KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Benim biraz modum düşük bu aralar atlattım diyordum ama neden böyle sonuçlandı diye aklıma geldikçe üzülüyorum elbet rabbimin bildiği ama işte 😔
Çok iyi anlıyorum canım ama içini ferah tut Allah verdi Allah aldı öyle düşün inşallah öbür tarafta görecez meleklerimizi 👼 rabbim inşallah bana da sana da isteyen herkese de bu ay yeniden bebek müjdesi almayı nasip eder

Çok iyi anlıyorum canım ama içini ferah tut Allah verdi Allah aldı öyle düşün inşallah öbür tarafta görecez meleklerimizi 👼 rabbim inşallah bana da sana da isteyen herkese de bu ay yeniden bebek müjdesi almayı nasip eder
Evet öyle Rabbimden geldi 🙏 dua edelim ..bu ay ikimizde müjdeli haberi alalım buraya yazalım 😊

Kızlar bende de aynı durum olabilir mi
İki gün önce özel hastaneye gittim bthcg 13.15
İki gün sonra gittim yani bugün 12,71
Doktor özel hastanelerin makinelerinde farklılık olduğunu söyledi . Tekrar buraya iki gün sonra gel aynı makine in gelişimine bakalım dedi ama ümidim hiç yok

Kızlar bende de aynı durum olabilir mi
İki gün önce özel hastaneye gittim bthcg 13.15
İki gün sonra gittim yani bugün 12,71
Doktor özel hastanelerin makinelerinde farklılık olduğunu söyledi . Tekrar buraya iki gün sonra gel aynı makine in gelişimine bakalım dedi ama ümidim hiç yok
Aynı yerde 2 gün arayla vermen lazım

Eklentiler

• IMG_0919.jpeg
    IMG_0919.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 11
Ben de ilk defa yapıyorum kanamam bittikten 4 gün sonra gördüm yani 14.gün gördüm yumurtlama normalde adet kanamam 5 gün sürer en fazla bu 10 gün sürmüştü..
Kimyasal yaşadığımız için uzun sürdü tabi benimki yavaş yavaş koyulaşıyor 2-3 günüm var gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Kimyasal yaşadığımız için uzun sürdü tabi benimki yavaş yavaş koyulaşıyor 2-3 günüm var gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Kimyasal yaşadığımız için acaba corasprin kullanmalı mıyız bi yerse okudumda kafam karıştı sen ne diyorsun?

X