2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Merhaba ağustos ayında birinci denemem 2 adet 3. Gün transfer edildi sonrasinda 2 kere transfere hazırlandım fakat transferlerim rahim kalınlaşmadığı için iptal edildi. Sonrasinda histeroskopi ve prp yapıldı 31 ekimde 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi suanda beklemedeyim. 12 Kasıma kan testi verdi umarım bu sefer pozitifi görebilirim görebiliriz Rabbim bu süreçte olanların yardımcısı olsun.

Kızla çalışıyorum, transfer sonrası sizce izin almali mıyım?
Açıkçası ben rapor alacağım. Ben de çalışıyorum ama evde dinlenmek, günlük yürüyüşler yapmak, temiz hava almak daha iyi gelecek diye düşünüyorum. Bir de salgın var, iş ortamında hele bir de çocuğu olan varsa hastalık kapmaktan da korkuyorum. Şu süreçte riske atmaya hiç gerek yok. Şöyle evimde güzelce beslenmeye dikkat edeyim, uzanayım dinleneyim.

Ben adanadayim bende d3 vitamini,folik asit,estrofem gunde 3 doz,progestan gunluk 4 tane,bide igne sizin baya ilaclariniz varmis bana vermedi doktor

Ben adanadayim bende d3 vitamini,folik asit,estrofem gunde 3 doz,progestan gunluk 4 tane,bide igne sizin baya ilaclariniz varmis bana vermedi doktor
Adanada nerede yaptırdınız acaba

Merhabalar :) bende 30 ekimde çift dondurulmuş embrijo transferi oldum. Transfer günü ben aşırı rahatdım yani heycanlı değildim nedense gerilmedim öyle ama sıkışık olmamız gerektiği için o zorladı biraz. Bende bir sorun yoktu ama doktor rahmini bedenini dinlendirip öyle 2. adetimde transfer oldum. Şuan 4. günümdeyim inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin

Doktorum 10 günlük rapor yazdı bana ben gün söylemedim 2-3 gün yazar sandım hemen 10 günlük yazdı.

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bakalım transfer günü ben nasıl olacağım Zaman geçmek bilmiyor güya sayılı gün çabuk geçer derler ama

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bakalım transfer günü ben nasıl olacağım Zaman geçmek bilmiyor güya sayılı gün çabuk geçer derler ama
Amin insallah düşünmemeye çalışın ben normal bir bakıma girmiş gibi düşündüm ya o an rahat olmak çok önemli zaten hemşireler doktorlar o an rahatlatıyor seni iyi geçer umarım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah

Ben dün 1 tane genetiği yapılmış 5 gün embriyo transferi oldum. Test günüm 12 Kasım. İnşallah tutar. Daha önce 11 haftalıkken kalbi duran bir gebelik yaşadım o da tüp bebekti. İnşallah bu önce tutunur sonra da sağlıklı olarak gebelik süremi yaşarım. Hepimize Allah sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah.

Umarim umarım güzel haberler alırız ve hayırlısıyla kucağımıza alırız yaa zor bir süreç beklemesi de cok zor

İnşallah tutunur bebeklerimiz bize arkadaşım hayırlısı olsun,benim de transferim yarın

Ben de bugün son kontrole gittim.Yarın transferim olacak.3. Gün embriyosu transfer edilecek.8tane döllenmiş yumurtam var.Yarın 1 tanesi taze transfer olacak.Diğerlerinden 5.güne gidenler dondurulacak..Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…