Canım seni ekledim.ama etkketlenmedi niyeyse ismin çıkmadı. Listedesin ama bildirim.gelmese deBeni de ekler misiniz
Sat: 5 Ekim
Bat: 1 Kasım
Hala regl olmadım, testlerim de negatif. Bir ümit bekliyorum
İnşallah hepimize gelsinEkledim canım hoşgeldin. Bu grup uğurlu gelsin inşallah
Teşekkür ederimCanım seni ekledim.ama etkketlenmedi niyeyse ismin çıkmadı. Listedesin ama bildirim.gelmese de
Valla test yaptım negatif gelen gidende yok 14u gibi yumurtam 20mm olmuştu olsa testte çıkardı heralde progesteron da kullandım ama başlamadı bir hafta geçsin doktora gidicem pcos var zaten tüp bebeğe gidiyorum inşallah kist olusmamistir
Ay anladım canım inşallah bir sorun yokturValla test yaptım negatif gelen gidende yok 14u gibi yumurtam 20mm olmuştu olsa testte çıkardı heralde progesteron da kullandım ama başlamadı bir hafta geçsin doktora gidicem pcos var zaten tüp bebeğe gidiyorum inşallah kist olusmamistir
Ekledim canım hoşgeldinMerhaba, beni de ekleyebilir misiniz?
Sat: 12 ekim
Bat: 8 kasım
Şimdiden teşekkürler
Canım ben elendim. Femaraya başladım. Yeni ay yeni umutlar@incim1 @papatya5571 S seklla kızlaaar günaydın bat tarihleriniz geçmiş test yapan var mı? Güzel haberler var mı? Bizi güncelleyin
HoşbuldumEkledim canım hoşgeldin
Canım yeni döngün hayırlı uğurlu olsunCanım ben elendim. Femaraya başladım. Yeni ay yeni umutlar
Ya ne tatlısınHoşbuldumsırf bu başlığa adımı yazdırmak için siteye üye oldum, manifest gibi olsun istedim. İnşallah uğurlu gelir hepimize ve güzel haberler alırız bu ay
Hoşgeldin canım. Uğurlu gelsinbeni de ekler misinizzz
Sat 26 ekim Bat 22 kasım