Transfer günü hariç saymanız lazım İlk transferimde olmuştu akıntı beyaz ama şuan yok o akıntıdan gazım çok oluyor bide gün içinde bel ağrımda gece ve sabah oluyor uyanıncaTaze 2 adet, bugun 7.gunum, 3 gundur test yapiyorum 3.unde de silik cikiyo ama gonapeptyl igne oluyorum hergun acaba o mu cikartiyo silik olan cizgiyi.. adet agrisi gibi agri oluyo arada ve bel agrisi oluyo ozellikle cok yatarsam. Onun disinda beyaz su gibi akintim var foş giye gelen. Sizde biseyler oluyo mu hissedilen?
Hayır yok canım ben kullandım o şğnelerden idrar testide yapmıştım ilk transferimde böyle çizgi yoktu ilaç etkisi olsa bendede olurdu diye düşünüyorumArkadaslar gonapeptyl testleri yalanci pozitif çıkartıyor olabilir mi?
Bugun 7.gunum testler 3.gundur nu sekilde. Gonapeptyl icinde hcg var mi yok mu anlamadm
Sizdeki belirtilerin aynısı bendede var dün gece bel kasik bacak ağrısından uyuyamadım özellikle belim ve kasıklarım akıntım da var bu gün 4 .gün bir test yapsam mı diyorum akıntım da arttiTaze 2 adet, bugun 7.gunum, 3 gundur test yapiyorum 3.unde de silik cikiyo ama gonapeptyl igne oluyorum hergun acaba o mu cikartiyo silik olan cizgiyi.. adet agrisi gibi agri oluyo arada ve bel agrisi oluyo ozellikle cok yatarsam. Onun disinda beyaz su gibi akintim var foş giye gelen. Sizde biseyler oluyo mu hissedilen?
Bugun test alip yarin sabah ilk idrarla yapin benceSizdeki belirtilerin aynısı bendede var dün gece bel kasik bacak ağrısından uyuyamadım özellikle belim ve kasıklarım akıntım da var bu gün 4 .gün bir test yapsam mı diyorum akıntım da artti
Ben aynısını transferi günü hemşireme sormuştum, idrar testlerinin erkeni, normali ultra erken olanları da var hangisinden yapmalıyım demiştim ama son adet tarihine göre hesapla, eğer son adet tarihin yaklaştıysa erken gebelik al, tam zamanlarıysa ya da 1-2 gün geçtiyse normal gebelik alErken gebelik testi mi alayım nasıl bir test alayım
Benim 2 embriyo dondurulmuş transfer. Bende hiçbi şey yok belirti arıyorum ama yok. Herkeste belirti var benim ona da canım sıkıldıBenimde 2. Transfer psikolojik olarak bende çöküşteyim dondurulmuş embriyo transfer oldum 1 tane sizindemi dondurulmuş bel ağrılarımla uyanıyorum sabahları bide regl olacakmış gibi rahimden aşağı vuran ağrım var sizde durumlar nasıl ağrı vs varmı
Herkeste belirti olmayabiliyor, olmak da zorunda değil, bugün kaçıncı günün?Benim 2 embriyo dondurulmuş transfer. Bende hiçbi şey yok belirti arıyorum ama yok. Herkeste belirti var benim ona da canım sıkıldı
Bazılarındada hiçbir belirti olmadan pozitif görende var canım sen içini ferah tut gerisini rabbime bırakBenim 2 embriyo dondurulmuş transfer. Bende hiçbi şey yok belirti arıyorum ama yok. Herkeste belirti var benim ona da canım sıkıldı
Benim de aynen öyle .İç çamaşırı değiştirip duruyorum.Az önce yolda yürüyorum bi anda ıslaklık hissettim.İç çamaşırım ıslanmış.Su gibi akıntı.Heralde bu fitilden oluyordur dye düşüyorum ama bilemedim..Taze 2 adet, bugun 7.gunum, 3 gundur test yapiyorum 3.unde de silik cikiyo ama gonapeptyl igne oluyorum hergun acaba o mu cikartiyo silik olan cizgiyi.. adet agrisi gibi agri oluyo arada ve bel agrisi oluyo ozellikle cok yatarsam. Onun disinda beyaz su gibi akintim var foş giye gelen. Sizde biseyler oluyo mu hissedilen?
Evet sordum ilacin etkisi olmazmisBence baya baya çıkmış çizgi? İlaç etkisi değildir
Kaçıncı gün emriyosuydu sizinkilerEvet sordum ilacin etkisi olmazmis
5.gun 2 tane tazeKaçıncı gün emriyosuydu sizinkiler
Herkeste belirti olmuyor, merak etmeyin..Benim 2 embriyo dondurulmuş transfer. Bende hiçbi şey yok belirti arıyorum ama yok. Herkeste belirti var benim ona da canım sıkıldı
Hayırlı olsun inşallah5.gun 2 tane taze
Ayy hayırlı olsun inşallah pozitif görelim bu defa. Benim 20 kasımda 2. transfer olduğu için biraz endişeliyimBen varımmm 5 kasımda 2. Kez transfer oldum
2.transfer gerçekten zor bir daha olumsuz sonuçlanmasından korkuyo insanBenimde 2. Transfer psikolojik olarak bende çöküşteyim dondurulmuş embriyo transfer oldum 1 tane sizindemi dondurulmuş bel ağrılarımla uyanıyorum sabahları bide regl olacakmış gibi rahimden aşağı vuran ağrım var sizde durumlar nasıl ağrı vs varmı