Çipli ne demek normal ne demekKızlar aşılamanizi normal mi çipli mi.yaptirdiniz
Canım normal asilama santrifüj işlemi görüyormuş ve DNA hasarı yaratabiliyormus ama çipli en hızlılari biryerde toplaniyormus mıknatıs gibi düşün en hızlılari biryere geçiyor kalanlar posaÇipli ne demek normal ne demek
Normal aşılamaya göre bi tık daha şans artiyorÇipli ne demek normal ne demek
Yaa hiç böyle bir açıklama yapmadı vallahi doktor, spermlere bir işlem yapıyoruz hızlandırmak için gibi bir şey dedi sadece. Aşılamadan 1,5 saat önce örnek verdi eşim. 1,5 saat sonra aradılar örneğiniz hazır diye. Gittik aşılamayı yaptırdıkNormal aşılamaya göre bi tık daha şans artiyor
Ama sperm analiz sonuçlarında swim up yöntem uygulandı diye yazıyor o ne ise artıkNormal aşılamaya göre bi tık daha şans artiyor
Canım zaten doktor o kısımla.ilgilenmez ben daha önce araştırdım bu yöntemin daha iyi olduğunu öğrendim laboratuvar dan talep ediyorsun ha doktorun da tavsiye edebilirdi ama aşılama denilince ilk yöntem akla geliyor cogunluklaYaa hiç böyle bir açıklama yapmadı vallahi doktor, spermlere bir işlem yapıyoruz hızlandırmak için gibi bir şey dedi sadece. Aşılamadan 1,5 saat önce örnek verdi eşim. 1,5 saat sonra aradılar örneğiniz hazır diye. Gittik aşılamayı yaptırdık
Ama sperm analiz sonuçlarında swim up yöntem uygulandı diye yazıyor o ne ise artık
Anladımm hayırlısı olsun inşallah sonuçlar güzel gelsin diyelimmCanım zaten doktor o kısımla.ilgilenmez ben daha önce araştırdım bu yöntemin daha iyi olduğunu öğrendim laboratuvar dan talep ediyorsun ha doktorun da tavsiye edebilirdi ama aşılama denilince ilk yöntem akla geliyor cogunlukla
Amin canımAnladımm hayırlısı olsun inşallah sonuçlar güzel gelsin diyelimm
NApıcam ben simdi ya aklım çoj karısti artik aceba düşüncesi ne doktorunSimdi söyle bir sey var 4 yumurta büyümüş ve boyutları cok büyük fazla yumurtayı tüp bebekte olsun isterler Çünkü tüp bebekte fazla yumurtayı dondururlar Eğer anne adayı bir tane ya da iki tane Ebru isterse veya daha fazla o kadar sayıda Rahmi yerleştirirler kalan fazla yumurtalarda dondururlar bir sonraki transferde kullanabilmek için aşılamada ise bunun tam tersi en fazla 2 tane yumurta oluşulmasını ister Doktor 2 tane yumurtadan fazla oluştuysa aşınamayı iptal eder yani doktorun istemediği bir durum olmuş O yüzden aşılaman olacağını zannetmiyorum Üstelik yumurtaların da çok büyük doktorların istediği 17 ile 19 numarası genelde mesela benim 2 tane Yumurtam oluştu sağ tarafta İkisi de 18 milimdi doktorum Tam istediğim bir durum bu dedi fazla yumurta oluştuğunda dedi tüp bebek için isteriz Biz bunu dedi aşılama için 2'den fazlasını istemeyiz dedi olursa da aşılamayı iptal ederiz dedi
Drla konusmayı neden denemiyorsun aklındaki her seyir sorNApıcam ben simdi ya aklım çoj karısti artik aceba düşüncesi ne doktorun
Yuksek cıkmıs sanki doktor ne dediKızlar merhaba dün aşılama oldum bende ama dün progesteron testi de istedi doktor ve progesteron 32 çıkmış var mı baktıran bu hormona
yumurtlama öncesi 1 ng/mL'nin altında, adet döneminde 5-20 ng/mL, menopoz sonrasında ise 1 ng/mL'nin altında olmalıdır.Kızlar merhaba dün aşılama oldum bende ama dün progesteron testi de istedi doktor ve progesteron 32 çıkmış var mı baktıran bu hormona
Doktor aşılamayı 10 da yaptı sonuçları göremedi. Nette bakınca yumurta çatladıktn sonra progesteron hormonu üretiyormş aklıma başka bir şey gelmediYuksek cıkmıs sanki doktor ne dedi
Hınyaptı mı dün yani hadi hayırlısı canım en hayırlısı olsun hepimiz hakkındaDoktor aşılamayı 10 da yaptı sonuçları göremedi. Nette bakınca yumurta çatladıktn sonra progesteron hormonu üretiyormş aklıma başka bir şey gelmedi
Amin canım Allah razı olsunHınyaptı mı dün yani hadi hayırlısı canım en hayırlısı olsun hepimiz hakkında