2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

5 güne gelmiş ili embriyom vardı çok kaliteliydiler ama genetik tarama sonucunda birinin 9 ve 10 kromozomlarında tekrar oluşmuş onu imha ettik. Bir genetiği yapılmış 1 embriyo transfer edildi. Daha önceki denemelerimde çift transfer yaptığımda tutunma olmuyordu teklerde tutunma olmuştu. Test yapmadım daha 8 gün yaparım erken daha moralimi bozmak istemiyorum. Estrofem kullanıyor musun? Ben de yok estrofem.

Evet estrofem kullanıyorum. 6 tane fitilim var. Gonapeptyl de var. Yalniz canimi bisey sıktı simdi, sabah test yapmıştım cok hafif silik cizgi vardi, bikac yerde gordum ignelerden dolayi da olabiliyormus o cizgi
Biraz umutlanmistim uctu..

Benimki de çift 8 hücreli 3.gün embriyosu bugün 8. günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, pozitifdi testim. Kan testi günüm 11 kasım onu bekliyorum.
Ayy gerçekten mi benimkilerde 3. Gün emriyosuu Allahım inşallah bizde görürüz pozitifii sizde kan testinde de görürsünüz değeriniz çok iyi çıksın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…