- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dualarım seninleBende bu gün keseyi gördüm çok şükür 5 haftalık dedi bana doktor karından görükmedi..vajina baktırmak istemedim ama bana dedi değerlerin yüksek ondan dış gebelik varmı yokmu bakmalıyım..düşüklerim olduğu için oksapar progestan yazdı bana.İn şa Allah bebeğim gelişir sağ salim kucağıma alırım
Sağol canım.İn şa Allahİnşallah canım dualarım seninle
Çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla al bebişini kucağına .. bakalım yarın da benim kontrol var inşallah görürüm keseyiBende bu gün keseyi gördüm çok şükür 5 haftalık dedi bana doktor karından görükmedi..vajina baktırmak istemedim ama bana dedi değerlerin yüksek ondan dış gebelik varmı yokmu bakmalıyım..düşüklerim olduğu için oksapar progestan yazdı bana.İn şa Allah bebeğim gelişir sağ salim kucağıma alırım
Amin canımdarısı sana canım görürsün İn şa AllahÇok sevindim canım inşallah hayırlısıyla al bebişini kucağına .. bakalım yarın da benim kontrol var inşallah görürüm keseyi
Cnm inşallah sağlıklı gebelikler elde ederizçok sevindım adına rabbım daim etsinBende bu gün keseyi gördüm çok şükür 5 haftalık dedi bana doktor karından görükmedi..vajina baktırmak istemedim ama bana dedi değerlerin yüksek ondan dış gebelik varmı yokmu bakmalıyım..düşüklerim olduğu için oksapar progestan yazdı bana.İn şa Allah bebeğim gelişir sağ salim kucağıma alırım
Amin canım Aminİn şa Allah yarın koyulaşma olur sende..eğer olursa kanla takip et..Cnm inşallah sağlıklı gebelikler elde ederizçok sevindım adına rabbım daim etsin
Bnde yarın yine koyulaşmaya bakıcam
Benim ilk doğumum sezeryandı otomatik hesapta olan günden 16 gün önce doğdu.Kızlar sezaryen doğumda kaç gün önce alınıyor bebek acaba bilen varmı
merhaba bunu yaşamamak için keseyi görmeye ne zaman gitmek lazım.. doktor bana 17 temmuzda gel dedi ben 20sinde mi gideyim garanti olsunKızlar ben bugün keseyi görmeye gittim karından göremedi alttan gördü eve gelincede kanlı akıntım oldu sebebi nedir ki acaba içime korku düştü
Ben solgar folat kullanıyorum.Kızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
Benim doktorum yazmadı doğal yolla almam için önerilerde bulundu sadeceKızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
Alttan muayne sonrası doktor bana olabilir normal demişti sadece peçeteye gelen hafif kanlı akıntı. Devamı gelmediyse aynı sebeptendir. Ama doktoruna bir danış yine deKızlar ben bugün keseyi görmeye gittim karından göremedi alttan gördü eve gelincede kanlı akıntım oldu sebebi nedir ki acaba içime korku düştü