2024 Kasım aşılama

Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah, moralini yüksek tut ne gelirse Allahtan . Benimde bu 3. Aşılamam. Allahım inşallah bizlere de o duyguyu tattırır

Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah, moralini yüksek tut ne gelirse Allahtan . Benimde bu 3. Aşılamam. Allahım inşallah bizlere de o duyguyu tattırır
Amin canım kurban olduğum dileyen isteyen herkeze nasip etsin

Merhabalar bende on iki Kasım'da asilama oldum. Acaba. Güzel haberler geldi mi

Kasıklarda batma ve göğüslerde hassasiyet ve acıyor, sık idrara gitmeye başladım ama bunların hepsi progesteron ilacından dolayı büyük ihtimalle.
Yaa bana doktorum progesteron vermedi, benzer şeyler bende de var ama çok yoğun değil

Yaa bana doktorum progesteron vermedi, benzer şeyler bende de var ama çok yoğun değil
Normalde verilmesi gerekiyor diye biliyorum ya fitil olarak yada hap. Olası bir gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Benim 3 aşılamamda da verilmişti

Ben de 28 kasımda oldum aşılamamı hiç bir belirti vs yok biraz göğüs hassasiyeti var o kadar

Normalde verilmesi gerekiyor diye biliyorum ya fitil olarak yada hap. Olası bir gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Benim 3 aşılamamda da verilmişti
Bugün bir arayıp sorayım ben en iyisi doktora, teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…