Allah yardımcın olsun inşallah cokkkk güzel haberler alırsınMerhaba arkadaşlar. 2019 dan beri tedavi görüyorum. Over yetersizliği teşhisiyle. En son 2023 Ekim ayında 4 adet embriyom donduruldu. Biri 4.gün de blastokist olmuştu ve 4. Gününde donduruldu, diğerleri 5.gün. işlerimin yoğunluğu sebebiyle 8 Martta ancak transfer olabildim. Doğal siklusla oldum transferimi.( Ben bir sağlık çalışanıyım ve kaderin cilvesi işte bir tüp bebek merkezinin genetik laboratuvarında Biyolog um.:) şimdi sabırsızlıkla Pazar gününü bekliyorum test için. Umarım hepimize rabbim nasip eder o eşi olmayan duyguyu
Amiin hepimiz alalım güzel haberleri inşallahAllah yardımcın olsun inşallah cokkkk güzel haberler alırsın
Kizlaar bende de 2 gün önce kasiklarimda çekilme gibi gerginlik oldu, dün gece de gaz çok vardı. Bunlar belirti değil ki. Benim test günün 21 mart evde test yapcak misiniz ?Alın benden de o kadar. Benim de 4. Gün :)
Ay mecbur ya pazartesi işe başlıyorum duramam yaptırırım2-3 gün daha bekle bari
Evde test yapmayı hiç düşünmüyorum direk kan en neti benceKizlaar bende de 2 gün önce kasiklarimda çekilme gibi gerginlik oldu, dün gece de gaz çok vardı. Bunlar belirti değil ki. Benim test günün 21 mart evde test yapcak misiniz ?
Merhaba hayırlı olsun şimdiden. Test gününüze çok az kalmış. Bende 13 ünde transfer oldum. 3.günüm pek bir belirtim yok dün akşam kasık ağrım oldu. Arada oluyor. Daha belirti için erken sanırımMerhaba arkadaşlar. 2019 dan beri tedavi görüyorum. Over yetersizliği teşhisiyle. En son 2023 Ekim ayında 4 adet embriyom donduruldu. Biri 4.gün de blastokist olmuştu ve 4. Gününde donduruldu, diğerleri 5.gün. işlerimin yoğunluğu sebebiyle 8 Martta ancak transfer olabildim. Doğal siklusla oldum transferimi.( Ben bir sağlık çalışanıyım ve kaderin cilvesi işte bir tüp bebek merkezinin genetik laboratuvarında Biyolog um.:) şimdi sabırsızlıkla Pazar gününü bekliyorum test için. Umarım hepimize rabbim nasip eder o eşi olmayan duyguyu
Ben galiba teste gitmeden bir gün önce yaparım kendimi hazırlamak içinKizlaar bende de 2 gün önce kasiklarimda çekilme gibi gerginlik oldu, dün gece de gaz çok vardı. Bunlar belirti değil ki. Benim test günün 21 mart evde test yapcak misiniz ?
İkisini de kullanıyorum kuzum zaten ben, genetiğe bakılmadı ama tüm tedavilerimde kullanıyorumu
Canım tıbbi genetige gittin mi kanlarina baktılar mi bende de kalp atışı olmamıştı kan pıhtılaşma problemim varmış bukez doktorum hem kan sulandırıcı oksapar verdi hemde coaspriin
Ayy Allah razı olsun amin, inşallahInsaallah bu kez tutunur ve 9 ay boyunca amnecigine sımsıkı sarilir. ( :
Canım korkma çok şükür transfer olabileceğin embriyon var. Ve her denemede şans daha fazla artıyor. Doktorunla görüş neleri değiştirecek bak bence. Bir seyleri araştırması gerekiyorsa araştırmalı. Ya da embriyo yapıştırıcı gibi şeyler deneyebilirsiniz. Allah inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin bu denemenizde. Çok zor süreçler yaşadım biliyorumKızlar pazartesi doktora gitmeye karar verdim. Bu korkuyu hiçbir zaman yenemeyeceğim beklemenin bir anlamı yok diye düşündüm. Kaderimde evlat sahibi olmak varsa olur zaten.
Bu 3. denemem olacak. Ayın 31’inde dondurulmuş transfer yapılacak bir mani olmazsa
Benimde sadece progeatan kapsül var fitil şeklinde kullanıyorum günde 2 kere başka hormon anlamında bir ilaç kullanmıyorum rahat olunMerhaba hayırlı olsun şimdiden. Test gününüze çok az kalmış. Bende 13 ünde transfer oldum. 3.günüm pek bir belirtim yok dün akşam kasık ağrım oldu. Arada oluyor. Daha belirti için erken sanırımBenimkide doğal siklus oldu. Şimdi burda arkadaşlar bir sürü ilaç yazınca biraz düşünüyorum bende ilaç olmamasını. Sadece fitil var günde 2 kere. Siz belki olumlu bişiler dersiniz İnşallah güzel haberler alırsınız.
Benimde aynı yaBenimde sadece progeatan kapsül var fitil şeklinde kullanıyorum günde 2 kere başka hormon anlamında bir ilaç kullanmıyorum rahat olunCoraspirin ve folik asit alıyorum bide. Benim hiç belirtim yok zaten oladabilir olmayadabilir diyorlar evet az kaldı ama test yaptırmaya bile cesaretim yok ya pazartesi mi yaptırsam diye düşünüyorum İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Canım bana ilk transferimde vermişti doktor haftada bir kullanıyordum bu transferden bir gün önce değerime baktı gerek yok dediği için vermedi. Biraz ağır bir iğne yaptırırken hemşireye yavaş enjekte etmesini söylüyordumCanım Arkadaşlarım dert yoldaşlarımbugün transferden sonra ikinci gün benden e2 ve progesteron testi istemişlerdi ve sonuç olarak 5 günde bir atılmam gereken iğne verdiler
Adı proluton 500 mg kullanan var mı aranızda ilk günü bugün
böyle beklemek en zoru valla.. ne zaman test
Bir biyolog olarak test yapmamak en çok sizin için zor olsa gerek :) adrenalini yüksek bir süreç. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızBenimde sadece progeatan kapsül var fitil şeklinde kullanıyorum günde 2 kere başka hormon anlamında bir ilaç kullanmıyorum rahat olunCoraspirin ve folik asit alıyorum bide. Benim hiç belirtim yok zaten oladabilir olmayadabilir diyorlar evet az kaldı ama test yaptırmaya bile cesaretim yok ya pazartesi mi yaptırsam diye düşünüyorum İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Canım ben daha bugün yaptım kan testini ve sonuç negatifArkadaşlarr sonucu bellı olanlarrr nasılsınız
Ben 4. Gün de test yapmıştım çıkmıştı ama inanılmaz silikti gün gün yaptım 4’ten sonra hem erken gebelik hem kaset test yaptım hepsinin üstününe gününü yazdım saklıyorumAlın benden de o kadar. Benim de 4. Gün :)
Cok uzuldum yaCanım ben daha bugün yaptım kan testini ve sonuç negatif