- 22 Haziran 2023
- 473
- 764
- 36
Çok iyi hemde değerin maşallahKizlar slm benim tranfer sonrasi 7.gunum buraya yazmisdim zaten 5.gun kanda 7.94 du bugun yani 2 gun sonra yeniledim 42.17 geldi iyimi litfen cvplayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi hemde değerin maşallahKizlar slm benim tranfer sonrasi 7.gunum buraya yazmisdim zaten 5.gun kanda 7.94 du bugun yani 2 gun sonra yeniledim 42.17 geldi iyimi litfen cvplayin
Hayırlı olsunKızlar acilll bi bakın kurbanınızz olayım bugün transfer sonrası 5.günüm iki embriyo transfer edildi dayanamadm normal kaset test yaptım çok hızlı şekilde ve çok belirgin ikinci çizgi çıktı şoktayım yani 5.güne göre aşırı fazla belirgin progesteron fitil kullanıyorum o etki yapar mi Eki Görüntüle 3410347
Roseee çok teşekkür ederim nasıl rahatladım günlerin stresi korkusu herşey geçti gitti bugün iğneler bile acıtmadı inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız hepimizOyy maşallah Sağlıkla gelsin yavruların. Ne güzel bir haber maşallah
Çok iyi hayırlı olsunKizlar slm benim tranfer sonrasi 7.gunum buraya yazmisdim zaten 5.gun kanda 7.94 du bugun yani 2 gun sonra yeniledim 42.17 geldi iyimi litfen cvplayin
Progestan iğneleri fitilleri testi etkiler mi acaba pozitif yapar mı inanasım gelmiyor vallahiHayırlı olsun
Hayır canım etkilemez sadece çatlatma iğnesi etkilerProgestan iğneleri fitilleri testi etkiler mi acaba pozitif yapar mı inanasım gelmiyor vallahi
Ayyy Allahım şükürler olsun ikisi de tutunmuş olabilir belkide ne güzel bir sayfa olduk herkes çok güzel haberler aldı yarabbim şükürler olsunHayır canım etkilemez sadece çatlatma iğnesi etkiler
Maşallah yaaacanım seninki kaçıncı gün embriyosuydu ay sizi görünce bende yapmak istiyorum
Çok şükür, maşallah . Darısı test için bekleyen ve negatif alıp tekrar deneyecek olan arkadaşlarımıza inşallahAyyy Allahım şükürler olsun ikisi de tutunmuş olabilir belkide ne güzel bir sayfa olduk herkes çok güzel haberler aldı yarabbim şükürler olsun
Tskr ederim cnm darisin butun haber bekliyenlere inslhÇok iyi hayırlı olsun
Sagol cnm benim okadar stres liydimki 2gundur cok rahatladim bundan sonrasida saglikla artsin inslhÇok iyi hemde değerin maşallah
Bize göre dünyanın en güzel resimlerindenPredictor 6 gün önce olanla yaptım bu kadar net çıkmasına ben de çok şaşırdım ama kan vermek istemiyorum tam gününde vericem içim sıkılmıştı kasık ağrım var sürekli adet olacakmış gibi olmadı diye geçiriyordum kafamdan yapsam ne kaybederim demiştim offf bakıp bakıp duruyorum
İlk değerin kaçla öğrendinKızlar ikizlerim geliyor inşallah
benle dalga geçiyo bu testler ya hiç bişi anlamadm ben
Amin inşallah yaaaCanım normal idrarda bhcg tam birrikmiyo arka araya yapıldığı için yarın sabah tekrar yap bence ama var hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun hepimizin çok bekledik biz bu anları
10. Gün 114 12. Gün 315 14. Gün 881 16. Gün 1961 20. Gün 10 bin, deli gibi sürekli kan verdim benİlk değerin kaçla öğrendin
Çok iyi cnm bebişin seninleKizlar slm benim tranfer sonrasi 7.gunum buraya yazmisdim zaten 5.gun kanda 7.94 du bugun yani 2 gun sonra yeniledim 42.17 geldi iyimi litfen cvplayin