- 21 Aralık 2023
- 244
- 250
- 28
bana farketmez demişlerdi ama ben aç gittim sadece dayanabilecek kadar birşeyler atıştorıp gittim sonra sabah kullanmam gereken ilaçları da almıştm sorun olmaz sanırımKizlar bise sorcam siz kanı beta icin acmi tok mu verdiniz fark eder mi saat 10 da ilacim var bide progestan dex igne kan versem bunlar etkilemez dimi sonucu
Benimde suan almam gereken ilac vardi icdim acaba sorun olurmu etkilermi sonucu diye merak ettim estrofem ve progestan dex kullandimbana farketmez demişlerdi ama ben aç gittim sadece dayanabilecek kadar birşeyler atıştorıp gittim sonra sabah kullanmam gereken ilaçları da almıştm sorun olmaz sanırım
Ben 2 tane testimi akşamdan verdim canım aç tok hiç farketmezKizlar bise sorcam siz kanı beta icin acmi tok mu verdiniz fark eder mi saat 10 da ilacim var bide progestan dex igne kan versem bunlar etkilemez dimi sonucu
Tskrlr sagolBen 2 tane testimi akşamdan verdim canım aç tok hiç farketmez
yok canım ben de şimdi tekrar beta verdim gelmeden önce estrofem içtim geldim sonıcum da çıkmış bi sorun olmaz yaniBenimde suan almam gereken ilac vardi icdim acaba sorun olurmu etkilermi sonucu diye merak ettim estrofem ve progestan dex kullandim
Yok istediğin zaman verebilirsinKizlar bise sorcam siz kanı beta icin acmi tok mu verdiniz fark eder mi saat 10 da ilacim var bide progestan dex igne kan versem bunlar etkilemez dimi sonucu
Transferden sonra kaçıncı gündesinBen de bugün kese görmeye geldim inşallah görürüm dayanamadım erken mi değil mi bilmiyorum
20. gündeyim canım ve keseyi gördümmmTransferden sonra kaçıncı gündesin
İnşallah görürüz canımBen de bugün kese görmeye geldim inşallah görürüm dayanamadım erken mi değil mi bilmiyorum
MaşaAllah canm inşaAllah hep böyle güzel devam eder ben de perşembe günü gitcem keseyi görmeye20. gündeyim canım ve keseyi gördümmm
Bebek oluşmuş muyduBugün transferimin 10.günü ilk defa sağ kasıkta hafif hafif kramplar var. Sanırım yarın test vereceğim.
İnşallah canımMaşaAllah canm inşaAllah hep böyle güzel devam eder ben de perşembe günü gitcem keseyi görmeye
Yok daha ilk defa kan testi vereceğim. Normalde 4 Nisan günüm. Kaset test yapmadım.Bebek oluşmuş muydu
Bebek görünüyor muydu peki20. gündeyim canım ve keseyi gördümmm
Amin canm 21.ci gün olacak benim deİnşallah canımyaa çok heyecanlandım kalp atışı için de bayramdan sonra gel dedi doktor
Sana da görmek nasip olsun canımsenin kaçıncı gün olacak perşembe günü
Seninle aynıyız resmenAmin canm 21.ci gün olacak benim de
yok canım daha erken sadece kese görünüyor yani kendine ait bir alanı var sonra kendisini de görürüz inşallahBebek görünüyor muydu peki
Bende sureklı oluyor yabenim de de gece uyurken oluyor o kuruluk nedense