2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Trendyoldan 20 li aldım test en iyi markayı ben 11 de yapıyordum satıcıya yazdım durumu oda öğlen 2 den sonra yapmamı söyledi saat 3 de yapacam 12 de sıvı alımını kestim 3 e kadar iyi olur mu hiç bilmiyorum testler hakkında ilk defa yapıyorum birde günde 2 kez yapsam yeter mi ki aldığım testler 14 tane kaldı

Kızlar 5 gün kaldı regle test yapan var mı bat 22 kasım ve yakın olanlar
23 Kasım benim de bekliyorum valla 2 gündür gece belim ve kasıklarımda batma oluyor ama geceleri artıyor özellikle bel ağrım normalde hiç olmazdı onun harici bir tık yok ama bel ağrısını gebeliğe yormak istemiyorum temizlik yapmıştım belki ondan dedim

Benim de regl sancılarım var regl olacağımı düşünüyorum geçen aylardan farklı bir durum yok bende maalesef

Ben 30lu aldım bende 2 buçuk 3 cıvarı yapıyorum 1 saat sıvı alımını keserek daha fazla dayanmıyorum sıvı alımına çünkü kahve tiryakisiyim

Ben 30lu aldım bende 2 buçuk 3 cıvarı yapıyorum 1 saat sıvı alımını keserek daha fazla dayanmıyorum sıvı alımına çünkü kahve tiryakisiyim
Laboquick bu markayı aldım 30 lusu varmış dikkat etmedim hiç bende 30 lu aldim sanıyordum 20 li gelmiş senin markası nedir neyse ben günlük 1 kez yapayım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Laboquick bu markayı aldım 30 lusu varmış dikkat etmedim hiç bende 30 lu aldim sanıyordum 20 li gelmiş senin markası nedir neyse ben günlük 1 kez yapayım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
İnnovata benim canım strip test ben memnunum bu markadan hayırlısı olsun bugün yaptın mı ?

İnnovata benim canım strip test ben memnunum bu markadan hayırlısı olsun bugün yaptın mı ?
Az önce yaptım ekleyin bak bi bu sefer biraz belli sanki demi ben konu açmıştım oradakiler 11 de yaptığım bı bakar mısın sana zahmet gelişme varmı

Eklentiler

• 1000002136.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000002135.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar uygulamada bu şekildeydi kalpler ilişki zamanlarını gösteriyor mor olan yumurtalama günü aynı zamanda ovulasyon testiyle takibini yaptım 8-9 da pik haldeydi. Bu şekilde değerlendirdim şuan reglime 5 gün var. 3 gün önce göğüs ağrısı başladı dokununca sızlıyor. Prolaktin yüksekliği var ilaç kullandım ama yine de boş yere de umutlanmak istemiyorum başka belirtim yok

Eklentiler

• 16AED3FC-BF92-4E8F-812F-11D72CEC1CAB.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 11
Resimde gözükmüyor ama bu seferkinde epey var şuan bidaha baktım da diğer günlere göre çok ileride bundan sonra ben bu şekilde devam edeyim
Evet devam et bakalım yarın nasıl olcak bende yaptım az önce bu şekilde pik olcak sanıyordum 8.gün ama daha da silikleşti sanırım tekrar koyulaşıyor

Eklentiler

• IMG_0408.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 11
27-28-29 günde bir canım ama pco görünümü vardı ultrason da test yaptılar pco çıkmadı ama görüntüsü var ondan başladım ben testlere
Anladım canım inşallah yoktur sağlıkla hamile kalırsın bende de sprial vardı Ekim ayında çıkarttım bu ay 12 sinde olmam lazımdi 7 sinde oldum epey erkene attı sprialin etkisi büyük ihtimalle bende 30 günde 1 oluyordum şimdi noldu bilmiyorum

Ben pazartesi kan vericem haber ederim daha net birşey yok adet de olmadim

Biraz zaman tanı yeni çıkartmışsın daha test yapman iyi olmuş en azından takip eder tanırsın vücudunu hormonlu spral miydi taktırdın ? Anca kendine gelir diye düşünüyorum spralden 6 ay sonra normale dönmesi gerekiyor diyorlardı hormonların

Hormonlumuydu bilmiyorum aralarda çıkarttım taktırdim yaklaşık 10 sene kullandım en sonuncusunu 2.5 sene kullandım işte bakalım ne zaman nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…