Hayırlısı ile gelsin minnakın inşallah canım adet günün ne zaman ?Hormonlumuydu bilmiyorum aralarda çıkarttım taktırdim yaklaşık 10 sene kullandım en sonuncusunu 2.5 sene kullandım işte bakalım ne zaman nasip olur
Amin cunlemizin canım bu ay 7 Kasım'da oldum işte 9 unda bittim 3 gün yoğun geldiHayırlısı ile gelsin minnakın inşallah canım adet günün ne zaman ?
7 kasımda oldum bende 4 gün sürdü bitti benimde hemen aralığın 6 sında olmam gerekiyor. Benimde 2 aydır regl günlerim azaldı normalde 7 gün sürerdi 4 e düştüAmin cunlemizin canım bu ay 7 Kasım'da oldum işte 9 unda bittim 3 gün yoğun geldi
10 ile 11 inde günlük iki damla leke geldi ya gelmedi diyim senin
Benim yumurtlama testi ile beraber biraz kaydı bir kaç günüm daha var beklenen adete. Hiç belirti vs arayanadim bile bilmiyorum o yüzden var mı yok mu? Yarın ovulasyondan sonra 10. gün. Bir yandan test yapayım diyorum bir yandan de bekle adeti doyirumNormalde bugün yrn adet olmam gerekiyor aslında ama yumurtlama günümün üzerinden 10gün geçti adet olsam bile tahmini 4/5 günü bulur diye düşünüyorum bugünse ilk idrar ilen test yaptım negatif çıktı (erken gebelik testi değildi) sen ne yaptınEldorin senle yumurtlama günümüz aynı idi
Belirti hiç arayanadim bu ay kuzum ya iyi de olduC çizgisine cok yakın bişe çıktı.
Bikaçgüne denerim tekrar
Sol kasıkta özellikle batmalarm var ya
Sende varmı belirti vs benm şafak 7-8 öyle bişe
Ay canım pozitifMerhaba canım benim bat 17 kasım ama testim bu sekilde henüz kan vermedim
Hoş geldin canım ekledim seni de. İlk sefer tutmasa bile her ay yeni bir şans umarım kısa sürede alırsın güzel haberiEldorin Benim SAT 31 Ekim, BAT 1 Aralık. 5,5 yıllık evliyim ilk kez korunmayı bıraktım. Bakalım olacak mı ilk denemede :)
Teşekkürler kuzum güncelledim listeyi
Ben yaptım iğnenin 11.günü negatifKızlar 5 gün kaldı regle test yapan var mı bat 22 kasım ve yakın olanlar
haydi bakalım bekleyelim ben bikaç test alıp yapcam sıkıldıkcaBenim yumurtlama testi ile beraber biraz kaydı bir kaç günüm daha var beklenen adete. Hiç belirti vs arayanadim bile bilmiyorum o yüzden var mı yok mu? Yarın ovulasyondan sonra 10. gün. Bir yandan test yapayım diyorum bir yandan de bekle adeti doyirumama yapmayacağım herhalde şimdilik. Adeti bekleyeceğim 22/24 arası olmam lazım
Belirti hiç arayanadim bu ay kuzum ya iyi de olduyarın ovulasyon sonrası 10. Gün. Test almadim adet bekleyeceğim bakalım
Ay canım pozitifhemen artı koydum yanına kan testi verince de ses et bize
Hoş geldin canım ekledim seni de. İlk sefer tutmasa bile her ay yeni bir şans umarım kısa sürede alırsın güzel haberi
Kuzum sen burda değil miydin zaten
Canım kan verdim beta 75 çıktı nasıl sizceBenim yumurtlama testi ile beraber biraz kaydı bir kaç günüm daha var beklenen adete. Hiç belirti vs arayanadim bile bilmiyorum o yüzden var mı yok mu? Yarın ovulasyondan sonra 10. gün. Bir yandan test yapayım diyorum bir yandan de bekle adeti doyirumama yapmayacağım herhalde şimdilik. Adeti bekleyeceğim 22/24 arası olmam lazım
Belirti hiç arayanadim bu ay kuzum ya iyi de olduyarın ovulasyon sonrası 10. Gün. Test almadim adet bekleyeceğim bakalım
Ay canım pozitifhemen artı koydum yanına kan testi verince de ses et bize
Hoş geldin canım ekledim seni de. İlk sefer tutmasa bile her ay yeni bir şans umarım kısa sürede alırsın güzel haberi
Yok ben bu topiği yeni gördümKuzum sen burda değil miydin zateneennaaaa ben seni bu topicte gördüm sanıyordum
Ekledim Canim hoşgeldin
Evet pikten de koyu çıkar ama regl geçmiş olması lazımhaydi bakalım bekleyelim ben bikaç test alıp yapcam sıkıldıkca
Gebelik varsa ovulasyonun koyulaşması şartmı?
İnşallah kuzucum önceleri topik topik gezerdim kendimde kaç sefer açtım herkesi hamile olarak gönderdim ama kendime faydam olmadıEkledim Canim hoşgeldininşallah pozitif haberini alırsın hemen
Canım hayırlısı olsun inşallah bu ay o aydır. Beklemek çok zor vallahi. Benim de tam bir yıl önce bir düşüğüm oldu. 4 aydır deniyoruz. 2 ay yumurtlamayı tutturduk daha bakalım. İnşallah güzel haberler alırız 2 gün var batlarimiz arasındaİnşallah kuzucum önceleri topik topik gezerdim kendimde kaç sefer açtım herkesi hamile olarak gönderdim ama kendime faydam olmadısenin torpil uğur getirir inşallah bir düşüğüm var
Canım hayırlısı olsun inşallah bu ay o aydır. Beklemek çok zor vallahi. Benim de tam bir yıl önce bir düşüğüm oldu. 4 aydır deniyoruz. 2 ay yumurtlamayı tutturduk daha bakalım. İnşallah güzel haberler alırız 2 gün var batlarimiz arasında
Erken öğrenmek anlamında birşey kazandırmaz bana ozaman dmi. Erken gebelik testi daha mantıklı?Evet pikten de koyu çıkar ama regl geçmiş olması lazım
Diğer topicte gördüm o zaman yavrum seni kuzummmm karıştırdım o zaman bilsem demem miiiiğğğYok ben bu topiği yeni gördüm