Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah katlanmıştır canım benimYarın test vereceğim tekrar inşallah katlanmıştır dua et olur mu
Canım kalitesi neydi ve de kalitelin bi önemi var mı yok diye okuyorum hep ama6 kasım transfer oldum. Çok heyecanlııığğg
7 embriyonun 2 tanesi 5.güne ulaştı 1 tanesi transfer oldu 1 tanesi dolduruldu. iyi kalite dediler onlar için. . 1 taneside 6.güne ulaştı ve dolduruldu.Canım kalitesi neydi ve de kalitelin bi önemi var mı yok diye okuyorum hep ama
Embriyologlar bize öyle detaylı bilgi vermedi harfli marfli sadece gelişimi zamanına uygun ilerliyor.iyi kalite falan dediler hep . Bizde sormadık başka bi şeyCanım kalitesi neydi ve de kalitelin bi önemi var mı yok diye okuyorum hep ama
Insallahhhhh senin ne zamanAy inşallah tutar canım sağlıklıdır embriyolarımız
Benim de 6 sıydı transferim 16 sında testInsallahhhhh senin ne zaman
Tamam hatırladım yazmistin biraz once . Hayırlısı olsun canım olumlu düşünelimmmm :***Benim de 6 sıydı transferim 16 sında test
Korkma her şey olacağına varır. Demekki durumu iyi görmüşler ki ilerletmek istemişler :)kızlar yarın sabah transfere gidicem 8 de burda ol dedi embriyolarım cumartesi çözüldü 5. güne taşınmaya çalışıyor doktor çok stresliyim benim gibi transfer olan oldu mu donmuş 3. gün embriyosu çözülüp 5. güne ilerletilen çok korkuyorum ya gelişmezlerse diye
canım inşallah güzel gider her şey benim ikinci transferim ilki çift 3. gün embriyosuydu tutmadı başka yönteme geçtik şimdi gidip sabah malesef yapamıcaz derlerse diye ödüm kopuyor o kadar ilaç hazırlık ve son iki embriyom kaldıKorkma her şey olacağına varır. Demekki durumu iyi görmüşler ki ilerletmek istemişler :)
Embriyo varsa son embriyoya kadar umut var demektir. Belkide o sonuncusu senin mutluluğun olacak :) pozitif düşün. Doktoruna güven...canım inşallah güzel gider her şey benim ikinci transferim ilki çift 3. gün embriyosuydu tutmadı başka yönteme geçtik şimdi gidip sabah malesef yapamıcaz derlerse diye ödüm kopuyor o kadar ilaç hazırlık ve son iki embriyom kaldı
Güzelliklerle son bulsun bu yolculuk inşallah Çok teşekkür ederim desteğin içinEmbriyo varsa son embriyoya kadar umut var demektir. Belkide o sonuncusu senin mutluluğun olacak :) pozitif düşün. Doktoruna güven...
Olmiycak gibi olsaydi inan seni cagirmazlardi burda ol diye. Onlar 3 assagi 5 yukari ne olabileceğini tahmin ediyorlar merak etme.kızlar yarın sabah transfere gidicem 8 de burda ol dedi embriyolarım cumartesi çözüldü 5. güne taşınmaya çalışıyor doktor çok stresliyim benim gibi transfer olan oldu mu donmuş 3. gün embriyosu çözülüp 5. güne ilerletilen çok korkuyorum ya gelişmezlerse diye
umarım öyledir canım insan bilse bile saatler kalınca stres yapıyorOlmiycak gibi olsaydi inan seni cagirmazlardi burda ol diye. Onlar 3 assagi 5 yukari ne olabileceğini tahmin ediyorlar merak etme.
İnşallahhhh inşallahhhhhhİnşallah katlanmıştır canım benim
Rabbim sevincini mutluluğunu daim kılsın
Sağlıkla kucağına bebeğini al inşallah
Kalite önemli bence çünkü kaliteli olmayan embriyo tutunmaz tutunsa bile belli bir süreden sonra ya düşük oluyor ya da bebeğin kalbi duruyor. Bizim öyle oldu. 11 hata kalbi durmuştu. Kürtajla aldırdık. Genetik tarama yapmamıştık 5 gün güzel çoğalmış mükemmel kalitede embriyo transfer etmiştik genetik tarama yapılmadan. Ondan sonra 2 kez daha opu oldum ama 5 gün oluşan görüntüde mükemmel embriyolarımın genetikleri kötü çıkmıştı. Transfer yapmadık onları tekrar aynı kaybı yaşamamak için. Şimdiki transferde genetiği sağlam bir embriyo koyduk. Perşembe test günüm. İnşallah tutmuştur.Canım kalitesi neydi ve de kalitelin bi önemi var mı yok diye okuyorum hep ama