2024 Kasım aşılama

Yok canım bize çip takmiyorlar😂😂😂 lab.kisminda spermler santifuruj işleminden geçmiyor bir cip var onda ayrım yapılıyor ve DNA hasarı almasi engelleniyor en iyi spermler seçiliyor hareketli olanlar bir kısımda hareketsiz olanlar bir kısımda kalıyormuş bizim anlayacagimiz dilde😂
Hmm anladım canım. Bakalım çarşamba günü gideceğiz. Çipli mi çipsiz mi ortaya çıkar 🤪

Kızlar bizde çarşamba günü aşılama için evrakları vermeye gidicez eşimle. Acaba hemen ilk ay yapıyorlar mı aşılama işlemini ? Devlette yaptıracağızda süreç nasıl ilerliyor devlette yaptıranlar bilgi verebilirler mi?
Canım önce ilaç raporu çıkıyor heyet onaylıyor vs oda sanırım 1 haftada onaylanıyordu regl 2. Gününde gidiyorsun sonrasında zaten seni muayane edip ilaçları kullanmaya başlatıcaklar

9 kasımda asilama oldum 10 gundeyim kasiklarimda bugun daha çok batma hissi ağrı ve karnımda şişkinlik var ama test negatif cikti sanırım tutmadi benim asilamam
Kızlar kötü düşünmeyinn dua edin ve hep olumlu bakınn stres iyi değil hiç bizlere zaten rabbim yazdıysa olur inşallah 10. Gün erken olabilir bana 8 inde aşılama yapıldı 22 sinde test istedi doktorlar biliyor ki araya o süreyi koyuyor vede kanda çıkması çok muhtemel idrarda sonradan çıkanlar çok var umudunuzu yitirmeyinn🫶🏼

Bende de göğüs hassasiyeti arttı 2 gündür kasıklarımda ağrı vs yok ama herkeste belirti olmuyormuş zaten benimde tek belirti diyebileceğim göğüs uçlarım hassas ve aşırı derecede dolgunlaştılar bir kal gündür yani hareket ederken bile ağrı gibi bir şey hissediyorum ayy ne bileyim herkes bir ümit bekliyor işte 🥲

Kızlar kötü düşünmeyinn dua edin ve hep olumlu bakınn stres iyi değil hiç bizlere zaten rabbim yazdıysa olur inşallah 10. Gün erken olabilir bana 8 inde aşılama yapıldı 22 sinde test istedi doktorlar biliyor ki araya o süreyi koyuyor vede kanda çıkması çok muhtemel idrarda sonradan çıkanlar çok var umudunuzu yitirmeyinn🫶🏼
Aynen canım ben hep diyorum nasip eden rabbim hersekilde edicek olmuyorsa henüz bizim için yazılmamıştir.ve olmayanda da hayir aramak gerekir.

Ahh ahhh âlim olduk âlim.sperm testi verdimi eşin at az çok anlarız 😂😂😂
Ayyy bende atimde bi baksana canım bizim 2 tane var biri özelde biri devlette 2 test içinde dr sorun yok dedi

Eklentiler

• D7FA696A-3413-4ECF-970F-E235B8946E2E.jpeg
    D7FA696A-3413-4ECF-970F-E235B8946E2E.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 2
  • image.jpg
    image.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 2
Canım önce ilaç raporu çıkıyor heyet onaylıyor vs oda sanırım 1 haftada onaylanıyordu regl 2. Gününde gidiyorsun sonrasında zaten seni muayane edip ilaçları kullanmaya başlatıcaklar
Hmm yani ozaman ilk haftada raporlar çıkıyorsa hemen reglidede aşılamayı yapıyorlar☺️ yuppi artık beklemek yok 💪🏻

Ayyy bende atimde bi baksana canım bizim 2 tane var biri özelde biri devlette 2 test içinde dr sorun yok dedi
Canım bencede sorun yok baş anamolisi filan yazıyor ama benim doktorumda oraya bakma zaten asilamada ayiklaniyor demişti rakamlar anladığım kadarı ile gayet normal💞💞💞

