Evet oluyo iğnenin etkisiçatlatma iğnesinden 6gün geçti ama kasıklarımda ara ara sancı hissediyorum bu normal mi iğne yaptıranlar böyle sancı oluyo mu sizde de
Benim geçti şuan iyiyim gelip gidiyor ağrım seninde öyle mi canım ? Bu arada senin listede sat bat yanlış sanırım bi baksanaİnşallah olmayız ya
Hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok teşekkür ederim canımm
ya benim ilki sezaryendi, iki de öyle olur illaki, tahminen 38. haftada alınır diye temmuz annesi olurum sanıyorum
çok teşekkür ederimmmHayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet şimdi daha iyiyim aintim var agrimda olunca habire regl oldum sanıyorum gidip bakınca hiç bişi yok ucunda duruyo sanki bişi senin tabirinle hapsursam hasta olucam sanki o derece hissediyom evet sat bat yanlış 20 sinde regl oldum sanınca değiştirmiştik geri duzeltmedikBenim geçti şuan iyiyim gelip gidiyor ağrım seninde öyle mi canım ? Bu arada senin listede sat bat yanlış sanırım bi baksana
Bende öyle gerçekten, karnımda bir gaz var sanki üşütmedim de biliyorum. Böyle arada orda böyle bir tuhaf regl olacakmışım gibi ucunda gibi diyorum çağırmaEvet şimdi daha iyiyim aintim var agrimda olunca habire regl oldum sanıyorum gidip bakınca hiç bişi yok ucunda duruyo sanki bişi senin tabirinle hapsursam hasta olucam sanki o derece hissediyom evet sat bat yanlış 20 sinde regl oldum sanınca değiştirmiştik geri duzeltmedik
Al bendende aynısıBende öyle gerçekten, karnımda bir gaz var sanki üşütmedim de biliyorum. Böyle arada orda böyle bir tuhaf regl olacakmışım gibi ucunda gibi diyorum çağırmane tuhaf cidden.
ay o kadar istiyoruz ki heralde vücutlarımızı dinleye dinleye deliye döndükAl bendende aynısı
Doktoruna sor bence.Yumurtlamayı ve gebe kalmayı kolaylaştirmasi için yumurta kalitesini arttiracak vitamin takviye ne kullaniyorsunuz acaba?
Of evet ya inşallah güzel sonuclar yaşarızBende öyle gerçekten, karnımda bir gaz var sanki üşütmedim de biliyorum. Böyle arada orda böyle bir tuhaf regl olacakmışım gibi ucunda gibi diyorum çağırmane tuhaf cidden.
Aynen her bi belirtide hayaller kurmaya başlıyorum. Bu ay çok fazla umutluyum, ama regl ağrısı gibi ağrılarım var. Sanırım olmadıay o kadar istiyoruz ki heralde vücutlarımızı dinleye dinleye deliye döndükinşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın. Hani 28-29 unda regl olmasam inanmazmışım gibi geliyor öyle şaşırırım
Düzelttir istersen kuzum bende tabloya baktım şaşırdımEvet şimdi daha iyiyim aintim var agrimda olunca habire regl oldum sanıyorum gidip bakınca hiç bişi yok ucunda duruyo sanki bişi senin tabirinle hapsursam hasta olucam sanki o derece hissediyom evet sat bat yanlış 20 sinde regl oldum sanınca değiştirmiştik geri duzeltmedik
Senin yakınmış bak ben senin yerinde olsaydım kırk tane test yapardım dayanamayıpAynen her bi belirtide hayaller kurmaya başlıyorum. Bu ay çok fazla umutluyum, ama regl ağrısı gibi ağrılarım var. Sanırım olmadıBenim bat 30'u. Yarın sabah test yapacağım duramıyorum yerimde
Benimde bat 30 .Kasik batmalarım var regl olacağım sanirim .Bugün hormon testleri verdim .Progesteron 7.15 bu yumurtladığımı mı gösteriyor doktorla konuşamadım henüz kafam çok karisti .Ovulasyonda koyulugu 17 ve 23 kasımda gördüm ama tam da koyu değil gibi ne zaman test yapsam .Aynen her bi belirtide hayaller kurmaya başlıyorum. Bu ay çok fazla umutluyum, ama regl ağrısı gibi ağrılarım var. Sanırım olmadıBenim bat 30'u. Yarın sabah test yapacağım duramıyorum yerimde
Valla regl olucakmis gibi sancım var hiç geçmiyo sobanin arkasından kalkmıyorum sıcağın etkisi olsun diye çok merak ediyorum sonuçları gebeliğe cesaret edemem de ovülasyon testi yapıcam bı kaç gün sonra merak ediyorum nasıl çıkacakDüzelttir istersen kuzum bende tabloya baktım şaşırdımbenimde çatı ağrım var ayyy bunların hepsi belirti ama psikolojik de olabilir
Canm benim bat sat yeniler misin 20 Ekim son adet tarihim 27 Kasım başlama tarihi 20 Kasım pik gördüm test için beklemedeyimEkliyorum kuzum hoşgeldin
Yumurtlama takibi yaptın mı yoksa takvime göre mi hesapladin kuzumbelki geç yumurtlama olmuştur