Sağlıkla ilerlesin inşallah. İlaçlar ve iğnelere devam ediyor musunuz ne zamana kadar kullanılacak acaba? Bir de morarma olmaması için tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.7+0 dan herkese selamlarPozitif alan arkadaşlarım; Allah bebeklerinizi sağlıkla büyümelerini nasip etsin. Yeni transfer olan arkadaşlar; bebekleriniz sımsıkı tutunsun size inşallah Negatif alan arkadaşlarıma da en içten dualarımla bir dahaki denemelerinde pozitif almalarını temenni ediyorum. Sakın pes etmeyin
Bugün 7. Haftama girdim. Sabahları mide bulantılarım yoğunlaştı. Kahverengi akıntım devam ediyor. Baştan panik yapıyordum ama dayanamayıp doktora gidince, kalp atışını duyup kese de herşeyin yolunda olduğunu gördükten sonra kalbim ferahladı.
Kahverengi lekelenmeniz olursa hemen panik yapmayın hatta kanamanız gelse bile. Birçok kadında görünebiliyormuş
Hemen doktora görünmekte fayda var tabikide
Bu diken üstünde yaşama halimiz malesef doğuma kadar devam edecek demekki
Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin. Yolun sonunda iyiki bu kadar bekledik diyebilmek nasip olsun
Belirtisi olmayan arkadaşlar benim ilk 12-15 gün e kadar hiç belirtim yoktuBelirti aramayın. Bol bol karnınızı sevin, bebeğinizle konuşun ve bolca su tüketin İnşallah herkes pozitif alır
Ayın kaçın da transferin olduSeninle aynıyız resmen
13 marttaAyın kaçın da transferin oldu
Transferden iki gün önceÇatlatma iğnesini ne zaman vurunmuştunuz transferden önce mi yoksa transferden sonra mı
Benimde bazen adet ağrısıİnşallah yok valla hiçbir belirtim.
Teşekkür ederim canım sağolasınSağlıkla ilerlesin inşallah. İlaçlar ve iğnelere devam ediyor musunuz ne zamana kadar kullanılacak acaba? Bir de morarma olmaması için tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Bende mide yanmasi ve hafif bulanti surekli mevcut. Cok hafif gogus hassasiyeti var. 6+3 teyim.Benım tam baslamadı dahaama agzım ıcı kupkuru Boyle degısık Kusma yok ama
Bende de aynisi mevcuutGöbekte yer kalmadı napıcam bilmiyorum
Transferin 9.gunu ise birsey olmaz. Ilk 3 gun onemli diye biliyorumMerhaba arkadaşlar.bugun transferimin 9.gunu .test tarihim 4 nisan.bugune kadar çok dikkat ettim kendime kabız olmayayim diye.ama bugün kabız oldum ve çok özür dileyerek söylüyorum ıkındım ve biraz kendimi zorladim birşey olur ya kızlar ? Çok moralim bozuldu
Bende de benzer birsey oldu. Arac kullanirken yandaki koltugun aynasini kapali kalmis. Uzanip kendim actim sofor koltugundan. Felaket aci saplandi kasigima. Aha dedim birsey oldu. Sonra kontrolde gitmistuk 2 gun ardindan. Hersey yolunda idi. Herhalde o bolgemiz hassastie diye yorumladim. Ya da kasimiz gerildi biz hemen rahme yoruyor da olabiliriz. Malum, insan ne kadar stres olmasa da diken ustunde oluyor.Kızlar 7. Haftamdan gidiyorum bu akşam eşim yokken Bi yere uzanmam gerekti kolumu uzattım baya sonra o tarafımda kasıkta ağrım başladı çok korkuyorum Bi şey olmuş mudur acaba bebeğe kendimi yiyip duruyorum Bi kaç saattir
Benim de 14 martta oldu13 martta
Beta ac tok ilacli ilacsiz fark etmiyor.Kizlar bise sorcam siz kanı beta icin acmi tok mu verdiniz fark eder mi saat 10 da ilacim var bide progestan dex igne kan versem bunlar etkilemez dimi sonucu
7.gununde hic bu kadar net ve kirmizi cikani görmemiştim. HarikaKızlaaaaar bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp test yaptım ve pozitif fotoğrafını atmaya çalışıcam bu gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
Canım hayırlı olsun biz aynı gün transfer olmuştuk ultrason görüntüsünu atar misin ben geçen hafta sadece keseyi görmüştüm bu cuma kontrolüm var bakalım bebeği görebilecek miyim13 martta
Kesinlikle katılıyorum maşallah hiç bu kadar neti görmedik hayali çizgilere baktık durduk7.gununde hic bu kadar net ve kirmizi cikani görmemiştim. HarikaTebrikler
Size 2 tane embriyo olmus dimi, o halde bu kirmizilik belki ikizin habercisidir. Insaaaallah hersey yolunda gitsin. Amin. Allah gonullerimize gore versin.Kızlaaaaar bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp test yaptım ve pozitif fotoğrafını atmaya çalışıcam bu gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
7.gununde hic bu kadar net ve kirmizi cikani görmemiştim. HarikaTebrikler
Offff cok degisik heyecanlar. Sevinsen bir deeerrt sevinemesen bir deert. Bence icinizi refah ve ferah tutun. Hersey guzel olacak diye tekrar edin. Acik havaya cikin. Sokagi izleyiyin, hayat devam ediyor deyin.Ben daha idrarımı yaparken çizgi belirdi resmen inanamıyorum ya doğru olabilir mi sizce çok korkuyorumönceki denememde aynı gün test yapmıştım 1 saat sonra hayalet çizgi olmuştu allahım inşallah bir gebeliktir bu ve sağlıklı bir gebeliktir en önemlisi hala ellerim titriyor