2024 Kasım aşılama

Kızlar bir şey sormak istiyorum aşılamada laboratuvar önemli mi acaba tüp bebekte önemli ama aşılama için bilmiyorum

Kızlar aşılamadan sonra doktor bana progestan verdi sabah akşam fitil olarak bir de 3 günde 1 progestan iğne verdi ama onu olmucam çünkü çok acıyor acısı 3 gün geçmiyor zaten, benim size sorum şu Progestan kullananlar tuvalete gittiğinde o ilaç beyaz beyaz çıkıyor mu ben ne zaman kullansam tuvalete gittiğimde sanki hepsi çıkıyor? Bi işe yaramıyor gibi? Sizde de öyle mi ?

Bizde yarın evrakları teslim için gideceğiz. Heralde şu gün gel bugün gel falan derler Öyle heyecanlıyım ki
Bizimde cuma yapılacak aşı rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim ikinci aşılama olacak tutmazsa martta tüp bebek yapılacak. Eşimde de ben de de hiçbir sıkıntı yok hiçbir tedavi cevap vermiyor ama. Doktorlar saşkın.

Günler biraz nazlı ilerliyor yavaş yavaş. Çatlama iğnesi için yarın 1 hafta olacak .benim doktorumda adet olmaz isem 3 den önce test yapmicaksin dedi.dinleyebilirmiyim bilmiyorum

Amin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah benimde ayın 3ünde aşılama tarihim belli olacak. Bu vakitler hiç geçmiyor

Kızlar aşılamanın kaçıncı gününde test veriyorsunuz ben 19. Da aşılama oldum 30 unda ver dediler de erken değil mi
Ben 16 da oldum doktorum 2/12 den önce kan verme .zaten yoksa o zamana kadar adet olucaksin dedi 30 da yapsam tam 14 gün ya çıkacak ya adet olucam.Rabbim umudumuzu boşa cikarmasin

Ben umutlu değilim Perşembe 7. Gün kontrolünde bir tane 13 mm vardı pazar
Günü ovitrelle vurdurdular salı aşılamam oldu .

Amin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah benimde ayın 3ünde aşılama tarihim belli olacak. Bu vakitler hiç geçmiyor
Hayırlısı olsun inşallah canım bugun asım olacak 1" saat sonra falan alacaklar cok yorulduk yıllardır inşallah hayırlısı ile saglıklı şekilde tutar dua edin lütfenn

Merhaba. Bende 4 kasımda aşılama oldum. 15. Gün kan testi yaptırdım beta hgc 2 çıktı. Progestanı o gün bıraktım. Ama hala adet olmadım. Aşılamanın 12. Günü çok kaşık sancım oldu, gögüslerim şişti ama sonradan bu belirtiler geçti. 3 gündür hele hiç bir adet belirtiside yok. Normalde düzenli adet olurum 28 günde. Umutlanmak istemiyorum ama acaba geç döllenme olmuş olabilir mi? Aşılama da böyle bisey olurmu?

Kasım ayı aşılama yaptıracaklar toplasın konuşalım
Arkadaşlar merhaba 2 senedir çocugum olmuyo 6 ay letu kulandirdi doktorumuz sonra aşılama yapicaz dedi pkosluyum ve bu ay aşılama için hastaneye gittim adet olduktan sonra sol o 18 sağ o 22 çıktı doktor ilk başta 37,5 iğneye başla dedi sonra tekrar msj atti iğneyi açma letu bu ayda kullan çatlatma iğnesi vurucaz dedi yumurtalarim iyimi ondanmi iğne vurmami istemedi veya nasil yol izliycem hapi kulan çarşamba gel dedi yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…