Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah, moralini yüksek tut ne gelirse Allahtan . Benimde bu 3. Aşılamam. Allahım inşallah bizlere de o duyguyu tattırırEwet canım illa asilamam.canim göğüs sizlamasi hariç bariz bı belirti oluşmadı yani adet zamanı olabilecek olanlar oldu.9 gün pozitif gördüm idrarda ve aynı gün yerleşme kanaması oldu.ewet değer tahminimden yüksek cuma günü kontrol var bakicaz inşallah.dua edin sizlerde 3 kaybim var ister istemez stres yapıyorum
Amin canım kurban olduğum dileyen isteyen herkeze nasip etsinRabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah, moralini yüksek tut ne gelirse Allahtan . Benimde bu 3. Aşılamam. Allahım inşallah bizlere de o duyguyu tattırır
var mı herhangi bir belirtinizzzBende 25 inde
Olumlu muBen 4 kasimda asilama oldum. Hepimiz icin hayirlisi insallah
Merhabalar bende on iki Kasım'da asilama oldum. Acaba. Güzel haberler geldi miMerhaba kızlar bende bugün aşılama yaptırım ama doktor bana çoklu gebelik riski ve OHSS ye karşı kağıt imzalattı. Gonal f ve letu kullandım 1 hafta içerisinde 3 mm den yumurtlarım 17/16/19 mm kadar arttı ve çok oldu. Sizde böyle birşey oldu mu bu durum normal mi ? Birde aşılamadan sonra sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor sızı şeklinde değil bildiğin hafifin bir tık üstü ağrılar buda normal mi?
Kasıklarda batma ve göğüslerde hassasiyet ve acıyor, sık idrara gitmeye başladım ama bunların hepsi progesteron ilacından dolayı büyük ihtimalle.var mı herhangi bir belirtinizzz
Yaa bana doktorum progesteron vermedi, benzer şeyler bende de var ama çok yoğun değilKasıklarda batma ve göğüslerde hassasiyet ve acıyor, sık idrara gitmeye başladım ama bunların hepsi progesteron ilacından dolayı büyük ihtimalle.
Normalde verilmesi gerekiyor diye biliyorum ya fitil olarak yada hap. Olası bir gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Benim 3 aşılamamda da verilmiştiYaa bana doktorum progesteron vermedi, benzer şeyler bende de var ama çok yoğun değil
Bugün bir arayıp sorayım ben en iyisi doktora, teşekkürler bilgi içinNormalde verilmesi gerekiyor diye biliyorum ya fitil olarak yada hap. Olası bir gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Benim 3 aşılamamda da verilmişti