- 14 Kasım 2024
- 13
- 1
- 24
Ya canım bence çekinme sor güzel bi dille her doktorun görüşü farklı gerçekten mesela benimki fitil şeklinde kullanmamı istediDoktorum sağolsun yetişti imdadıma hemen yazdı korkma olabilir dedi. Rabbim gayretimizi rahmetlendirsin inşallah bu ay gözümüz aydın olsun cümleten çok dua ediyorum şuan benim gibi isteyen dileyen cümle kullarına nasip etsin sağlıkla sıhhatle kolaylıkla rabbim. Birkere sordum doktora asistan araciligi ile oda gerek yok dedi ama progestan kullanımı hala kafama takılıyor. şimdi numarasını verdi bana sormayada cekiniyorum su istimal etmemek adına kadını rahatsız etmek istemiyorum ama çoğu kişiye progestan verilmiş bana vermedi.kafama göre kullanmak da içime sinmiyor.rahim kalınlaşması ile bebeğin tutunmasini sağlıyormus aşılamadan 3 gün önce rahim kalınlığı için 7 kusurlu bir rakam söyledi acaba rahim kalinligini normal gördüğü için mi vermedi. Elimde hazır duruyor ama kullanmaya cesaret edemiyorum
Canım benim yorumlardan okuduğum kadarıyla ilk 13 gün ilaçların etkileri olduğu için vücutta negatif çıkabiliyormuş. O yüzden herkez 14. Günde yapıyordu. İnşallah tutmuştur. İçini karartma9 kasımda asilama oldum 10 gundeyim kasiklarimda bugun daha çok batma hissi ağrı ve karnımda şişkinlik var ama test negatif cikti sanırım tutmadi benim asilamam
Yarın denicem şansımı insallah.aslinda cok tatli dilli ama işte çekiniyorum.asilamada sohbet ederken bikac şey sordum kadınlar kulübünden ogrenmediginiz şey yok dedi bana gülerekYa canım bence çekinme sor güzel bi dille her doktorun görüşü farklı gerçekten mesela benimki fitil şeklinde kullanmamı istedi
Canım ben özelde yaptırdım devlet hastahanesi süreçlerini bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun insallahKızlar bizde çarşamba günü aşılama için evrakları vermeye gidicez eşimle. Acaba hemen ilk ay yapıyorlar mı aşılama işlemini ? Devlette yaptıracağızda süreç nasıl ilerliyor devlette yaptıranlar bilgi verebilirler mi?
Cnm her ay bir hafta önceden gelen adet kokusu belirtisidir yaşıyorum 3gundur bu yüzdende eminim tutmadığına adet kokusu belirtisi oluyormu asilama hamileligindeCanım benim yorumlardan okuduğum kadarıyla ilk 13 gün ilaçların etkileri olduğu için vücutta negatif çıkabiliyormuş. O yüzden herkez 14. Günde yapıyordu. İnşallah tutmuştur. İçini karartma
Bende özelde yaptirdim devlet hastanesindeki süreci bilmiyorum malesefCanım ben özelde yaptırdım devlet hastahanesi süreçlerini bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun insallah
Bunu ilk defa duydum.geceb ay kimyasal yaşadım en net aklımda kalan idrarın çok keskin kokuyordu.yani diğer aylardan ayıran buydu.Cnm her ay bir hafta önceden gelen adet kokusu belirtisidir yaşıyorum 3gundur bu yüzdende eminim tutmadığına adet kokusu belirtisi oluyormu asilama hamileliginde
Amin canım inşallah hepimiz içinCanım ben özelde yaptırdım devlet hastahanesi süreçlerini bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun insallah
İdrar değil cnmBunu ilk defa duydum.geceb ay kimyasal yaşadım en net aklımda kalan idrarın çok keskin kokuyordu.yani diğer aylardan ayıran buydu.
Hiç bilmiyorum canım hiç rastlamadım böyle bi konuyaCnm her ay bir hafta önceden gelen adet kokusu belirtisidir yaşıyorum 3gundur bu yüzdende eminim tutmadığına adet kokusu belirtisi oluyormu asilama hamileliginde
Adet kokusu adet oncesi hiç yasamadim veya nasıl birşey bilmiyorumİdrar değil cnm
Valla ben daha süreç nasıl işliyor onu bile bilmiyorumKızlar aşılamanizi normal mi çipli mi.yaptirdiniz
Yok canım bize çip takmiyorlarValla ben daha süreç nasıl işliyor onu bile bilmiyorumbide çipli aşılama mı varmış o nasıl oluyormuş peki çip mi takıyorlar biz çarşamba günü evraklarımızı vermeye gideceğiz
Yani mesela bizim 0.50 ml sperm işleme alınmış 4.500.000 yapıyormuş 4.445.000 canlı ileri hareketli sperm ile aşılama oldum sayı biraz az ama doktoe bize 1 tane lazım dediValla ben daha süreç nasıl işliyor onu bile bilmiyorumbide çipli aşılama mı varmış o nasıl oluyormuş peki çip mi takıyorlar biz çarşamba günü evraklarımızı vermeye gideceğiz
Çok stres oldu aşılama gunu ve sperm miktarı ve sayisida az çıktı ama dediğimiz gibi rabbim ol derse olacak 1 tane bile olsa yazildiysa onunla gelecek.Yani mesela bizim 0.50 ml sperm işleme alınmış 4.500.000 yapıyormuş 4.445.000 canlı ileri hareketli sperm ile aşılama oldum sayı biraz az ama doktoe bize 1 tane lazım dediTotal sperm 2.6 ml 57.000.000 eşim olmadı diyor normal sperm testinde 117.000.000 sperm çıkmıştı Total olarak.
Kız sen bunları o kağıtlardan nasıl bakarak anladınYani mesela bizim 0.50 ml sperm işleme alınmış 4.500.000 yapıyormuş 4.445.000 canlı ileri hareketli sperm ile aşılama oldum sayı biraz az ama doktoe bize 1 tane lazım dediTotal sperm 2.6 ml 57.000.000 eşim olmadı diyor normal sperm testinde 117.000.000 sperm çıkmıştı Total olarak.