2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

25 Kasımda tüp bebeğe başvuracağım ama yinede gireyim listeye
Son adet 31 ekim
Beklenen adet 25 Kasım

Bakalım yeni ay yeni umut diyeceğiz buradaki yorumları okudum da bana doktorum letu vermişti 20mm oldu yumurtam çatlatma iğnesi vermedi neden vermedi acaba herkes kullanmış
Muhtemelen yumurtanın olgunlaşması güzeldir canım kendi çatlasın doğal olarak diye vermemiştir
Eldorin canım benim sat 9 ekim bat 6 kasım bugün test yaptım pozitif çıktı kan verdim 69 çıktı hamileyim Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Çok tebrik ederimm sağlıklı artışları olsun inşallah :) bir daha ne zaman kan vereceksin
22si benim kızın doğum günü benim de iple çektiğim bir gün
Çifte mutluluk olur bizim için inşallaah

Son adet tarihim 17 Ekim, Beklenen 17 KASIM :) ekleyebilirsiniz pek umudum yok ama :)))

Kızlar günaydın bugün sınavlarım var. Çok giremedim o yüzden dünden beri herkes nasıl bakalım? Pazar gününüz nasıl geçiyor?

Biz çalışmalara başladık ahahaha bugün başlayacaktım ovulasyon testine ama yarın başlamaya karar verdim daha akıntım da yakın zamanı göstermiyor zaten o yüzden kacirmam diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Bak kafa o kadar gitmiş ki bugün pazar sanıyorum

Çok teşekkürler pazartesi tekrar kan vercem inşallah sağlıkla ilerler

o kadar da beklemesin ikinciler yaa ağustos falan olsun

Kız ozaman 5 ay sonra hamile kalmamız gerekiyor ben istemiyorum ben ya kasım ya aralık inşallaahj
Kızlar onu mu dedim ben yani hepimizin aynı ayda doğmuş ya bunlar da belki aynı ayda doğar mesela hepsi temmuzda ya da ağustosta gibi ama haklısınız öyle de anlaşılabilir yazdığım sonradan okuyunca fark ettim ben de
Beni de ekler misiniz
Sat: 5 Ekim
Bat: 1 Kasım

Hala regl olmadım, testlerim de negatif. Bir ümit bekliyorum
Canım hoşgeldin geçen döngünde olmasa bile bu ay yeni bir umut. İnşallah yeni döngünde kavuşursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…