2024 Kasım aşılama

Sesli yazdırma yerinden yazdırdığım için yazım yanlışları olmuş Umarım demek istediklerimi anlamışsındır düzenleyecek vaktim yok çünkü yazıları

Herkese selam. Bugün 28 kasımda aşılama yaptırdım ilk kez bilmiyorum olasılık nedir, ilk aşılamasında sonuç alan var mı? Aslında bir kızım var, ona doğal şekilde hamile kaldım ama ikinci olmadı, aşılama deniyoruz. İnşallah tutar

Normal aşılamaya göre bi tık daha şans artiyor
Yaa hiç böyle bir açıklama yapmadı vallahi doktor, spermlere bir işlem yapıyoruz hızlandırmak için gibi bir şey dedi sadece. Aşılamadan 1,5 saat önce örnek verdi eşim. 1,5 saat sonra aradılar örneğiniz hazır diye. Gittik aşılamayı yaptırdık

Canım zaten doktor o kısımla.ilgilenmez ben daha önce araştırdım bu yöntemin daha iyi olduğunu öğrendim laboratuvar dan talep ediyorsun ha doktorun da tavsiye edebilirdi ama aşılama denilince ilk yöntem akla geliyor cogunlukla

Anladımm hayırlısı olsun inşallah sonuçlar güzel gelsin diyelimm

NApıcam ben simdi ya aklım çoj karısti artik aceba düşüncesi ne doktorun

Kızlar merhaba dün aşılama oldum bende ama dün progesteron testi de istedi doktor ve progesteron 32 çıkmış var mı baktıran bu hormona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…