- Konu Sahibi buketakcin
Belirtilerin nelerdi canım hayırlı olsun71.82 çıktı çarşamba tekrar kan vereceğim artış takibi yapılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin nelerdi canım hayırlı olsun71.82 çıktı çarşamba tekrar kan vereceğim artış takibi yapılacak
Merhaba süreci anlatır mısınız adetten sonra mı gittiniz ilaç kullandınızmı yumurtalar için iğneden sonra birliktelik yaşanıyor mu şimdiden teşekkürlerBenim 3 tane olgunlaşmış yumurtam oldu 1. 25 mm 2. 21mm 3. 19 mm çok teşekkür ederim canım isteyen herkesin Allah kucağını boş koymasın
Aşılamayı adetten kac gun sonra yaptıTestlerde 1.gün yazan aşılamadan sonra 7. Gün yapamaya başladım
Kusura bakma kaç gümdür giriş yapmadım sayfaya 2 günde bir kan verdim ilk test 71.82 ikinci test 208.65 üçüncü test 513.72 son testim de 1648 çoktu Çarşamba gittik doktora kase göründü şimdilik sağlıklı geçiyor bakalımKan testi verdin mi bugün canım
Evet adetin 2. Günü gidiyorsun bana ilk etapta folki asit ve gonal f 450 başladı günlük 50 m vurulduk göbekten 2 yada 3 günlük aralarla kontrole gittim bu süreçte doktor bize ilişki vermedi yumurta boyutları istedikleri ölçüte çıkana kadar iğneye devam ediyorsun boyut olması gerektiği yere geldiği zaman ovitrelli vuruldum ovitrelliden 2 saat önce ilişki verdi 36 saat sonra da aşılamaya aldı aşılama akşamı ve ertesi gün ilişki oldu sonra 2 günde bir adet gününe kadar birliktelik olduMerhaba süreci anlatır mısınız adetten sonra mı gittiniz ilaç kullandınızmı yumurtalar için iğneden sonra birliktelik yaşanıyor mu şimdiden teşekkürler
Benimki adet bitiminin 16. Günü aşılama oldumAşılamayı adetten kac gun sonra yaptı
Bende aşılama istedim doktor adetin 10.u günü baktı yumurtaya ilaçsız 9mm olmuş perşembe günü tekrar bakalım dedi o zamana kadar muhtemelen 18 olur nasıl bir süreç olur bilmiyorum aşılama için gittim bakalım olur mu olmazsa inşallah sizinde hersey normal olurBenimki adet bitiminin 16. Günü aşılama oldum
Gonalf ücreti ne kadarEvet adetin 2. Günü gidiyorsun bana ilk etapta folki asit ve gonal f 450 başladı günlük 50 m vurulduk göbekten 2 yada 3 günlük aralarla kontrole gittim bu süreçte doktor bize ilişki vermedi yumurta boyutları istedikleri ölçüte çıkana kadar iğneye devam ediyorsun boyut olması gerektiği yere geldiği zaman ovitrelli vuruldum ovitrelliden 2 saat önce ilişki verdi 36 saat sonra da aşılamaya aldı aşılama akşamı ve ertesi gün ilişki oldu sonra 2 günde bir adet gününe kadar birliktelik oldu
Benim şu an herşey yolunda gidiyor kalp atışını duyduk 2 gün önce rabbim isteyen herkese nasip etsinBende aşılama istedim doktor adetin 10.u günü baktı yumurtaya ilaçsız 9mm olmuş perşembe günü tekrar bakalım dedi o zamana kadar muhtemelen 18 olur nasıl bir süreç olur bilmiyorum aşılama için gittim bakalım olur mu olmazsa inşallah sizinde hersey normal olur
Ben raporla aldım 1200 TL verdim kutusunaGonalf ücreti ne kadar
Sağ salim alın kucağınızaBenim şu an herşey yolunda gidiyor kalp atışını duyduk 2 gün önce rabbim isteyen herkese nasip etsin
merhaba sağlıkla büyütün inşAllah bütün yumurtalarınız çatladımıAmin süreç biraz pisikoljik olarak yoruyor ama kolay bir işlem ben araştırma hastanesinde yaptırdım rapor çokartarak sadece ilaçlara para verdim oda bana 4000 e mal oldu
2 günde 1 ilişki dediniz ya yani 2 gün boş 3.gunu muEvet adetin 2. Günü gidiyorsun bana ilk etapta folki asit ve gonal f 450 başladı günlük 50 m vurulduk göbekten 2 yada 3 günlük aralarla kontrole gittim bu süreçte doktor bize ilişki vermedi yumurta boyutları istedikleri ölçüte çıkana kadar iğneye devam ediyorsun boyut olması gerektiği yere geldiği zaman ovitrelli vuruldum ovitrelliden 2 saat önce ilişki verdi 36 saat sonra da aşılamaya aldı aşılama akşamı ve ertesi gün ilişki oldu sonra 2 günde bir adet gününe kadar birliktelik oldu
Gonal f 300 Luk muydu?Ben raporla aldım 1200 TL verdim kutusuna