Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde reglime 2 gün kala 385 çıktı doktor iyi dedi ama sizinki benden iyi sanırımMerhaba bende yeni üye oldum bu gruba katılmak için reglime 1 gün var kan testiyle bugun öğrendim beta 1046 kese ultrason ile görünmedi cumartesi alttan kontrol olacak. İnşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişleri
bu arada adet 1 gün gecikince 25 haziranda 452 betaMerhaba bende Mart Annesiyim :)
SAT:27 Mayıs
Tahmini Doğum tarihi : 02.03.2024
Kese + kalp atışı : 6+1
İlk Gebelik..
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
Cnm yüzde 60tan fazla bi artış göstermişKizlar 7 temmuz 1513tu hcg bugun 3gun sonra ben 4500leri hayal ederken 3330 cikti bir sikinti mi var acaba hep 2 katindan fazla artiyordu kafamda deli sorular moralim bozuldu
Cnm yüzde 60tan fazla bi artış göstermiş
2 katı olmasada bnce değerın güzel
Bu değerle karından kese gözükür
imom kullanıyorum ben kahverengi olanınıKızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
Bnde imom kahverengi siparişi verdım yarın gelirimom kullanıyorum ben kahverengi olanını
Folbiol yazmış bana da doktor bakalım bu akşam eşim alacak gelirkenKızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
ben folic us kullanıyorumKızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
Innate pronatal kullanıyorum bende omega3 falanda varmıs doktorum onu önerdiKızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insallaaahhhHepiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Geçen sene bu zamanlar benim de sizin gibi heyecanlarım vardı. Ben de Mart annesiyim, şuan 4 ay 3 günlük oğlum. İnşallah sizlerede nasip olur
Hepimizin çocuklarına inşallahAllahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insallaaahhh
Cnm bn 3 ay folbiol kullandımFolbiol yazmış bana da doktor bakalım bu akşam eşim alacak gelirken
Cnm bı doktoru arasaydınKızlar ben bugün keseyi görmeye gittim karından göremedi alttan gördü eve gelincede kanlı akıntım oldu sebebi nedir ki acaba içime korku düştü
Aaa tamam canım ben bi bakayım o zaman ona .. teşekkür ederimCnm bn 3 ay folbiol kullandım
Miligramı çok yuksek sonra bıraktım, bazısı 2 gunde 1 içiyormuş
Dıkkat ettıysen forumda artık herkes içinde folikasit dahıl, omega ve tüm vitamin olan haplardan içiyor
Bı arastır derim
2 arkadasın doktoru soylemiş imom omegayı
Bnde hemn sipars ettım
Yorumları okudum
Artık onu önerıyorlarmış