- 27 Aralık 2023
- 47
- 84
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmmm tebrik ederim çook harika çıkmış değerinKızlaaaar betam 503 çıkmışş
Bakalım ben de bugün test yapcam inşaAllah güzel haberi veririmhiç belirtim olmadı desem yeridir canım sadece 3 ve 4.gün hafif batmalarım oldu o kadar
Bence gereklı mı degıl tabı ama kullandıgmz ılacları ne kdar sure kullanmayız daha ıyı bılır dıye ben ona gıdecegm belkıde takıp yapmam dıyecek blmıyorumBenim Allah in izni ile bundan sonra gidecegim doktor tup bebek yapmiyor. Yapmali mi sizce? Istanbul Bahcelievler Medipol de Derya Doktor. Eskiden Nisa hastanesi idi adi. Belki bileniniz vardir. Ama o hastanede genel olarak tup bebek yapilmiyor zaten.
Hadıı hayırlı olsunKızlaaaar betam 503 çıkmışş
Canım opu oldukdan sonraki adetınde transfer baslıyor 1 ay sonra yanıMerry06 arkadaşım tecrübene güvenerek sormak istedim yarın opu olucam tahmini transfer kaç gün sonra oluyor
Canımmm şükürler olsun harika bebekte gözüküyor bende 8 martta transfer oldum ama 2 nisana randevu verdiler gittiğimde kalp atışıda duyulur mu acabakızlaaar bugün kese randevum vardı 8 martta transfer olmuştum 2 tane embriyo ama bir tanesi tutmuş çok şükür sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği inşallah
Duuyulur kuzuCanımmm şükürler olsun harika bebekte gözüküyor bende 8 martta transfer oldum ama 2 nisana randevu verdiler gittiğimde kalp atışıda duyulur mu acaba
İnşallah canım hemen yaz bekliyoruzBakalım ben de bugün test yapcam inşaAllah güzel haberi veririm
İnşaAllah canım kalp atışı duyabıldınızmı.kızlaaar bugün kese randevum vardı 8 martta transfer olmuştum 2 tane embriyo ama bir tanesi tutmuş çok şükür sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği inşallah
Teşekkür ederimmHadıı hayırlı olsun
Ayy merry inşallah beklemesi çok zor şuan kendi doktorumdan başka doktorlara gitmek istemiyorum mecbur bekliyorumDuuyulur kuzu
çok teşekkür ederim canımmm İnşallah düşmeden ilerlerizzCanımmmmm tebrik ederim çook harika çıkmış değerin
Batmanların adet ağrısı gibimiydi canım böyle kasiklarinda bi dolgunluk falan hissettin mi hiçhiç belirtim olmadı desem yeridir canım sadece 3 ve 4.gün hafif batmalarım oldu o kadar
Aynen çoook şükür canım aynı gün transferimiz muhtemelen duyulur kalp atışı canım bana 2 hafta sonraya verdi randevu kalp atışı için garanti olsun diyeCanımmm şükürler olsun harika bebekte gözüküyor bende 8 martta transfer oldum ama 2 nisana randevu verdiler gittiğimde kalp atışıda duyulur mu acaba
Yok canım kese gözüktü sadece daha çok minik 5 haftalık gözüküyor dedi doktor 2 hafta sonra inşallah bir aksilik olmazsa kalp atışını duyacağızİnşaAllah canım kalp atışı duyabıldınızmı.
Bende 7 nartta oldum transfer perşembe gunu gıdecegım
Ne kadarlık dedı doktor
adet ağrısı gibiydi canımBatmanların adet ağrısı gibimiydi canım böyle kasiklarinda bi dolgunluk falan hissettin mi hiç
Evet doğru söylüyorsunuz. Aramamak en iyisi ama işte bazen düşündürüyor bu süreçLekelenme olmadı. Herkese aynı şeyi yazıyorum ama tüp bebekte belirti aramayın doğal siklus değilse ki onda da ilaç kullanılıyor boşa stres yapmayın çok ilaç içiyoruz benim göğüs ağrım kasık ağrım bel ağrım oldu ama hemşireler hep ilaçlardan dedi.