Hayırlısı olsun
nöral kesinlikle çok önemli. Ben de kendimi pozitif tutuyorum hep, sürecime inanıyorum. Olumsuz hiçbir düşünce yok kafamda
çok şükür sağlığım var, gerisi beklemek
ben de diyetisyene gidiyorum, beslenmeye dikkat ediyorum. Günlük yürüyüş yapıyorum. Bir yandan bu süreçte ne gibi kitaplar okuyabilirim diye araştırıyorum. İlaçları çok düzenli kullanıyorum, doktorum özellikle aynı saatlerde iç demişti. Buna göre bir düzen oluşturdum. Mutfakta zaman geçirmeye çalışıyorum, yoğurt turşu gibi şeylerle uğraşıyorum, hem zaman geçiyor hem kafam dağılıyor
her gün mutlaka kahve içerdim, şu an içmiyorum. Nedense mide bulantısı yaptı. Sigaram içkim zaten yok. İçilen ortama pek girmiyorum, pasif içici olmamak için. Böyle ufak tefek şeylere dikkat ediyorum ben
ben sürecimi kimseyle paylaşmadım. Ailelerimiz dahi bilmiyor. Özellikle insanların tepkileriyle uğraşmak istemedim. Bu benim özelim, kimseyi ilgilendirmez diye düşündüm. İyi ki de böyle yapmışım. Eşimle her şeyin üstesinden birlikte geldik. Mahremiyet bu süreçte en önemli şey diye düşünüyorum. Elbette burdan yazdım, süreci yaşayan bilir ve burada kimse kimseyi yargılamaz. Kimse kimsenin moralini bozmaz diye düşündüm
açıkçası hamile olduğumu öğrendikten sonra da ne ailelerimize ne de yakın çevremize tüp bebek olduğunu söylemeyeceğiz. İşte böyle