2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sağlıkla ilerlesin inşallah. İlaçlar ve iğnelere devam ediyor musunuz ne zamana kadar kullanılacak acaba? Bir de morarma olmaması için tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
 
Sağlıkla ilerlesin inşallah. İlaçlar ve iğnelere devam ediyor musunuz ne zamana kadar kullanılacak acaba? Bir de morarma olmaması için tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim canım sağolasın Evet tüm ilaçlara devam. Doktorum 10. Haftaya kadar kullanmaya devam edeceğiz dedi. Ah o morarmalar Göbek için, iğne yapmadan önce buz tutun diyorlar. Onu bi deneyin isterseniz.
Ama bence ne olursa olsun morarıyor. Önüne geçemiyoruz. Napalım bebeklerimizin canı sağolsun
 
Transferin 9.gunu ise birsey olmaz. Ilk 3 gun onemli diye biliyorum
 
Bende de benzer birsey oldu. Arac kullanirken yandaki koltugun aynasini kapali kalmis. Uzanip kendim actim sofor koltugundan. Felaket aci saplandi kasigima. Aha dedim birsey oldu. Sonra kontrolde gitmistuk 2 gun ardindan. Hersey yolunda idi. Herhalde o bolgemiz hassastie diye yorumladim. Ya da kasimiz gerildi biz hemen rahme yoruyor da olabiliriz. Malum, insan ne kadar stres olmasa da diken ustunde oluyor.
 
Kızlaaaaar bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp test yaptım ve pozitif fotoğrafını atmaya çalışıcam bu gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
Size 2 tane embriyo olmus dimi, o halde bu kirmizilik belki ikizin habercisidir. Insaaaallah hersey yolunda gitsin. Amin. Allah gonullerimize gore versin.
 
7.gununde hic bu kadar net ve kirmizi cikani görmemiştim. Harika Tebrikler

Ben daha idrarımı yaparken çizgi belirdi resmen inanamıyorum ya doğru olabilir mi sizce çok korkuyorum önceki denememde aynı gün test yapmıştım 1 saat sonra hayalet çizgi olmuştu allahım inşallah bir gebeliktir bu ve sağlıklı bir gebeliktir en önemlisi hala ellerim titriyor
 
Offff cok degisik heyecanlar. Sevinsen bir deeerrt sevinemesen bir deert. Bence icinizi refah ve ferah tutun. Hersey guzel olacak diye tekrar edin. Acik havaya cikin. Sokagi izleyiyin, hayat devam ediyor deyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…