2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Transfer tarihim kesinleşti 12 Kasım Progestan vajinal, estrofem, d vitamini, folik asit, duphaston kullanacağım transfere kadar. Sonrası ne olacak bilemiyorum. İlaçları hee gün aynı saatte düzenli bir şekilde içmek oldukça etkili ve önemliymiş bunu anladım. Heyecanla bekliyoruz bakalım

Merhabalar herkese, bugün 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum ikisinin de kalitesi 3ab Şuan progestan iğne 100mg progestan fitil oksapar prograf dekort ve estrofem kullanıyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alacağımız bir kasım ayı olur

Yaa bende dün oldum 5. Gün embriyosu 2 tane ama bnm ilaclarim neden az bilmiyorum progestan fitil prolutex 25mg ve estrofem kullaniyorum. İNŞALLAH IKIZLERIMIZE SAGLIKLA KAVUŞURUZ:)

Yaa bende dün oldum 5. Gün embriyosu 2 tane ama bnm ilaclarim neden az bilmiyorum progestan fitil prolutex 25mg ve estrofem kullaniyorum. İNŞALLAH IKIZLERIMIZE SAGLIKLA KAVUŞURUZ:)

Ben de transfer gününe kadar sadece estrofem ve progestan kullandım, diğer ilaçları bugün itibari ile ilave etti.
Aiiy sürekli dua ediyorum kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum telefon ekran fotomu ikiz bebiş resmi yaptım İnşallah sağlıkla kavuşalım miniklerimize

Ay hadi hayırlısı. 2.deneme olduğu için ister istemez biraz umutsuzluk oluyo sizde nasıl durumlar psikolojik olarak
bende bi salmışlık boşvermişlik var yaa ne çıkarsa bahtıma kafasındayım bu sefer tedavi çok farklı ilerliyor sadece embriyolar 3 ten 5 e gelecek mi diye çok stresliyim gerisini nasibe bıraktımm

Neden 3.gün embriyosu olarak transfer edilmiyor
3. Gün embriyosunda blastosist aşamasına ulaşılmıyor. 5. Gün embriyosunda ulaşılıyor. Benzer kalitelerde embriyolarda gün farketmiyormuş ama kalitesi daha iyi olan 3. Gün embriyosunu transfer etmek, kalitesi daha düşük olan embriyoyu transfer etmekten daha mantıklı oluyormuş. Bu sanıyorum embriyo ile ve kalitesiyle bağlantılı bir durum

Neden 3.gün embriyosu olarak transfer edilmiyor
ilk transferimde iki adet 3. gün transferi oldum tutmadı tedaviyi değiştirdi doktorum da bunlar çözülüp 5. güne giderse daha yüksek ihtimalle olur dedi bunlarda olmazda pgt yaptırıcaz sonraki opu ile

Bugünkü kan testinde progestan hormonu yüksek çıktığı için transferin ertelendi bir yumurtam çatlamaya karar vermiş ilaçları bıraktım, regl olup tekrar baştan başlayacağım. Herhalde 10-15 günlük bir gecikmeyle olacak transfer inşallah bir aksilik olmaz ise hayırlısı neyse o olsun diyorum geç olsun güç olmasın

Amiin canim benim inşallah bizde hayallerimizi yasayacagiz az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…