Melegin sana sıkı sıkı tutunur inşallah canim cok heyecanli bi surec zaten benim de 2 gunum kaldi transfere inşallah guzel sonuclar alacagiz inaniyorumKızlar selam
Bende 1 Kasım yani bugün transfer oldum. Çok heyecanlıyım. 11.11 de test vereceğim
Açıkçası ben rapor alacağım. Ben de çalışıyorum ama evde dinlenmek, günlük yürüyüşler yapmak, temiz hava almak daha iyi gelecek diye düşünüyorum. Bir de salgın var, iş ortamında hele bir de çocuğu olan varsa hastalık kapmaktan da korkuyorum. Şu süreçte riske atmaya hiç gerek yok. Şöyle evimde güzelce beslenmeye dikkat edeyim, uzanayım dinleneyim.Kızla çalışıyorum, transfer sonrası sizce izin almali mıyım?
Ben adanadayim bende d3 vitamini,folik asit,estrofem gunde 3 doz,progestan gunluk 4 tane,bide igne sizin baya ilaclariniz varmis bana vermedi doktor
Adanada nerede yaptırdınız acabaBen adanadayim bende d3 vitamini,folik asit,estrofem gunde 3 doz,progestan gunluk 4 tane,bide igne sizin baya ilaclariniz varmis bana vermedi doktor
Merhabalar :) bende 30 ekimde çift dondurulmuş embrijo transferi oldum. Transfer günü ben aşırı rahatdım yani heycanlı değildim nedenseAçıkçası ben rapor alacağım. Ben de çalışıyorum ama evde dinlenmek, günlük yürüyüşler yapmak, temiz hava almak daha iyi gelecek diye düşünüyorum. Bir de salgın var, iş ortamında hele bir de çocuğu olan varsa hastalık kapmaktan da korkuyorum. Şu süreçte riske atmaya hiç gerek yok. Şöyle evimde güzelce beslenmeye dikkat edeyim, uzanayım dinleneyim.
Doktorum 10 günlük rapor yazdı bana ben gün söylemedim 2-3 gün yazar sandım hemen 10 günlük yazdı.Merhabalar :) bende 30 ekimde çift dondurulmuş embrijo transferi oldum. Transfer günü ben aşırı rahatdım yani heycanlı değildim nedensegerilmedim öyle ama sıkışık olmamız gerektiği için o zorladı biraz. Bende bir sorun yoktu ama doktor rahmini bedenini dinlendirip öyle 2. adetimde transfer oldum. Şuan 4. günümdeyim inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar :) bende 30 ekimde çift dondurulmuş embrijo transferi oldum. Transfer günü ben aşırı rahatdım yani heycanlı değildim nedensegerilmedim öyle ama sıkışık olmamız gerektiği için o zorladı biraz. Bende bir sorun yoktu ama doktor rahmini bedenini dinlendirip öyle 2. adetimde transfer oldum. Şuan 4. günümdeyim inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminnnn inşallah. Hepimiz güzel güzel doğumlar yaparız inşallahMelegin sana sıkı sıkı tutunur inşallah canim cok heyecanli bi surec zaten benim de 2 gunum kaldi transfere inşallah guzel sonuclar alacagiz inaniyorum
Amin insallahHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahbakalım transfer günü ben nasıl olacağım Zaman geçmek bilmiyor güya sayılı gün çabuk geçer derler ama
Adanada nerede yaptırdınız ac
Prf.Esra Bulgan da yaptiriyorum siz de mi adanadasinizAdanada nerede yaptırdınız acaba
Ben şehirdışınden Adana’ya geldim. Turan Çetin de yaptırdım. Bilginiz var mı burasıyla ilgili?Prf.Esra Bulgan da yaptiriyorum siz de mi adanadasiniz
Umarim umarım güzel haberler alırız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız yaa zor bir süreç beklemesi de cok zorBen dün 1 tane genetiği yapılmış 5 gün embriyo transferi oldum. Test günüm 12 Kasım. İnşallah tutar. Daha önce 11 haftalıkken kalbi duran bir gebelik yaşadım o da tüp bebekti. İnşallah bu önce tutunur sonra da sağlıklı olarak gebelik süremi yaşarım. Hepimize Allah sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah.
Ben orda asilama denedim tutmadi canimBen şehirdışınden Adana’ya geldim. Turan Çetin de yaptırdım. Bilginiz var mı burasıyla ilgili?
İnşallah tutunur bebeklerimiz bize arkadaşım hayırlısı olsun,benim de transferim yarınBen dün 1 tane genetiği yapılmış 5 gün embriyo transferi oldum. Test günüm 12 Kasım. İnşallah tutar. Daha önce 11 haftalıkken kalbi duran bir gebelik yaşadım o da tüp bebekti. İnşallah bu önce tutunur sonra da sağlıklı olarak gebelik süremi yaşarım. Hepimize Allah sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah.
Hadi hayırlısı olsun inşallah kolayca olsunİnşallah tutunur bebeklerimiz bize arkadaşım hayırlısı olsun,benim de transferim yarın
Memnun kaldınız mı labaratuvarından? Çok içime sinmedi benimBen orda asilama denedim tutmadi canim