2024 Kasım aşılama

Kızlar kötü düşünmeyinn dua edin ve hep olumlu bakınn stres iyi değil hiç bizlere zaten rabbim yazdıysa olur inşallah 10. Gün erken olabilir bana 8 inde aşılama yapıldı 22 sinde test istedi doktorlar biliyor ki araya o süreyi koyuyor vede kanda çıkması çok muhtemel idrarda sonradan çıkanlar çok var umudunuzu yitirmeyinn🫶🏼
Bugun aşılamanın 16. Günümdeyim hala adet olmadım ama adet sancilarim var ama asilamanin 7 gününden 16.gunune kadar idrar testleri hepsi negatifti yarin aksama kadar adet olmazsam kan testi yaptiracam bakalim

Merhaba kızlar bugün aşılamanın 9 günü iğnenin 11.gunu. göğüslerim çok dolgunlasti uclarida hafif açıyor iğne etkisi progestan etkisi diye düşünüyorum çok umutlanmakta istemiyorum.belki Çarşamba perşembe bı test denerim.Rabbim beklediğimizi nasip etsin🤲🤲🤲

Merhaba. Bende 4 kasımda aşılama oldum. 15. Gün kan testi yaptırdım beta hgc 2 çıktı. Progestanı o gün bıraktım. Ama hala adet olmadım. Aşılamanın 12. Günü çok kaşık sancım oldu, gögüslerim şişti ama sonradan bu belirtiler geçti. 3 gündür hele hiç bir adet belirtiside yok. Normalde düzenli adet olurum 28 günde. Umutlanmak istemiyorum ama acaba geç döllenme olmuş olabilir mi? Aşılama da böyle bisey olurmu?
Mümkün tabii teker kan verdiniz mi

Merhaba kızlar bugün aşılamanın 9 günü iğnenin 11.gunu. göğüslerim çok dolgunlasti uclarida hafif açıyor iğne etkisi progestan etkisi diye düşünüyorum çok umutlanmakta istemiyorum.belki Çarşamba perşembe bı test denerim.Rabbim beklediğimizi nasip etsin🤲🤲🤲
Merhaba sonucu ne oldu ben 22 kasımda oldum asılama asılama gününü saymıyor Dr 4 gün oldu daha benim

Senin aslında 13 gün test de cıkar hem idrr hem kanda
Canım korkuyorum daha önceki deneyimlerim sebebiyle belirtilerim var açıkçası ama adet ilede benzer olduğu için kasık agrisini eliyorum.goguslerim çok fenam ben sigara kullanıyorum malesef içtiğim gibi mide bulantısı yaptı yani cekemedim bile ama psikolojik olur diye cuma gününü beklicem yarın ignenin 14 günü asilamanin 12 günü.asilama gününu sayarsak 13 oluyor.kimyasallarda o kadar kısa surduki sevincim şimdide korkuyorum.Rabbim beni ve cümle isteyenleri aynı şeylerle sınamasın.guzel sağlıklı sıhhatli güzel huylu güzel yüzlü salih salihalar nasip eylesin bu ay inşallah.

Canım korkuyorum daha önceki deneyimlerim sebebiyle belirtilerim var açıkçası ama adet ilede benzer olduğu için kasık agrisini eliyorum.goguslerim çok fenam ben sigara kullanıyorum malesef içtiğim gibi mide bulantısı yaptı yani cekemedim bile ama psikolojik olur diye cuma gününü beklicem yarın ignenin 14 günü asilamanin 12 günü.asilama gününu sayarsak 13 oluyor.kimyasallarda o kadar kısa surduki sevincim şimdide korkuyorum.Rabbim beni ve cümle isteyenleri aynı şeylerle sınamasın.guzel sağlıklı sıhhatli güzel huylu güzel yüzlü salih salihalar nasip eylesin bu ay inşallah.
İnşallah ama yarın varsa cıkar erken gebelik yap bence ilk idrrla

Mümkün tabii teker kan verdiniz mi
Merhaba bisey sormaak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsum pkosum var ve horman haplarini 6 ay denedik ama sonuç basarisiz oldu benim problemim adet olamamdi bundan gebede kalamiyodum doktorum aşılama yapicaz dedi iğnelerimi aldirdi adett oldugunda gel dedi ve sağ 21 22 sol ise 18 di kasım 21 de sonra doktor igne yapma letu hap kulan dedi ( yumurta horman hapı ) bidaha gel dedi kasim 27 de yani bugun gittim sağ 22 23 olmuş sol 20 23 olmuş bende heycanladi doktora yazdim direk doktor kotü durum büyümemiş dedi aşılamada daha ne kadar büyümesi lazım bugün bana yumurt ignesini 37,5 dan vuruulmam gerektigini söyledi asıl olmasi gereken bumu yoksa ne kadar büyümesi gerek bbundan sonra doktor nasıl bi yol izler lütfen yardim edin

Merhaba bisey sormaak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsum pkosum var ve horman haplarini 6 ay denedik ama sonuç basarisiz oldu benim problemim adet olamamdi bundan gebede kalamiyodum doktorum aşılama yapicaz dedi iğnelerimi aldirdi adett oldugunda gel dedi ve sağ 21 22 sol ise 18 di kasım 21 de sonra doktor igne yapma letu hap kulan dedi ( yumurta horman hapı ) bidaha gel dedi kasim 27 de yani bugun gittim sağ 22 23 olmuş sol 20 23 olmuş bende heycanladi doktora yazdim direk doktor kotü durum büyümemiş dedi aşılamada daha ne kadar büyümesi lazım bugün bana yumurt ignesini 37,5 dan vuruulmam gerektigini söyledi asıl olmasi gereken bumu yoksa ne kadar büyümesi gerek bbundan sonra doktor nasıl bi yol izler lütfen yardim edin
Simdi söyle bir sey var 4 yumurta büyümüş ve boyutları cok büyük fazla yumurtayı tüp bebekte olsun isterler Çünkü tüp bebekte fazla yumurtayı dondururlar Eğer anne adayı bir tane ya da iki tane Ebru isterse veya daha fazla o kadar sayıda Rahmi yerleştirirler kalan fazla yumurtalarda dondururlar bir sonraki transferde kullanabilmek için aşılamada ise bunun tam tersi en fazla 2 tane yumurta oluşulmasını ister Doktor 2 tane yumurtadan fazla oluştuysa aşınamayı iptal eder yani doktorun istemediği bir durum olmuş O yüzden aşılaman olacağını zannetmiyorum Üstelik yumurtaların da çok büyük doktorların istediği 17 ile 19 numarası genelde mesela benim 2 tane Yumurtam oluştu sağ tarafta İkisi de 18 milimdi doktorum Tam istediğim bir durum bu dedi fazla yumurta oluştuğunda dedi tüp bebek için isteriz Biz bunu dedi aşılama için 2'den fazlasını istemeyiz dedi olursa da aşılamayı iptal ederiz dedi

X