- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 44
Peki kaç günde çıktı sonucunuz?Kandan baktırdım 3800 TL ödedim hastane kanı aldı mikrogen firmasına yolladı orda bakılıp sonuç geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kaç günde çıktı sonucunuz?Kandan baktırdım 3800 TL ödedim hastane kanı aldı mikrogen firmasına yolladı orda bakılıp sonuç geldi
Hayırlı olsun canım benim ❤ çok şükür allahım kucaginada almaya nasip etsin inşallahKızlaaaar betam 503 çıkmışş
Çok iyiyiz size taze transfer yapıyorlar üçüncü gün sizinki herhalde toplamadan önce ya da sonra tahlil yapıp mı karar verdiler son kontrolde rahim kalınlığı on milimdi benim
İşte taze transfer olmuşsun sen de ben de toplama günü hariç 3.gün embriyosu verildi kaçıncı gündesinTaze transfer ne demek benim hemen alıp 4 gün içinde transfer yaptılar
Ayy inşaAllah inşaAllah ben bu akşam lan vercem dua edinKızlar günaydın
Bugün herkes için güzel ve bol pozitifli günler olsun insallaaahhhhhh
Kan verecekler kontrole gidecekler neler yaptınız
Allah'ım herkesin işini rastgetirsin inşallah
❤❤
hayırlı olsun siz ve tüm pozitif paylaşan arkadaşlarla aynı sevinci, negatif sonuc alanlarla aynı üzüntüyü yaşıyorum. ikinci transferimi oldum 12 günümü doldurmaya çalışıyorum ben ve transfer olacak herkes bu mübarek günlerde bu sevinci yaşarız inşallahKızlaaaar betam 503 çıkmışş
Inşallah canım RABBİM pozitif sonuçlar almayı nasip etsin ❤Ayy inşaAllah inşaAllah ben bu akşam lan vercem dua edin
Amiiiinnnnn ❤hayırlı olsun siz ve tüm pozitif paylaşan arkadaşlarla aynı sevinci, negatif sonuc alanlarla aynı üzüntüyü yaşıyorum. ikinci transferimi oldum 12 günümü doldurmaya çalışıyorum ben ve transfer olacak herkes bu mübarek günlerde bu sevinci yaşarız inşallah
çok teşekkür ederimm canım inşallahHayırlı olsun canım benim ❤ çok şükür allahım kucaginada almaya nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun çciftmi tek emriyo transferimiydiKızlaaaar betam 503 çıkmışş
sağol canım.Allahım inşallah senin de bu sefer tutsun. bu mübarek günlerde çektiğimiz acıları unutalım inşallah tüp bebekle anne olmak gerçekten daha da zormuşhayırlı olsun siz ve tüm pozitif paylaşan arkadaşlarla aynı sevinci, negatif sonuc alanlarla aynı üzüntüyü yaşıyorum. ikinci transferimi oldum 12 günümü doldurmaya çalışıyorum ben ve transfer olacak herkes bu mübarek günlerde bu sevinci yaşarız inşallah
Lekelenme olmadı. Herkese aynı şeyi yazıyorum ama tüp bebekte belirti aramayın doğal siklus değilse ki onda da ilaç kullanılıyor boşa stres yapmayın çok ilaç içiyoruz benim göğüs ağrım kasık ağrım bel ağrım oldu ama hemşireler hep ilaçlardan dedi.Hanımlar, özellikle de transferden sonra hamile kalanlara soruyorum. Hepiniz lekelenme yaşadınız mı? Ya d hiç belirti yaşamadan hamile olan var mı? :)
Teşekkür ederim tek embriyo ilk olduğu için çift koymadılarHayırlı olsun çciftmi tek emriyo transferimiydi
Hiç belirtin oldu mu canm bugün ben de test vercemsağol canım.Allahım inşallah senin de bu sefer tutsun. bu mübarek günlerde çektiğimiz acıları unutalım inşallah tüp bebekle anne olmak gerçekten daha da zormuş
Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım
hiç belirtim olmadı desem yeridir canım sadece 3 ve 4.gün hafif batmalarım oldu o kadarHiç belirtin oldu mu canm bugün ben de test vercem