2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar gecikmemin 1 günü kan verdim negatif çıkdı 3 gün olmazsan gel tekrar kan ver dediler eğer regl olmazsan sokturücü veririz dediler aşılama yaparız bu ay denildi

çatlatma iğnesinden 6gün geçti ama kasıklarımda ara ara sancı hissediyorum bu normal mi iğne yaptıranlar böyle sancı oluyo mu sizde de

Kızlar bişey sormak istiyorum bu ay aşılama yapicazda asilamanin yapılacağı klinik önemli mi yani devlet ve normal özel bi hastanede yapılan arasında çok bı fark varmıdır yoksa işlem aynı işlem midir

Yumurtlamayı ve gebe kalmayı kolaylaştirmasi için yumurta kalitesini arttiracak vitamin takviye ne kullaniyorsunuz acaba?

Benim geçti şuan iyiyim gelip gidiyor ağrım seninde öyle mi canım ? Bu arada senin listede sat bat yanlış sanırım bi baksana
Evet şimdi daha iyiyim aintim var agrimda olunca habire regl oldum sanıyorum gidip bakınca hiç bişi yok ucunda duruyo sanki bişi senin tabirinle hapsursam hasta olucam sanki o derece hissediyom evet sat bat yanlış 20 sinde regl oldum sanınca değiştirmiştik geri duzeltmedik

Bende öyle gerçekten, karnımda bir gaz var sanki üşütmedim de biliyorum. Böyle arada orda böyle bir tuhaf regl olacakmışım gibi ucunda gibi diyorum çağırma ne tuhaf cidden.

Yumurtlamayı ve gebe kalmayı kolaylaştirmasi için yumurta kalitesini arttiracak vitamin takviye ne kullaniyorsunuz acaba?
Doktoruna sor bence.

Ben vitafex magna p , i mom folik asit, inovitol, vitisfera resveratrol , ocean b12 (eksikliğim olduğu için) kullanıyorum. Eşime de Pharmoton men almıştım.

Aynen her bi belirtide hayaller kurmaya başlıyorum. Bu ay çok fazla umutluyum, ama regl ağrısı gibi ağrılarım var. Sanırım olmadı Benim bat 30'u. Yarın sabah test yapacağım duramıyorum yerimde

Düzelttir istersen kuzum bende tabloya baktım şaşırdım benimde çatı ağrım var ayyy bunların hepsi belirti ama psikolojik de olabilir

Aynen her bi belirtide hayaller kurmaya başlıyorum. Bu ay çok fazla umutluyum, ama regl ağrısı gibi ağrılarım var. Sanırım olmadı Benim bat 30'u. Yarın sabah test yapacağım duramıyorum yerimde
Senin yakınmış bak ben senin yerinde olsaydım kırk tane test yapardım dayanamayıp test aldım 8 tane 8 gün kaladan başlıcam

Benimde bat 30 .Kasik batmalarım var regl olacağım sanirim .Bugün hormon testleri verdim .Progesteron 7.15 bu yumurtladığımı mı gösteriyor doktorla konuşamadım henüz kafam çok karisti .Ovulasyonda koyulugu 17 ve 23 kasımda gördüm ama tam da koyu değil gibi ne zaman test yapsam .

Düzelttir istersen kuzum bende tabloya baktım şaşırdım benimde çatı ağrım var ayyy bunların hepsi belirti ama psikolojik de olabilir
Valla regl olucakmis gibi sancım var hiç geçmiyo sobanin arkasından kalkmıyorum sıcağın etkisi olsun diye çok merak ediyorum sonuçları gebeliğe cesaret edemem de ovülasyon testi yapıcam bı kaç gün sonra merak ediyorum nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…