Kesinlikle katılıyorum maşallah hiç bu kadar neti görmedik hayali çizgilere baktık durduk
Gözün aydın canım20. gündeyim canım ve keseyi gördümmm
Size 2 tane embriyo olmus dimi, o halde bu kirmizilik belki ikizin habercisidir. Insaaaallah hersey yolunda gitsin. Amin. Allah gonullerimize gore versin.
Kızlaaaaar bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp test yaptım ve pozitif fotoğrafını atmaya çalışıcam bu gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
Bekleyebilirsen gününde kan vermeyi ne mutlu hepimiz yaşadık kan verincede bitmiyor 2 gün sonra arttı mı ne kadar bu sürecin her anı stres eğer herhangi bir sorun yaşamazsan gününde ver ben günümde vericem diyordum hep idrarda pozitifi görünce 7. Günü leke gelince panikle Dr koştum sonrası hep git gel şimdide cumayı bekliyorum rabbim hepimize emek veren hak eden bütün kadınlara annelik duygusunu tattirsinPredictor 6 gün önce olanla yaptım bu kadar net çıkmasına ben de çok şaşırdım ama kan vermek istemiyorum tam gününde vericem içim sıkılmıştı kasık ağrım var sürekli adet olacakmış gibi olmadı diye geçiriyordum kafamdan yapsam ne kaybederim demiştim offf bakıp bakıp duruyorum
Aynen sırf ılac ıcıyorum dıye kahvaltı yaptımBende mide yanmasi ve hafif bulanti surekli mevcut. Cok hafif gogus hassasiyeti var. 6+3 teyim.
Oksaparı koldan yap canım morluklar gıdıyor ben oyle yapıyorum. Ayna karşısında koluma batırıryorumGöbekte yer kalmadı napıcam bilmiyorum
Ayy hadı hayırlı olsunn 2 kese mı goruntuKızlar ikizlerim geliyor inşallah
Bekleyebilirsen gününde kan vermeyi ne mutlu hepimiz yaşadık kan verincede bitmiyor 2 gün sonra arttı mı ne kadar bu sürecin her anı stres eğer herhangi bir sorun yaşamazsan gününde ver ben günümde vericem diyordum hep idrarda pozitifi görünce 7. Günü leke gelince panikle Dr koştum sonrası hep git gel şimdide cumayı bekliyorum rabbim hepimize emek veren hak eden bütün kadınlara annelik duygusunu tattirsin
Kızlar ikizlerim geliyor inşallah
Maşallah yaaaKızlaaaaar bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp test yaptım ve pozitif fotoğrafını atmaya çalışıcam bu gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
Meryy evet şükürler olsun ikiside benimle kalmışAyy hadı hayırlı olsunn 2 kese mı goruntu
Çok teşekkür ederim bekleyen herkesin başına inşallahAyyy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler inşallahhhhh
Oyy maşallahKızlar ikizlerim geliyor inşallah
Ovitrelle yapar sadece , hayırlı olsun hamilesinKızlar acilll bi bakın kurbanınızz olayım bugün transfer sonrası 5.günüm iki embriyo transfer edildi dayanamadm normal kaset test yaptım çok hızlı şekilde ve çok belirgin ikinci çizgi çıktı şoktayım yani 5.güne göre aşırı fazla belirgin progesteron fitil kullanıyorum o etki yapar mi Eki Görüntüle 3410347
Ama bu kadar belirgin çıkar mı 5. Gün için çatlatma iğnesi kullanmadm Progestan iğne fitil kullanıyorum vallahi şoktayım şuanda ikiz mi acaba ayyy ter bastı beni bir test daha var onuda yapacm birazdan inşallah Allahm hepimiz güzel haberler alalım inşallahOvitrelle yapar sadece , hayırlı olsun hamilesin