2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın kızlar erken gebelik testi yaptım bat 17 kasım ben bu testi gece 3 gibi yaptım

Eklentiler

• IMG_6784.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 63
Günaydın son günler ama regl gecikmesini bekleyeceğim diğer türlü yanlış sonuçtan korkuyorum

daha adetime 9 gün var ama bugün kanamam başladı bıktım artık her ay hayal kırıklığı yaşamaktan

Bende bu ay almamayım diyorum ama gerkeliymiş

Benimde döngüm bugun sabah hafif kırmızı leke geldi bu ayda olmadı galiba ama en azından ne zaman olduğumu öğrenmiş oldum akşama sökülür büyük ihtimalle kısmet öbür aya bakalım

Merhaba benim de sat 10 ekim bat 3 kasım gebelik testi ve ilk kan testine göre hamileyim

Kızlar selam ben bu döngü süresi konusunda kafayı yemek üzereyim şu kırmızılı alanda gebelik kürtaj vs olayları oldu , kürtajdan sonra ilk reglimi 24. gün oldum sonra 32 diye görseldeki gibi devam etti
benim döngülerim düzensiz mi oluyur batım ne zaman kafamda onlarca soru

bugün son döngünün 27. günüdeyim batıma kaç gün kaldı 3 mü 5 mi , batım geçti mi sizce ciddi bir karmaşadayım

Kürtaj sonrası bir kaç ay regl döngünüz değişebilir daha sonra eski düzene döner

Selam kızlar bende elendim bu sabah kırmızılar geldi 2 gün önce nasip artık ne diyelim.geride kalan bekleyen herkese hayırlı çift çizgili günler diliyorum

Beklenen adet günü yarın
Ama benimde sağ kasık ağrım var
Henüz test yapmadım bekliyorum
Hayal kırıklığına uğramamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…