- Konu Sahibi kadersizben
Benimde kanamam bitti henüz beta baktırmadım bu ay yumurtlama olacak inşallahKanamam bitti benim tamamen betam 5 olmuş herhalde bitti mi oluyor artık yumurtlamam ne zamam olacak acaba sen ne durumdasın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kanamam bitti henüz beta baktırmadım bu ay yumurtlama olacak inşallahKanamam bitti benim tamamen betam 5 olmuş herhalde bitti mi oluyor artık yumurtlamam ne zamam olacak acaba sen ne durumdasın ?
Benim biraz modum düşük bu aralar atlattım diyordum ama neden böyle sonuçlandı diye aklıma geldikçe üzülüyorum elbet rabbimin bildiği ama işteBenimde kanamam bitti henüz beta baktırmadım bu ay yumurtlama olacak inşallah
Çok iyi anlıyorum canım ama içini ferah tut Allah verdi Allah aldı öyle düşün inşallah öbür tarafta görecez meleklerimizi rabbim inşallah bana da sana da isteyen herkese de bu ay yeniden bebek müjdesi almayı nasip ederBenim biraz modum düşük bu aralar atlattım diyordum ama neden böyle sonuçlandı diye aklıma geldikçe üzülüyorum elbet rabbimin bildiği ama işte
Evet öyle Rabbimden geldi dua edelim ..bu ay ikimizde müjdeli haberi alalım buraya yazalımÇok iyi anlıyorum canım ama içini ferah tut Allah verdi Allah aldı öyle düşün inşallah öbür tarafta görecez meleklerimizi rabbim inşallah bana da sana da isteyen herkese de bu ay yeniden bebek müjdesi almayı nasip eder
Amin amin hadi inşallahEvet öyle Rabbimden geldi dua edelim ..bu ay ikimizde müjdeli haberi alalım buraya yazalım
Aynı yerde 2 gün arayla vermen lazımKızlar bende de aynı durum olabilir mi
İki gün önce özel hastaneye gittim bthcg 13.15
İki gün sonra gittim yani bugün 12,71
Doktor özel hastanelerin makinelerinde farklılık olduğunu söyledi . Tekrar buraya iki gün sonra gel aynı makine in gelişimine bakalım dedi ama ümidim hiç yok
Ne durumdasın ovulasyon yaptım kopkoyu çizgi gördüm bugün değerlendirsem mi bilemedim korkuyorumAynı yerde 2 gün arayla vermen lazım
Bende ovulasyonla takip ediyorum ama henüz koyulaşma olmadı beklemedeyim.. değerlendir tabi neden korkuyorsun kiNe durumdasın ovulasyon yaptım kopkoyu çizgi gördüm bugün değerlendirsem mi bilemedim korkuyorum
Tekrar aynısı olur diyeumarım yaşamam bir daha inşallahhhBende ovulasyonla takip ediyorum ama henüz koyulaşma olmadı beklemedeyim.. değerlendir tabi neden korkuyorsun ki
İnşallah canım içini ferah tutTekrar aynısı olur diyeumarım yaşamam bir daha inşallahhh
Ne durumdasın canım yumurtlama gördün müİnşallah canım içini ferah tut
Hayır ya hala göremedim takip ediyorum sen ne durumdasın çatlama oldu muNe durumdasın canım yumurtlama gördün mü
Koyu gördüğümün ertesi günü çatladıHayır ya hala göremedim takip ediyorum sen ne durumdasın çatlama oldu mu
Değerlendirseydin bari canımKoyu gördüğümün ertesi günü çatladı
Değerlendirmeye çalıştım canım bakalımDeğerlendirseydin bari canım
Benimde bu şekilde testler hiç koyulaşmadı
Yani daha önce takip etmedim ilk defa takibe başladımDeğerlendirmeye çalıştım canım bakalım
Normalde görüyorsun dimi yumurtlama
Ben de ilk defa yapıyorum kanamam bittikten 4 gün sonra gördüm yani 14.gün gördüm yumurtlama normalde adet kanamam 5 gün sürer en fazla bu 10 gün sürmüştü..Yani daha önce takip etmedim ilk defa takibe başladım
Kimyasal yaşadığımız için uzun sürdü tabi benimki yavaş yavaş koyulaşıyor 2-3 günüm var gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBen de ilk defa yapıyorum kanamam bittikten 4 gün sonra gördüm yani 14.gün gördüm yumurtlama normalde adet kanamam 5 gün sürer en fazla bu 10 gün sürmüştü..
Kimyasal yaşadığımız için uzun sürdü tabi benimki yavaş yavaş koyulaşıyor 2-3 günüm var gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Kimyasal yaşadığımız için acaba corasprin kullanmalı mıyız bi yerse okudumda kafam karıştı sen ne diyorsun?Kimyasal yaşadığımız için uzun sürdü tabi benimki yavaş yavaş koyulaşıyor 2-3 günüm var gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun