH nasıl fırlamış değer seninki de iste hemen oyle fırlayıp çıkacak birde biz burda değerleri paylaşıyoruz ama illa herkesin değeri böyle olacak diye birşey yok kuzum benim bünyelerimiz farklı ne olur kendine bu kadar yüklenme bu seni ve bebeğini olumsuz etkiler canım benimbol bol dua et
İlki 3.gün embriyosu idi ikinci transfer 5.gün idi negatif oldular 3.de kızım oldu. İlkini saymayabiliriz amaç aşılama idi az yumurta gelişti o yüzden aşılamaya göre ise fazla idi o yüzden kurtarma tüp bebeği yapıldı.Maşallah çok sevindim bende kaldım gebe kalbi durdu bebeğiminikinci transfer için hazırlık içindeyim. Sizin ilk transferdemi oldu
Amin kardeşim inş sende pozitif görürsünÇok erken bakmışsın sakın ümitsiz olma her sey güzel olsun rabbim isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah duysun sesinizi aminUzulme bazilarinin gec cikiyo kuzum gec tutunuyor
Canım hiç kafaya takma benim ilk gitmemde aynı geriden gidiyordu sonraki gitmede Bi baktık bu seferde Bi gün önden gidiyor yani o değişiklik gösteriyor hatta sonra devlet hastanesine gittim oradaki doktor kendi doktorumdan baya geriden geliyor gibi hesapladı hatta bende nasıl oluyo bu dedm bana dediki o ölçümden ölçüme farkeder ben aceleyle böyle ölçtüm bebek geri gitmez gelişimi dedi hatta devletteki alet çok iyi değildi ondan bile kaynaklı olabilir bencemerry06 canim senin haftasiyla uyumlu mu cikti? 3-4 gun geriden geliyormus, canım sıkıldi. Bir de seni ne zaman kontrole cagirdi?
Çok erken yapmışsın ben yaptığımda 8. Gündü ve belli bile olmuyor gibiydi eşim yok Bi şey diyordu 20 dakika sonra fln ben hayal meyal zor gördüm eşim hayır yok dedi emin bile olamadık hemen kan testi verdim 85 çıktı beta o halde bile erken gebelikte yok sandık5.gün silik görenler olduğu için üzüldüm biraz 3 tane test aldım her sabah yapıcam
Unut oldunuz sağolun bide ben kaset test yaptım erken değil üzülmeyeyim ozaman üç gün takip edicem yapıcam zaten 9 Nisan test günümÇok erken yapmışsın ben yaptığımda 8. Gündü ve belli bile olmuyor gibiydi eşim yok Bi şey diyordu 20 dakika sonra fln ben hayal meyal zor gördüm eşim hayır yok dedi emin bile olamadık hemen kan testi verdim 85 çıktı beta o halde bile erken gebelikte yok sandık
Amin cnm benim rabbim kimsenin emegini umudunu bosa cikarmasin uzulme sen gec tutunmusdur annesi o ben bile 4.gun gece yapdim cikmadi 5.gun yapdim cok silikdi gozume sokunca anca zar zor anlasiliyodu norma cnm benimAmin kardeşim inş sende pozitif görürsün
Allah duysun sesinizi amin
Çok sağolunAmin cnm benim rabbim kimsenin emegini umudunu bosa cikarmasin uzulme sen gec tutunmusdur annesi o ben bile 4.gun gece yapdim cikmadi 5.gun yapdim cok silikdi gozume sokunca anca zar zor anlasiliyodu norma cnm benim
Bide normal kaset test yaptım için biraz umutlanıyorumAmin cnm benim rabbim kimsenin emegini umudunu bosa cikarmasin uzulme sen gec tutunmusdur annesi o ben bile 4.gun gece yapdim cikmadi 5.gun yapdim cok silikdi gozume sokunca anca zar zor anlasiliyodu norma cnm benim
Kaset testde zaten cikmaz benimbile cikmamisdi erken gebelik testlerinde cikiyo onuda bilindik marka biraz iyisini al bence ben dun farkli marka aldim silim cikdi benim bile rahat ol yani cnm erken kaset test icin inslah vardir kuzumBide normal kaset test yaptım için biraz umutlanıyorum
Kasette çıkmaz zaten hiç moral bozmayın lütfen her gün Meryem suresi dinleyin dua edinUnut oldunuz sağolun bide ben kaset test yaptım erken değil üzülmeyeyim ozaman üç gün takip edicem yapıcam zaten 9 Nisan test günüm