2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Bende günde 3 adet kullandım 9 gün pazar bitti ilaç Çarşamba kontrole gittim rahmim 6ml di doktor iptal etti
Anladım. Acaba ilaçtan hemen sonra iğne ile beden devam ettirmedi sizi? Bilemedim. Bir arkadaşıma da aynı şekilde ilaçtan sonra iğne ile devam ettirdi, rahim kalınlaşması 17-18 günlük süreç dedi. Bana da aynı şekilde söyledi. Doktorunuz uygun görmediyse bir bildiği vardır

Aslında kendi doktorum şehir disindaymis merkez deki başka doktor verdi ilaçları muayene edip başka ilaca gerek yok dedi kendi doktorum da iptal etti gelecek ay başka ilaçlar kullanacaz dedi

İnşallah canim hangi ilaclari kullaniyorsunuz siz
o kadar çok ilacım var ki estrofem, 3 adet iğnem var progestan dex, progestan 50 mg,oksapar iğne, ayrıca 1 adet fitilim var progestan 200 mg, 1 hapım var prednol 4mg, coraspin hap vinalac hap, vimesa hap, d3 vitamini. ayrıca transferden 1 gün önce de flaven iğne tek doz, Siz neler kullanıyorsunuz hangi şehirdesiniz

Merhaba Ekim 23 gibi başladım süreci puregon vurunuyorum aynı zamanda yumurta çatlamasını önlemek için oxoite verdi onu vurunuyorum bugün kontrolüm vardı biraz daha devam edelim dedi ideal boyuta gelmesi için pazartesi nasipse yumurta çatlatma olucak çarşamba toplama dedi hayırlısı ise daha sonra nasıl olur bilemiyorum.

Buarada özel değilse hangi sebepten dolayı sürece başlamıştınız

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, transferden önceki hafta bana da ipne başlayacak doktorum. Bakalım bana neler verecek başka

Kızlar merhaba ben de bu ay olacağım inşallah. Bu süreçte en önemlisi moraaaal ve yormayın kendinizi. Etraftan o kadar moralimi bozuyorlar ki. Yani insanlar teselli etmeyi bilmiyor. “ ne zaman transfer artık?, ay inşallah bu kez tutar çok üzülüyoruz size” gibi laflar duyuyorum. Adeti bekliyorum estrafem kullanacağım sonra. Bu süreçte ne yapılır ne tavsiye edersiniz? Diyetisyene yazıldım kilo veriyorum mesela

Hayırlısı olsun nöral kesinlikle çok önemli. Ben de kendimi pozitif tutuyorum hep, sürecime inanıyorum. Olumsuz hiçbir düşünce yok kafamda çok şükür sağlığım var, gerisi beklemek ben de diyetisyene gidiyorum, beslenmeye dikkat ediyorum. Günlük yürüyüş yapıyorum. Bir yandan bu süreçte ne gibi kitaplar okuyabilirim diye araştırıyorum. İlaçları çok düzenli kullanıyorum, doktorum özellikle aynı saatlerde iç demişti. Buna göre bir düzen oluşturdum. Mutfakta zaman geçirmeye çalışıyorum, yoğurt turşu gibi şeylerle uğraşıyorum, hem zaman geçiyor hem kafam dağılıyor her gün mutlaka kahve içerdim, şu an içmiyorum. Nedense mide bulantısı yaptı. Sigaram içkim zaten yok. İçilen ortama pek girmiyorum, pasif içici olmamak için. Böyle ufak tefek şeylere dikkat ediyorum ben ben sürecimi kimseyle paylaşmadım. Ailelerimiz dahi bilmiyor. Özellikle insanların tepkileriyle uğraşmak istemedim. Bu benim özelim, kimseyi ilgilendirmez diye düşündüm. İyi ki de böyle yapmışım. Eşimle her şeyin üstesinden birlikte geldik. Mahremiyet bu süreçte en önemli şey diye düşünüyorum. Elbette burdan yazdım, süreci yaşayan bilir ve burada kimse kimseyi yargılamaz. Kimse kimsenin moralini bozmaz diye düşündüm açıkçası hamile olduğumu öğrendikten sonra da ne ailelerimize ne de yakın çevremize tüp bebek olduğunu söylemeyeceğiz. İşte böyle

Çoook iyi yaptınız. İnşallah sizin de bizim de sonucumuz pozitif olarak sonuçlanır

Ben adanadayim bende d3 vitamini,folik asit,estrofem gunde 3 doz,progestan gunluk 4 tane,bide igne sizin baya ilaclariniz varmis bana vermedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…