Canım bencede sorun yok baş anamolisi filan yazıyor ama benim doktorumda oraya bakma zaten asilamada ayiklaniyor demişti rakamlar anladığım kadarı ile gayet normal💞💞💞
Valla bende işte netten bakıp bulduğum kadarıyla biraz az gibi geldi bana🤣 illa dr. Gönderdim tekrar eşimi takviye kullanayım mı daha da iyi gelir mi falan diye 🤣dr demiş yeterli durumda ama aklında kalacağına iç içinde kalsın 🤣şimdi proxeed kullandırıyorum eşime ☺️ bide zaten test verdikten 1 hafta sonra zatürre olup 2 hafta hastanede yattı 😒 o yüzden takviye kullanmasını istedim ben

Kızlar ben 9 kasımda aşılama oldum. Aşılamadan sonra karnım davul gibi olmaya başladı hamile gibi gezdim yürümekte oturup kalkmakta zorlandım sanırım ohss yaşadım geceleri fenalaşıyordum her geçen gün karnım daha da gerilmişti yatmakta bile zorluk yaşadım. Sonra bi gece çok kötü oldum ağrıdan yürüyemedim belime bişey saplandı sanki doktoru aradım endol ftil yap dedi yptım ondan sonra yaşadığım tüm olumsuzluklar iyileşmeye başladı. 2 gündür adet olcak gibi kasık ağrısı yaşıyorum onu dışında bi belirtim yok. Ohss kendiliğinden nasış geçti anlamadım hamilelik olsa drvam ederdi sanırım çünkü internette öyle yazmışlar hep

Valla bende işte netten bakıp bulduğum kadarıyla biraz az gibi geldi bana🤣 illa dr. Gönderdim tekrar eşimi takviye kullanayım mı daha da iyi gelir mi falan diye 🤣dr demiş yeterli durumda ama aklında kalacağına iç içinde kalsın 🤣şimdi proxeed kullandırıyorum eşime ☺️ bide zaten test verdikten 1 hafta sonra zatürre olup 2 hafta hastanede yattı 😒 o yüzden takviye kullanmasını istedim ben
Ya doktorlar aslında genelleme yapıyorlar şimdi benim eşimde ilk testte 5.2 volum çıktı aşılama yapılacağı gün 2.6 volum çıktı stresten.ve bunun sadece 0.50 ml kullanıldı asida ve buda 4.5 milyon sperm yapıyormuş ve bu spermin %99 u canlı yani asilamada 5 milyon istiyorlar genelde ama bizimde böyle çıktı yapcak birşey yok içlerinden birtanesi rast gelsin yeter.benim.doktorum rahat bir kadjn aman dedi hepsine ihtiyacımız olsaydı bir yumurta bir sperm demezdik dedi.rahatlatti beni.Allaha emanetiz canım ol derse olur.

Kızlar ben 9 kasımda aşılama oldum. Aşılamadan sonra karnım davul gibi olmaya başladı hamile gibi gezdim yürümekte oturup kalkmakta zorlandım sanırım ohss yaşadım geceleri fenalaşıyordum her geçen gün karnım daha da gerilmişti yatmakta bile zorluk yaşadım. Sonra bi gece çok kötü oldum ağrıdan yürüyemedim belime bişey saplandı sanki doktoru aradım endol ftil yap dedi yptım ondan sonra yaşadığım tüm olumsuzluklar iyileşmeye başladı. 2 gündür adet olcak gibi kasık ağrısı yaşıyorum onu dışında bi belirtim yok. Ohss kendiliğinden nasış geçti anlamadım hamilelik olsa drvam ederdi sanırım çünkü internette öyle yazmışlar hep
Ben ilk gün çok ağrı çektim gece şükür şimdi birşey yok hafif hafif kasık ağrısı var.Ohss benimde çok korktuğum birşey.Suan ki ağrıların inşallah gebeliktendir🙏😊

Ay inşallah tutmuştur. Kendini başka şeylerle meşgul et. Bende bi profa gitmiştim. Hatta eşime resimli keşke sende gelseydin kendimi psikolog seansında gibi hissetmiştim. Gerçekten canı gönülden destek veren dr var. Allah hepimizi böyle drlarla karşılaştırıp sonuca ulaşmamızı nasip etsin. Tabiki hayırlı zamanda hayırlısı ile ☺️💕

X